in ,

Και όμως αυτή είναι μία “γιαγιά” ετών 70.Αποκάλυψε ποιο είναι το μυστικό της αλλά ο κόσμος αντέδρασε με θυμό..

Γνωρίστε την Carolyn Hartz την ιδιοκτήτρια της εταιρίας γλυκαντικών SweetLife.Η σχεδόν 70χρονη κυρία η οποία όμως μοιάζει και φαίνεται να είναι σαν μία εντυπωσιακή σαραντάρα.

Η Carolyn είχε διαγνωστεί με διαβήτη από μικρή ηλικία με αποτέλεσμα να κόψει εντελώς τη ζάχαρη για πάνω από 28 χρόνια.Προσέχει πάρα πολύ τη διατροφή της και τρώει υγιεινά. Πέρα από αυτό ασκείται καθημερινά και η γυμναστική είναι τρόπος ζωής για αυτήν. Αυτά τα δύο είναι λέει τα μυστικά της νιότης της- η σωστή διατροφή χωρίς καθόλου ζάχαρη και η καθημερινή άσκηση.

Όταν την ρωτούν αν της λείπει η ζάχαρη αναφέρει πως ναι αλλά αντί για αυτή καταναλώνει ένα υποκατάστατό της, το Xylitol.

Από κάτω ακολουθούν φωτογραφίες της.

Παρόλα αυτά ο κόσμος του Διαδικτύου δεν την πιστεύει και τόσο την Κάρολιν. Αντίθετα σύμφωνα με τα comments στα social media ο κόσμος υποστηρίζει πως το μυστικό της δεν είναι ούτε η διατροφή ούτε η άσκηση αλλά τα λεφτά που έχει ξοδέψει σε πλαστικές επεμβάσεις και εγχειρήσεις.

Κάποιο αναφέρουν πως έχει στήσει την όλη ιστορία με τη ζάχαρη ώστε να διαφημίσει την εταιρία της η οποία παράγει υποκατάστατα ζάχαρης όπως το Xylitol που η ίδια η Κάρολιν έχει αναφέρει σε συνεντεύξεις της.

Εσείς τι πιστεύετε??

8 τρόποι για να αυξήσουμε την αυτό-παρακίνηση στα παιδιά μας

Kάντε αυτές τις 10 Ερωτήσεις στον Εαυτό σας και Αλλάξτε τον Τρόπο που Βλέπετε τα Προβλήματά σας