in

Με αυτόν τον τρόπο θα έρθει η συντέλεια του κόσμου σύμφωνα με τον Βούδα.

Το τέλος του Κόσμου.. Η συντέλεια, Η Αποκάλυψη, το τέλος των Ημερών είναι κάποιες από τις πολλές ονομασίες που περιγράφουν το τέλος της δημιουργίας, πολλές από τις πιο επικρατέστερες θρησκείες στον πλανήτη μας.

Σύμφωνα με τη Βουδιστική παράδοση το τέλος του κόσμου θα γίνει από τη στιγμή που 8 ήλιοι θα λάμψουν ταυτόχρονα στους ουρανούς.Συγκεκριμένα αρχαία βουδιστικά χειρόγραφα αναφέρουν ότι:

Η γη θα υποφέρει εξαιτίας της έλλειψης βροχών.Κάθε μορφή ζωής και βλάστησης θα εξαφανιστεί από τον πλανήτη.

Ένας δεύτερος ήλιος θα λάμψει στο ηλιακό μας σύστημα και έτσι θα εξατμιστούν πολλές λίμνες της γης!

Στη συνέχεια θα εμφανιστεί και ένας τρίτος ήλιος και αυτό θα έχει ως αποτέλεσμα να εξατμιστούν πολλά μεγάλα ποτάμια της γης όπως ο Γάγγης.

Μετά από ένα μεγάλο χρονικό διάστημα θα εμφανιστεί και ένας τέταρτος ήλιος και θα εξατμιστούν μέχρι και οι πιο μεγάλες λίμνες της Γης.

Κατόπιν θα εμφανιστεί και ο πέμπτος ήλιος  ο οποίος θα τα στεγνώσει όλα πάνω στη γη,

Μετά από ένα μήκος κύματος χρόνου θα εμφανιστεί και ο έκτος ήλιος. Αυτός θα κάψει την επιφάνεια της γης και θα σχηματιστούν τεράστια ηφαίστεια τα οποία θα εκραγούν.

Στο τέλος θα εμφανιστεί και ο έβδομος ήλιος. Όταν θα λάμπουν όλοι μαζί ταυτόχρονα τότε η γη θα μετατραπεί σε μία τεράστια πύρινη μπάλα.. οι φλόγες της θα απλώσουν παντού μέχρι που τελικά θα εκραγεί!

Να προσθέσουμε πως η ερμηνεία του βούδα για το τέλος του κόσμου έχει πολλά κοινά στοιχεία με επιστημονικές έρευνες οι οποίες περιγράφουν τρόπους καταστροφής πλανητών αλλά και ολόκληρων ηλιακών συστημάτων.Τέλος τα χειρόγραφα αναφέρουν πως πριν καταστραφεί εντελώς η Γη η ζωή θα έχει εξαφανιστεί από τον πλανήτη. Η Γη θα είναι ήδη ένας νεκρός πλανήτης πριν την ολοκληρωτική καταστροφή της.

Ίσως οι άλλοι 7 πλανήτες που θα λάμψουν μαζί με το δικό μας να είναι πλανήτες άλλων ηλιακών συστημάτων οι οποία ενίσχυσαν την εκπομπή της ακτινοβολίας τους εξαιτίας ανωμαλιών στο επίπεδο των βαρυτικών κυμάτων. Είναι μία θεωρία που εξετάζουν στις μέρες μας οι μεγαλύτεροι επιστήμονες και ερευνητές.

Έτσι περιγράφει λοιπόν ο βούδας τη συντέλεια.. Τα συμπεράσματα πάντα δικά σας!

 

Ένα αξιοπερίεργο κόλπο με το δεξί σας πόδι.

7 απλοί τρόποι αυτοβελτίωσης που θα αλλάξουν τη ζωή σας