in

Αυτός ο Νορβηγός πολιτικός ζυγίζει μόλις 17 κιλά! Οι γυμνές του φωτογραφίες όμως δίνουν μεγάλο βάρος και σημασία..

Γνωρίστε τον Νορβηγό Torstein Lerhol. Όταν ο Τόρστειν ήταν ενός χρονών διαγνώστηκε με μία πολύ σπάνια ασθένεια που ονομάζεται μυική ατροφία σπονδυλικής στήλης.

Αυτή η νόσος καθιστά μεγάλο μέρος του σώματός του ατροφικό με αποτέλεσμα να μη μπορεί να σταθεί όρθιος, να περπατήσει, και πολλές άλλες δυσκολίες.

Με τη στήριξη όμως των γονιών και των αδερφών του ο Τόρστειν δεν το έβαλε κάτω στη ζωή. Απεναντίας, σπούδασε, και κατάφερε να γίνει σε μικρή ηλικία πολιτικός έχοντας δείξει μεγάλο ενδιαφέρον από νωρίς για τα κοινά της Νορβηγίας.

Όταν όμως ο φωτογράφος Henrik Fjørtoft του ζήτησε να φωτογραφηθεί γυμνός για τις ανάγκες μίας φωτογράφησης που θα πήγαινε κόντρα στα στερεότυπα του φακού ο Νορβηγός πολιτικός σάστισε! Μετά από πολύ σκέψη αποφάσισε να λάβει μέρος στην ιδιαίτερη αυτή φωτογράφιση!!

Στο μλπόγκ tου αναφέρει μετά τη φωτογράφιση πως το σώμα του και η εμφάνιση δεν τον εμπόδισαν ποτέ στο να κατακτήσει τους στόχους του. Δεν είναι το έξω αλλά το μέσα που μετράει και σου δίνει την απαραίτητη δύναμη να πετυχαίνεις ότι επιθυμείς.Οπότε όλοι εσείς που αγχώνεστε για το έξω σας πάρτε παράδειγμα αυτή τη συμβολική φωτογράφιση και να θυμάστε πως το βιβλίο δεν πρέπει να το κρίνουμε από το εξώφυλλό του!!

Το μαγικό σχήμα της ζωής και του πνεύματος μέσα στο Σύμπαν,το Λουλούδι της Ζωής το γνωρίζετε;

Το πρώτο πράγμα που θα δείτε σε αυτές τις 5 εικόνες δείχνει την εσωτερική σας ψυχοσύνθεση