in

Ανακαλύψτε μέσα από αυτό το Τεστ εάν έχετε υπεράνθρωπες ικανότητες αναγνώρισης προσώπων!

Κάποιοι το λένε φωτογραφική μνήμη! Άλλοι το αποκαλούν φυσιογνωμική ικανότητα αναγνώρισης προσώπων! Είναι δηλαδή η αντίληψη κάποιου ατόμου να μπορεί να θυμάται και να αναγνωρίσει τα χαρακτηριστικά του προσώπου ενός ανθρώπου που έχει δει για πολύ λίγο αλλά και μετά από πολύ καιρό!

Η ικανότητα αυτή είναι πάρα πολύ χρήσιμη στις υπηρεσίες της αστυνομίας καθώς έτσι μπορούν και λύνονται πολλές υποθέσεις και μπορούν να εντοπίζουν εύκολα υπόπτους και ενόχους.

Οι ψυχολόγοι αναφέρουν πως όλοι οι άνθρωποι διαθέτουμε αυτήν την ικανότητα, άλλοι σε μικρότερο και άλλοι σε υπεράνθρωπα μεγαλύτερο βαθμό! Συγκεκριμένα υπάρχουν άνθρωποι που μπορεί να έχουν δει ένα πρόσωπο για 1 δευτερόλεπτο και να του θυμούνται για το υπόλοιπο της ζωής του ακόμα και αν το ίδιο πρόσωπο έχει αλλοιωθεί μέσα από το πέρασμα του χρόνο και τη γήρανση!

Είσαι ένας από αυτούς? Κάνε το τεστ που ακολουθεί το οποίο έχει δημιουργηθεί από το πανεπιστήμιο του Γκρίνουϊτς! Είναι απόλυτα ακριβές και πέφτει μέσα! Ακολουθώντας τις οδηγίες του θα δεις και εσύ αν είσαι ένας υπεράνθρωπος φυσιογνωμιστής!

Για να κάνεις το Τεστ πάτα ΕΔΩ

Σύνδρομο χρόνιας αργοπορίας. Γιατί αργούμε συστηματικά στα ραντεβού, στην εργασία, στα ταξίδια;

“Πώς βοηθά η πραγματική απομόνωση”