in ,

“ΕΦΥΓΕ” αγαπημένο πρόσωπο; Ιδού οι ενδείξεις πως ο αποθανών θέλει να “επικοινωνήσει” μαζί σας

Όταν χάνουμε κάποιον αγαπημένο συχνά αντιμετωπίζουμε πλήθος ερωτήσεων… τις οποίες ευχόμαστε να μπορούσαμε να απαντήσουμε και συχνά καταστρεφόμαστε. Όπως προχωράμε στην περίοδο πένθους, αναπτύσσουμε μια επιθυμία να μιλήσουμε με τον αγαπημένο μας για μια τελευταία φορά.

Πολλές φορές, όταν θρηνούμε περνούμε μέσα από πράγματα τα οποία το λογικό μυαλό μας δεν μπορεί να εξηγήσει……

Πολλοί από εμάς έχουν συναντήσει παραφυσικές ή υπερφυσικές εμπειρίες, αλλά τις περισσότερες φορές τις βλέπουμε ως συμπτώσεις. Για όσους είστε σε περίοδο πένθους σύμφωνα με το άρθρο του awakengr.com, υπάρχει πάντα η ελπίδα πως ο αποθανών θέλει να σας προσεγγίσει.

Τις περισσότερες φορές δεν υπάρχει τρόπος να εξηγήσουμε τις εμπειρίες που συχνά μας αφήνουν με το αίσθημα πως κάπως ο αγαπημένος μας έφτασε σε εμάς. Και υπάρχουν πολλοί οι οποίοι πιστεύουν πως η παρουσία του ανθρώπινου πνεύματος όταν το σώμα έχει φύγει, έχει θρησκευτικές επιπτώσεις. Αν ποτέ αναρωτηθήκατε αν ένας αγαπημένος σας προσπαθεί να σας προσεγγίσει, εδώ υπάρχουν εφτά τρόποι με τους οποίους μπορεί να το κάνει.

Όνειρα

Είναι φυσιολογικό το να ονειρεύεστε τους αγαπημένους σας κυρίως λόγω του γεγονότος πως οι αναμνήσεις σας παραμένουν. Αν έχετε την ικανότητα να θυμηθείτε τα όνειρα σας όταν ξυπνάτε, θα πρέπει να έχετε ένα τετράδιο στο οποίο θα γράφετε όσες περισσότερες λεπτομέρειες μπορείτε να θυμηθείτε. Πρέπει να σκεφτείτε ότι μπορεί η συνάντηση να είναι μια προσπάθεια από τον αγαπημένο σας να έρθει σε επαφή μαζί σας ενώ κοιμάστε. Σκεφτείτε, τι αντιπροσωπεύουν τα στοιχεία στο όνειρο;

Κάποιοι άνθρωποι έχουν επικοινωνήσει με αυτούς που έχουν φύγει με εμπειρίες εκτός του σώματος. Αυτού του τύπου συναντήσεις μπορούν να συμβούν κατά τη διάρκεια του διαλογισμού, ενώ κοιμάστε ή ενώ είστε ξύπνιοι. Το άτομο εμφανίζεται περικυκλωμένο από λαμπερό φως. Αυτή η εμπειρία μένει ως ένα διαυγές όνειρο, ένα φαινόμενο στο οποίο ξέρετε πως ονειρεύεστε αλλά έχετε την ικανότητα να αλλάξετε τα γεγονότα στο όνειρο.

Τυχαίες σκέψεις

Ένα άλλο σημάδι πως ο αγαπημένος σας προσπαθεί να έρθει σε επαφή μπορεί να εντοπιστεί όταν οι σκέψεις σας ξαφνικά αλλάζουν από οποιαδήποτε δραστηριότητα κάνετε αυτή τη στιγμή στον αγαπημένο σας. Θα πρέπει να απολαύσετε την ανάμνηση και να αγκαλιάσετε πλήρως την αλληλεπίδραση. Είναι εντελώς εντάξει να συγκινηθείτε κατά τη διάρκεια της εμπειρίας.

Ασυνήθιστες εμφανίσεις

Αν ποτέ είδατε πως ένα αντικείμενο κινείται ενώ δεν υπάρχει κανείς τριγύρω, ο αγαπημένος σας ίσως προσπαθεί να σας προσεγγίσει. Αν προσπαθήσετε να επιστρέψετε το αντικείμενο στην αρχική του θέση και κινηθεί ξανά μπορείτε να είστε σίγουροι πως κάποιος από την άλλη πλευρά προσπαθεί να τραβήξει την προσοχή σας.

Άλλα σημάδια όπως το χτύπημα του τηλεφώνου, φώτα να αναβοσβήνουν και τα ζώα να συμπεριφέρονται παράξενα ή ασυνήθιστα ή όλα τα παραπάνω είναι ενδείξεις πως ο αγαπημένος σας χρησιμοποιεί οποιοδήποτε εργαλείο μπορεί ώστε να κάνει την παρουσία του αισθητή και να τραβήξει την προσοχή σας.

Αντικείμενα που ξυπνούν μνήμες

Τα αντικείμενα μπορούν να χρησιμοποιηθούν σαν υπενθύμιση για να σας πάνε πίσω σε ξεχωριστά μέρη όπου περάστε χρόνο με τον αγαπημένο σας. Για παράδειγμα, ίσως δείτε μια όμορφη αντίκα στη βιτρίνα ενός μαγαζιού και μπορεί να σας θυμίσει τον χρόνο που εσείς και ο αγαπημένος σας τρέχατε για ώρες στην βροχή ενώ ψάχνατε ένα ειδικό κομμάτι γυαλιού κατάθλιψης. Οι συναντήσεις με φυσικά αντικείμενα αντιμετωπίζονται από τους περισσότερους ανθρώπους ως παράξενες συμπτώσεις, αλλά θα σκεφτείτε διαφορετικά όταν αυτά τα είδη περιστατικών συμβούν μέσω αντικειμένων που ξυπνούν τις αναμνήσεις ενός αγαπημένου. Είναι εύκολο να πιστέψετε πως ο αγαπημένος σας προσπαθεί να σας προσεγγίσει.

Τσουξίματα και άλλες αισθήσεις

Αν ποτέ νιώσατε να σας σηκώνεται η τρίχα, αν νιώσατε ένα αεράκι ενώ δεν υπάρχει αέρας ή αν αισθανθήκατε τσουξίματα σε όλο το σώμα σας, πιθανώς έχετε έρθει σε επαφή με κάποιον που απεβίωσε. Οι οσμές μπορούν επίσης να λειτουργήσουν ως ισχυρή υπενθύμιση του αποθανόντος.

Ανεξήγητα οράματα

Κάποιες φορές οι αποθανών προσπαθεί να σας προσεγγίσει μέσω οραμάτων. Μπορεί να είναι τρομακτικό όταν βλέπετε κάτι το οποίο δεν μπορεί να το δει κανείς άλλος. Αν είχατε ποτέ αυτή την εμπειρία απομακρύνετε τα αισθήματα δυσφορίας και φόβου. Σκεφτείτε τι νιώθει το σώμα σας εκείνη τη στιγμή. Συγκεντρωθείτε στο αν υπάρχουν αισθήσεις, ήχοι ή οσμές που να σας θυμίζουν το άτομο που χάσατε. Προσπαθήστε να ανοίξετε τα μάτια σας και να φωνάξετε το όνομα του ενώ είστε συγκεντρωμένοι στις αισθήσεις σας.

Κάποιοι άλλοι επίσης, ενώ ήταν μόνοι τους άκουσαν φωνές τις οποίες αναγνώρισαν ως τις φωνές των αγαπημένων τους. Αν ποτέ το βιώσετε, θα πρέπει να προσπαθήσετε να απαντήσετε στον αγαπημένο σας.

Απλώς συνέβη

Αν σας φαίνεται πως έχετε πολλές συναντήσεις από το πουθενά, θα πρέπει να τις αγκαλιάσετε ως σημάδι πως ο αγαπημένος σας, σας προσέχει και απλώς να ενεργεί για εσάς.

Όταν έχουμε συναντήσεις με τους αγαπημένους μας είναι φυσικό να αισθανθούμε φόβο, αλλά θα έπρεπε να σας προσφέρει ανακούφιση το να ξέρετε πως αυτός που αγαπάτε ακόμα υπάρχει για εσάς και υπερβαίνει τον θάνατο. Προσπαθήστε να έχετε αυτό στο μυαλό σας όταν απαντάτε.

Υπάρχουν πολλοί άνθρωποι που παραμένουν δύσπιστοι στην πιθανότητα πως οι άνθρωποι είναι ικανοί να επικοινωνήσουν με τους νεκρούς. Υπάρχουν μέντιουμ που μπορείτε να αναζητήσετε για βοήθεια, αλλά να είστε προσεκτικοί και κάντε μια μικρή έρευνα για να σιγουρευτείτε πως ο οδηγός σας είναι ειλικρινής σχετικά με τη βοήθεια του στο να επικοινωνήσετε με τον αγαπημένο σας.

Πηγή

Γλουταθιόνη : Η μητέρα όλων των Αντιοξειδωτικών!

Μέντα για το κακό μάτι