in ,

Αυτός ο άνδρας έχασε 80 κιλά σε λιγότερο απο ένα χρόνο ακολουθώντας αυτά τα 3 βήματα

Στις μέρες μας, μέσα απο το διαδίκτυο και τα social media πολλές είναι οι φωτογραφίες που κυκλοφορούν τα τέλεια και ιδανικά σώματα ανδρών και γυναικών. Ωστόσο, απαιτείται μεγάλη θέληση δύναμη αλλά και νοητική ικανότητα, ώστε να μπορέσεις να αποκτήσεις ένα υγειές και αθλητικό σώμα. Το να “χτίσεις κορμί” δεν είναι εύκολη υπόθεση, καθώς χρειάζεσαι το κίνητρο το οποίο θα σε παροτρύνει στην επίτευξη του επιθυμητού στόχου. Ο Άντυ Άντερσον είναι ένα τρανταχτό παράδειγμα της μεγάλης θέλησης και της σωστής νοητικής κατάστασης χάρη στην οποία κατάφερε να χάσει 80 κιλά σε λιγότερο από ένα χρόνο.

Η ιστορία του Άντυ Άλμπερτσον.

Εκατόν εξήντα κιλά είνια ένας τρομακτικός αριθμός. Για κάποιον που ζυγίζει τόσα κιλά όσα ο Άντυ η ζωή είναι πολύ δύσκολη. Από τα πρώτα χρόνια της ζωής του, όταν οι φίλοι του τον κορόιδευαν με το παρατσούκλι Αντίπολις, αλλά και μετέπειτα ο Άντυ αντιμετώπισε πολλές δυσκολίες εξ αιτίας της παχυσαρκίας που έκανε την ζωή του δυσβάσταχτη.

Παρόλο που συμμετείχε σε πολλές δραστηριότητες, η κακή και ανθυγιεινή διατροφή ήταν αυτή που τον οδήγησε από πολύ νωρίς στο να πάρεις πολλά κιλά από την πέμπτη κιόλας τάξη του δημοτικού. Από τότε έως το 2015 τα προβλήματα τόσο σωματικής όσο και ψυχολογικής φύσης ήταν πολλά και ο Άντυ έπρεπε να πάρει μία απόφαση.

Όλα άρχισαν τον Ιανουάριο του 2015 όταν ο Άντυ αποφάσισε να αλλάξει. Ξεκινώντας γυμναστική και χρησιμοποιώντας το ελλειπτικό όργανο είδε άμεσα πολλές αλλαγές τον πρώτο καιρό στο σώμα του. Κατάφερε να χάσει μέχρι και είκοσι κιλά από τους πρώτους μήνες.

Νοητικό εμπόδιο νούμερο 1

Έχοντας χάσει τριάντα κιλά η πρόοδος του Άντυ σταμάτησε εξ αιτίας ενός νοητικού εμποδίου. Για να συνεχιστεί η πρόοδος, ο Άντυ συμβουλεύτηκε τον προσωπικό του προπονητή ο οποίος του συνέστησε δυσκολότερες και πιο έντονες προπονήσεις σε καθημερινό επίπεδο με διαρκή παρότρυνση και κινητοποίηση γαι την επίτευξη του επιθυμητού στόχου. Χάρη στο κίνητρο και την εμψύχωση του προπονητή, ο Άντυ ξεπέρασε το εμπόδιο του μυαλού του και κατάφερε να χάσει μέχρι τριάντα εκατοστά από την περιφέρεια της κοιλιάς του.

Νοητικό εμπόδιο νούμερο 2 

Ο Άντυ κατάφερε να χάσει 70 κιλά, όμως ο στόχος του ήταν να χάσει άλλα δέκα. Έφαγε τον γάιδαρο και έμεινε στην ουρά. εκεί ήταν όμως που ο Άντυ ένιωθε πως δεν μπορούσε να συνεχίσει άλλο. Τότε ο προσωπικός του προπονητής κάνοντας σωστά την δουλειά του, τον παρότρυνε να συνεχίσει και πάλι υπενθυμίζοντάς του πόσο κοντά είχε φτάσει στον προορισμό του ταξιδιού της υγείας του. Τελικά, ο Άντυ τα κατάφερε και έχασε 80 κιλά σε εννέα μήνες.

Η ιστορία της επιτυχίας του Άντυ έρχεται να μας υπενθυμίσει το πόσο σημαντικό είναι να έχουμε τόσο στην ζωή όσο και στον αθλητισμό έναν άνθρωπο ο οποίος θα μας κινητοποιήσει και θα μας δώσει το κίνητρο για το κάτι παραπάνω. Η στήριξη των ειδικών αλλά και των δικών μας ανθρώπων είναι αυτή που θα μας βοηθήσει να ξεπεράσουμε τα πνευματικά μας εμπόδια και θα μας μετατρέψει σε ακατανίκητους προς την επίτευξη οποιουδήποτε στόχου.

Τα τρία βήματα της επιτυχίας του Άντυ. 

  1. Κάνε την έρευνα. Πριν ξεκινήσεις μάζεψε τις σωστές πληροφορίες μέσα από τις οποίες θα διαλέξεις το σωστό γυμναστήριο, αλλά και το σημαντικότερο, τον σωστό προπονητή ο οποίος θα σε κατευθύνει εντός του γυμναστηρίου και ενδεχομένως θα σου παρέχει ένα διαιτητικό πλάνο πέρα από το προπονητικό.
  2. Πάρε μαζί σου κάποιον δικό σου στο ταξίδι. Ένας δικός σου άνθρωπος ο οποίος θα σε βοηθήσει στο ταξίδι της μεταμόρφωσης είναι ο καλύτερος εμψυχωτής και συνοδοιπόρος στις δυσκολίες και τα εμπόδια που θα παρουσιαστούν στην πορεία. Ο Άντυ έχε δύο. Τον προπονητή του και την μητέρα του η οποία καθημερινά του μαγείρευε τις σωστές τροφές για να μειωθεί το βάρος του.
  3. Κάνε την προσπάθεια. Πάρε την απόφαση και επιτέλους κάν΄το. Αν δεν προσπαθήσεις δεν θα μάθεις ποτέ αν μπορείς να πετύχεις. Είναι όλα θέμα απόφασης και η απόφαση είναι η μεγαλύτερη κινητήρια δύναμη που κάνει τον άνθρωπο να πετύχει ότι ορίσει στο μυαλό του.

Τι είναι η Μαγεία και ποια η δύναμη των λέξεων

Όταν μας χωρίζουν χιλιόμετρα