in

Αυτός ο πυροσβέστης έσωσε το κοριτσάκι. 17 χρόνια μετά, δείτε τι έκανε για τον σωτήρα της

Πριν από μερικά χρόνια, ένας πυροσβέστης, ο Mike Hughes, έσωσε την Danielle Davison, εννέα μηνών, από μια πυρκαγιά στο σπίτι της. Αυτό που έκανε εκείνη, είναι μοναδικό…

«Όταν φτάσαμε στο σπίτι, ένα μεγάλο μέρος του σπιτιού είχε ήδη τυλιχθεί στις φλόγες. Βρήκα την Danielle κουλουριασμένη στην κούνια της στο υπνοδωμάτιο», θυμάται ο Mike Hughes. Αρκετά χρόνια αργότερα, ήθελε να ανακαλύψει τι συνέβη στο παιδί που είχε σώσει. Άρχισε να αναζητά τρόπο να επικοινωνήσει μαζί της, και την βρήκε στο Facebook. Της έστειλε ένα μήνυμα: «Νομίζω ότι σε έσωσα από μία πυρκαγιά στο σπίτισου όταν ήσουν μικρό κοριτσάκι», της έγραψε.

φιρ2

Από εκείνη τη στιγμή και μετά, δεν σταμάτησαν να μιλάνε, και ο Mike είναι πλέον ένας δεύτερος πατέρας για την Danielle. Σχεδόν 17 χρόνια μετά την πυρκαγιά στο σπίτι της, η Danielle κάλεσε τον Mike στην τελετή αποφοίτησής της, ως τον σωτήρα της αλλά και στενό -πλέον- φίλο. Ο Mike δεν μπορούσε να συγκρατήσεςι τα δάκρυα συγκίνησης όταν άκουσε την ομιλία της Danielle κατά την τελετή: «Η παρουσία του Mike εδώ είναι πραγματικά σημαντική για μένα. Πάντα κλαίω από ευτυχία όταν σκέφτομαι πως όλα θα μπορούσαν να είναι τόσο διαφορετικά σήμερα. Δεν θα ήμουν εδώ αν δεν ήσουν εκεί για μένα…».

Παρθενώνας: Τα παράξενα μυστικά του

«Μπορούμε να ζήσουμε για πάντα μέσα σε ένα κομπιούτερ»