in

Αν βιώνεις κάποιο από αυτά τα 5 σημάδια, τότε το οικογενειακό σου κάρμα συνεχίζει μέσα από εσένα

Πολλοί άνθρωποι κουβαλούν πάνω τους το γενεαλογικό κάρμα της οικογένειάς τους.Συνήθως τα πιο πνευματικά άτομα της οικογένειας τείνουν να κουβαλούν το κάρμα αυτό από τη στιγμή της γέννησής τους μέχρι και για όλη τους τη ζωη.

Πρόκειται για ενέργειες οι οποίες μεταβιβάζονται από γενιά σε γενιά ίσως επειδή οι πρόγονοι μιας οικογένειας δεν κατάφεραν να πάρουν το μάθημα τους από τη ζωή με αποτέλεσμα η καρμική αυτή ενέργεια να μεταβιβάστηκε στους απογόνους.

Υπάρχουν 5 δυνατά σημάδια τα οποία αποκαλύπτουν πως ίσως να είσαι ο διάδοχος κουβαλητής του οικογενειακού κάρμα και πως κάτι θέλει να σου διδάξει η ζωή το οποίο δεν κατάφεραν να μάθουν οι προγενεστεροι σου.

1.Είσαι το πιο πνευματικό και ενσυνείδητο άτομο της οικογένειας σου ανάμεσα στους γονείς και τα αδέρφια σου.

2.Νιώθεις πως είσαι αρκετά έως πολύ διαφορετικός σε σχέση με την υπόλοιπη οικογένειά σου.

3.Η ζωή σε μπλέκει σε παράξενες οικογενειακές καταστάσεις και ζητήματα με τους πιο αναπάντεχους τρόπους.

4.Νιώθεις πως το βάρος της οικογένειας αλλά και κατ επέκταση όλου του κόσμου βρίσκεται στους ώμους σου και είναι δυσβάσταχτο να το σηκώσεις.

5.Καταλαβαίνεις κάποιες λάθος συμπεριφορές, απόψεις αλλά και μοτίβα αντιδράσεων της οικογένειάς σου και νιώθεις πρόθυμος να τις αλλάξεις προς το καλύτερο δυνατό. 

Πως να “απελευθερωθείς” από τα ενεργειακά δεσμά ενός οικογενειακού κάρμα?

Το σημαντικότερο που μπορείς να κάνεις είναι να απελευθερωθείς από το ίδιο σου το μυαλό και τα συναισθήματα.

Φρόντισε να έχεις σαν πυξίδα στη ζωή τις αρχές που σου δίδαξε η οικογένεια σου και τις οποίες  νιώθεις σωστές για σένα και προσπάθησε να δικαιολογήσεις όλες τις περιοριστικές πεποιθήσεις που μπορεί να δέχτηκες από το οικογενειακό σου περιβάλλον καθώς αυτές βασίζονται στην ψευδαίσθηση του φόβου των ανθρώπων σου που απλά προβάλλονται πάνω σου.

Συγχώρεσε όποια λάθη μπορεί να έχουν κάνει στην ανατροφή σου μέχρι και σήμερα καθώς άνθρωποι είναι και αυτοί σαν εσένα και δεν μπορούν συνεχώς να είναι αλάνθαστοι ακόμα και στα οικογενειακά ζητήματα.

Τέλος μέσα από το διαλογισμό προσπάθησε να είσαι ήρεμος και να αποδεχτείς το γεγονός πως ίσως η ζωή θέλει να σου διδάξει κάτι που δεν έμαθαν οι πρόγονοί σου. Σκέψου πως έτσι θα αποκτήσεις τεράστια σοφία και δύναμη και θα γίνεις ένα άξιος και κυρίαρχος κουβαλητής αυτή τη φορά του δικού σου κάρμα έτοιμος να μάθεις για τη ζωή αλλά και να μάθει και η ζωή από εσένα.

Οι δυνατοί άνθρωποι συγχωρούν, ακόμα κι εκείνους που δεν το αξίζουν

33 αποφθέγματα του “σκοτεινού” και προσωκρατικού φιλόσοφου Ηρακλείτου