in

Ασφαλή ανθρώπινα φαγητά για στο σκύλο σας. Δείτε ποια είναι!

Προσπαθούμε να κρατήσουμε τα σκυλιά μας στη διατροφή τους. αλλά μερικές φορές είναι δύσκολο να αντισταθούμε και μπαίνουμε στο πειρασμό να τους δώσουμε μια περιστασιακή ανθρώπινη λιχουδιά.

Αν θέλετε να ανταμείψετε το σκύλο σας με κάτι από το τραπέζι βεβαιωθείτε ότι έχετε επιλέξει κάτι που είναι ασφαλές. Αυτά είναι τα ανθρώπινα φαγητά που μπορείτε να δώσετε ήσυχοι στο σκύλο σας:

Φυστικοβούτυρο. Είναι το αγαπημένο πολλών σκύλων. Δεν είναι μόνο μια καλή πηγή πρωτεΐνης, αλλά περιέχει επίσης υγιή λιπαρά, βιταμίνη Β, νιασίνη και βιταμίνη Ε.

Μαγειρεμένο κοτόπουλο. Είναι ένα πολύ καλό υποκατάστατο γεύματος αν είστε κάπου έξω. Μπορείτε ακόμα να το προσθέσετε μέσα στο μπολ του σκύλου, μαζί με το κανονικό του φαγητό.
Καρότα. Τα καρότα είναι πολύ καλά για τα δόντια του σκύλου, είναι χαμηλά σε θερμίδες και πλούσια σε φυτικές ίνες και βιταμίνες.

Τυρί. Μια μεγάλη απόλαυση για ένα σκύλο που δεν έχει δυσανεξία στη λακτόζη. Διαλέξτε κάποιο με χαμηλά λιπαρά όπως το Cottage.

Γιαούρτι. Έχει υψηλή περιεκτικότητα σε ασβέστιο και πρωτείνες. Βεβαιωθείτε μόνο να μη περιέχει τεχνητές γλυκαντικές ουσίες ή πρόσθετα σάκχαρα.

Μαγειρεμένος Σολομός. Μια καλή πηγή ωμέγα-3 λιπαρών οξέων, τα οποία είναι υπεύθυνα για τη φροντίδα του τριχώματος, καθώς και του ανοσοποιητικού συστήματος του σκύλου σας.

Κολοκύθα. Είναι καλή πηγή φυτικών ινών, καθώς και βιταμίνης Α που βοηθά το γαστρεντερικό σωλήνα και το πεπτικό σύστημα.
Αυγά. Είναι ένας πολύ καλός τρόπος να δώσετε στο σκύλο σας πρωτείνη. Περιέχει επίσης εύπεπτη ριβοφλαβίνη και σελήνιο, και αυτό το καθιστά ένα πολύ υγιεινό σνακ.

Πράσινα φασόλια. Είναι απολαυστικά και χαμηλά σε θερμίδες. Επιλέξτε φασόλια που δεν έχουν αλάτι.

Μήλο σε φέτες. Γνωρίζατε ότι το μήλο Βοηθά στο καθαρισμό των υπολειμμάτων τροφών από τα δόντια του σκύλου; Είναι επίσης μια καλή πηγή φυτικών ινών, καθώς και βιταμίνης A και C. Φροντίστε μόνο να βγάλετε τα κουκούτσια και να καθαρίσετε το πυρήνα.

Πλιγούρι βρώμης. Μια μεγάλη πηγή διαλυτών φυτικών ινών, οι οποίες μπορεί να είναι ιδιαίτερα επωφελής για τα σκυλιά με θέματα στο έντερο. Είναι επίσης μια μεγάλη εναλλακτική για σκύλους με αλλεργία στο σιτάρι.

Σιγουρευτείτε να το μαγιρέψετε πριν το σερβίρισμα στο σκύλο σας.

Σε περίπτωση που δοκιμάζετε κάτι για πρώτη φορά καλό είναι να δώσετε στο σκύλο σας μιαμικρή ποσότητα.

Συμβουλευτείτε αμέσως ένα κτηνίατρο αν δείτε κάποιου είδους αντίδραση.

Πηγή

Μέλι: Τα οφέλη του και 3 πανίσχυρες συνταγές

Πως δουλεύει ο μεταβολισμός μιας γυναίκας ανάλογα με την ηλικία της. Δυστυχώς τα πράγματα αλλάζουν δραματικά καθώς ο χρόνος περνάει