in

Δείτε πως άλλαξε το χρώμα από τα μάτια αυτής τη Γυναίκας μετά από αυτή τη συγκεκριμένη Δίαιτα !!

Πιστεύετε πως είναι πιθανό τα μάτια μας να αλλάξουν χρώμα εξαιτίας της διατροφής μας; Αυτή είναι μία εικόνα από το “πριν” και το “μετά” των ματιών μιας κοπέλας. Πιθανώς να αναρωτιέστε πώς άλλαξε το χρώμα τους.

Τα μάτια δεν είναι μόνο καθρέφτης της ψυχής όπως λένε, αλλά και δείχνουν την συνολική …
Πιστεύετε πως είναι πιθανό τα μάτια μας να αλλάξουν χρώμα εξαιτίας της διατροφής μας; Αυτή είναι μία εικόνα από το “πριν” και το “μετά” των ματιών μιας κοπέλας. Πιθανώς να αναρωτιέστε πώς άλλαξε το χρώμα τους.

Τα μάτια δεν είναι μόνο καθρέφτης της ψυχής όπως λένε, αλλά και δείχνουν την συνολική κατάσταση και ισορροπία του οργανισμού μας.

Όταν κάποιος τρώει ωμά φαγητά, κάποιοι λένε πως τα μάτια του γίνονται πιο καθαρά και πως ακόμα και το χρώμα τους μπορεί να αλλάξει.

Η καλύτερη λύση για τις ρυτίδες που έχετε ακούσει ποτέ! Χρησιμοποιήστε το και ξεχάστε τις ρυτίδες!

Όσοι τρώνε ωμά φαγητά, πιστεύουν πως το μαγείρεμα τα κάνει πιο τοξικά και καταστρέφει τα θρεπτικά συστατικά, δημιουργώντας ανισορροπία στα εσωτερικά μας συστήματα. Επίσης λένε πως μία τέτοια διατροφή βοηθάει για να απαλλαγούμε από πονοκεφάλους και αλλεργίες, να δυναμώσουμε το ανοσοποιητικό και να βελτιώσουμε τη μνήμη.

Η ιριδολογία είναι μία επιστήμη που εξετάζει την υγεία ενός ατόμου μέσα από τα μάτια του. Εάν υπάρχουν παράξενοι σχηματισμοί ή χρώματα, αυτό μπορεί να δείχνει ασθένεια. Το χρώμα τους είναι ένα γενετικό χαρακτηριστικό που επηρεάζεται από την κληρονομικότητα, αλλά όχι μόνο από αυτή.

Έτσι το χρώμα των ματιών ενός παιδιού δεν είναι δυνατόν να προβλεφθεί πριν τη γέννα. Επίσης μπορεί να αλλάζει καθώς αυτό μεγαλώνει, λόγω της συγκέντρωσης μελανίνης. Αλλά εάν μπορεί να αλλάξει το χρώμα των ματιών ενός παιδιού, γιατί να μην μπορεί να αλλάξει και το χρώμα ενός ενήλικα;

Λέγεται πως μία διατροφή με ωμά φαγητά βελτιώνει την κυκλοφορία, που βελτιώνει την ικανότητα του οργανισμού να διώχνει τις τοξίνες από το σώμα και έτσι μπορεί να αλλάξει το χρώμα των ματιών. Αυτό μπορεί να βελτιώσει και την ίδια την όραση, εκτός από το χρώμα.

Το θέμα αυτό ερευνάται ακόμα και θέλει ακόμα αρκετό χρόνο για να αποδειχθούν αυτές οι θεωρίες. Ωστόσο, όλοι ξέρουμε πως η εμπειρία καμιά φορά είναι πιο μπροστά από την επιστήμη.

Έτσι, πολλοί αρνούνται να αφήσουν την ιδέα πως το χρώμα της ίριδας μπορεί να αλλάξει από πράσινο, μπλε και τελικά ανοιχτό γκρι λόγω μίας τέτοιας διατροφής.

Στο βίντεο που θα δείτε, η Kristina εξηγεί πώς άλλαξαν τα μάτια της από καφέ σε πράσινα-μπλε λόγω της διατροφής της. Πήγε σε ιριδολόγο, που της εξήγησε ποιο κομμάτι του σώματος αντικατοπτρίζεται σε κάθε σημείο του ματιού. Είναι όπως η ρεφλεξολογία που έχει όλο το χάρτη του σώματος στο πόδι.

Θα την δείτε όπως ήταν παιδί και καθώς μεγάλωσε και είχε σκούρα καφέ μάτια. Αλλά 8 χρόνια μετά, δείτε την εκπληκτική τους μεταμόρφωση!

ΠΡΙΝ

ΜΕΤΑ

ΠΗΓΗ

 

Τα μαθήματα ζωής και επιτυχίας του Στιβ Τζομπς!

1977: ΜΙΑ ΝΟΣΟΚΟΜΑ ΚΡΑΤAEI ΣΤΗΝ ΑΓΚΑΛΙΑ ΤΗΣ ΑΥΤΟ ΤΟ ΚΑΜΕΝΟ ΜΩΡO – 38 ΧΡΟΝΙΑ ΜΕΤΑ ΔΕΝ ΠΕΡΙΜΕΝΕ ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΟ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΠΟΛΛΑ ΧΡΟΝΙΑ