in ,

Αρχαία ιερά μέρη και η σύνδεσή τους με την Αύρα

Τα αρχαία ιερά μέρη ανά τον κόσμο υπήρξαν σημεία όπου οι λαοί εξέφραζαν την θρησκευτική τους πίστη, αλλά και επικοινωνούσαν με τους θεούς τους. Το κάθε ένα από αυτά ήταν συνδεδεμένο με την εκάστοτε θεότητα και τις ιδιότητες που εξέφραζε, για αυτό και οι άνθρωποι προσεύχονταν για ευμένεια, καλοτυχία αλλά και θετική έκβαση για οτιδήποτε τους απασχολούσε. Οι άνθρωποι είχαν έντονα καλλιεργημένο το θρησκευτικό στοιχείο εντός τους, το οποίο είχε έντονα μυστηριακό και μυστικιστικό χαρακτήρα, και συνδεόταν άμεσα με την δύναμη της φύσης-για αυτό και πολλά ιερά μέρη έχει βρεθεί να έχουν χτιστεί πάνω σε σημεία με έντονα θετική γεωακτινοβολία.

Στο παρόν, αυτά τα μέρη, πέρα από την προφανή έλξη που ασκούν στους ανθρώπους λόγω της αρχαιολογικής τους σημασίας, συνεχίζουν να εκπέμπουν έναν έντονο μαγνητισμό και εσωτερικό ενδιαφέρον, ακόμα και αν κάποιος δεν γνωρίζει πολλά για το εκάστοτε σημείο. Πολλοί αναφέρουν να νιώθουν ευφορία κάθε φορά που επισκέπτονται έναν τέτοιο χώρο, ακόμα και να αισθάνονται ενδυναμωμένοι και πιο ευδιάθετοι από πριν.

ΕνέργειαΟ λόγος είναι ότι η ίδια τους η αύρα έχει συνδεθεί με την ενέργεια που διατηρείται στον χώρο εδώ και αιώνες, με αποτέλεσμα να «τρέφεται» θετικά από τις δονήσεις του χώρου. Πέρα του ότι είναι χτισμένα σε κομβικά ενεργειακά σημεία, σε αυτά τα μέρη υπήρξε έντονη συρροή πιστών που ζούσαν από τη δύναμη της πίστης τους και της αγάπης προς το θεϊκό στοιχείο και την ίδια τη ζωή. Με αυτόν τον τρόπο, αυτά τα σημεία πλέον λειτουργούν σαν ενεργειακοί «στρόβιλοι», εκπέμποντας δυνατές δονήσεις που συνδυάζονται με την αύρα των ανθρώπων στο τώρα. Για αυτό και η επίδραση μίας επίσκεψης σε τέτοιους χώρους μπορεί να είναι πολύ θετική πάνω στον καθένα, ειδικά και αν ο ίδιος τους προσεγγίζει με σεβασμό και θετική διάθεση.

Βάλτε, λοιπόν, στο πρόγραμμα σας να επισκέπτεστε όποτε μπορείτε έναν τέτοιο χώρο, εμπλουτίζοντας όχι μόνο τις γνώσεις σας πάνω στις αρχαιολογική και πολιτισμική σημασία του, αλλά και την αύρα σας με δονήσεις που διατηρούνται δυναμικές μέσα στους αιώνες, μεταδίδοντας θέρμη, αναζωογόνηση και θετικότητα. Βιώστε όχι μόνο την ανάταση του πνεύματος, αλλά και του αυρικού πεδίου κάθε φορά που βρίσκεστε σε αυτούς τους ιερούς χώρους, που πάλλονται με δύναμη αναλλοίωτη στο τώρα. Επωφεληθείτε σε όλα τα επίπεδα από τα όσα έχουν να σας προσφέρουν αυτά τα μέρη!

Πηγή

Τα απρόσμενα οφέλη του μαύρου τσαγιού για τον οργανισμό μας

Λεμόνι και λάδι καρύδας: o μαγικός συνδυασμός που επαναφέρει τα γκριζαρισμένα μαλλιά στο φυσιολογικό τους χρώμα!