in

Με αυτό το ΣΟΥΠΕΡ μπάνιο αποτοξίνωσης με λίγα υλικά, θα γίνουν θαύματα στην υγεία σας!!

Μία φορά την εβδομάδα- ή όσο συχνά έχετε το χρόνο- προσφέρετε στον εαυτό σας αυτή τη μικρή ιεροτελεστία χαλάρωσης και αποτοξίνωσης. Τα υλικά για αυτό το Detox Bath είναι απλά, το μόνο που χρειάζεται να βρείτε είναι 20 λεπτά, να αφήσετε έξω από το μπάνιο σας ό,τι σας στρεσάρει και να αφεθείτε στην ευεργετική δράση του στο σώμα και το πνεύμα. Δοκιμάστε το και είναι βέβαιο πως θα το ξανακάνετε!

Πριν κάνετε το detox bath σας, φτιάξτε το μπάνιο σας ώστε να σας χαλαρώνει και να θυμίζει…spa. Μερικά κεριά, αιθέρια έλαια και απαλή μουσική θα δημιουργήσουν το τέλειο χαλαρωτικό περιβάλλον.

Κάντε scrub σε όλο σας το σώμα, είτε με φυσικά υλικά που θα βρείτε σπίτι σας, είτε με ένα προϊόν της αγοράς. Ακόμη και με ένα σκληρό σφουγγάρι απομακρύνετε τα νεκρά κύτταρα και προετοιμάστε το δέρμα σας ώστε ν΄απορροφήσει όλα τα οφέλη από τα συστατικά του detox bath σας!

Βάλτε μια μεγάλη πετσέτα διπλωμένη σαν μαξιλαράκι για να στηρίζεται το κεφάλι σας.
Γεμίστε τώρα τη μπανιέρα σας με ζεστό νερό και κάποιο ή κάποια από τα υλικά που σας προτείνουμε!
Να ξέρετε πως όταν βγείτε θα πρέπει να κάνετε ένα καλό ντους.

Μαγειρική σόδα: Ένα φλιτζάνι σόδας που χρησιμοποιούμε στο μαγείρεμα μέσα στο ζεστό νερό σας είναι η αρχή για να ξεκινήσετε αποτοξίνωση αλλά και διατροφή την επόμενη μέρα. Μείνετε στο μπάνιο για περίπου μισή ώρα.

Μηλόξυδο: Ξέρουμε πως θα σκεφτείτε την μυρωδιά. Σωστά, όμως ένα φλιτζάνι μηλόξυδο στη μπανιέρα σας δίνει όλα όσα χρειάζεστε για να ανανεωθείτε. Προστατεύει επίσης από τις λοιμώξεις του ουροποιητικού συστήματος και είναι ό,τι πρέπει αν ειδικά το προηγούμενο βράδυ το έχετε παρακάνει με ποτά και γλυκά!

Μπορείτε επίσης να κόψετε φέτες από πορτοκάλι, λεμόνι, να ρίξετε ροδοπέταλα μέσα στο ζεστό νερό, δυο τρεις σταγόνες από ένα αιθέριο έλαιο που χαλαρώνει κι ένα φλιτζάνι γάλα και να δημιουργήσετε το πιο αρωματικό και αποτοξινωτικό detox bath μόνο για εσάς!

Τζίντζερ: Ο,τι πρέπει για τις κρύες νύχτες και μέρες του χειμώνα αφου το τζίντζερ αυξάνει τη θερμοκρασία του σώματος, τονώνοντας το κυκλοφορικό. Βράστε ένα κομμάτι τζίντζερ σε μια κατσαρόλα και ρίξτε το μέσα στο detox bath σας. Αυτό όχι μόνο θα σας ζεστάνει αλλά θα σας δώσει και άμεση λάμψη!

Άλατα epsom: Αν γυμνάζεστε ένα μπάνιο με άλατα epsom θα χαλαρώσει τους μυες σας και θα καταπολεμήσει και τις αϋπνίες! Είναι ο,τι πρέπει για εσάς που ταλαιπωρείστε από άγχος. Μια χούφτα από αυτά τα άλατα είναι αρκετή.

ΠΗΓΗ

7 αιθέρια έλαια που θα σας κάνουν να κοιμάστε σαν πουλάκι!

Τινάζεται το σώμα σας μόλις σας παίρνει ο ύπνος; Να τι σημαίνει…