in

Οι 10 Μεγαλύτερες αλήθειες για τη ζωή που καίνε..!

Μεγαλώνουμε. Γνωρίζουμε τον κόσμο κάθε μέρα λίγο καλύτερα, αποκτάμε παιδιά, αλλάζουμε κοσμοθεωρίες, συνήθειες και μυαλά και σιγά-σιγά καταλήγουμε σε συμπεράσματα για τη ζωή μας που σιγά-σιγά γίνονται κανόνες και μαθήματα για τις επόμενες γενιές.

10 μεγάλες αλήθειες για τη ζωή!

Συγκεντρώσαμε δέκα μεγάλες αλήθειες για τη ζωή που σκοπό έχουν να σας εμπνεύσουν, να σας εμψυχώσουν και ίσως να κάνουν τη ζωή σας λίγο καλύτερη…

«Η ευτυχία έρχεται από μέσα μας. Περνάμε τόσο μεγάλο μέρος της ζωής μας αναζητώντας την επικύρωση και την επιδοκιμασία σε εξωτερικούς παράγοντες που μας διαφεύγει. Όλα, όμως, δείχνουν ότι ευτυχία είναι πάντα εσωτερική υπόθεση. Στραφείτε προς τα μέσα, λοιπόν».

«Να είσαι ευγνώμων για τα πάντα. Τα καλά, τα κακά, τα άσχημα. Ολόκληρη η ζωή είναι ένα πολύτιμο δώρο. Η απόλαυση, ο πόνος –όλα είναι μέρος του ταξιδιού.»

«Με το να είσαι ειλικρινής με τον εαυτό σου, είναι αδύνατο να κάνεις τους πάντες χαρούμενους. Ωστόσο, είναι προτιμότερο να μην είσαι αρεστός επειδή ζεις την αλήθεια σου, παρά να σε αγαπούν γι’αυτό που προσποιείσαι πως είσαι.»

«Ο κόσμος είναι ο καθρέφτης μας. Αυτό που αγαπάμε στους άλλους είναι αντανάκλαση αυτού που αγαπάμε στον εαυτό μας. Αυτό που μας θυμώνει με τους άλλους είναι μία ξεκάθαρη ένδειξη του τι πρέπει να κοιτάξουμε προσεκτικά βαθιά μέσα μας.»

«Όλοι οι άνθρωποι έρχονται στη ζωή μας για κάποιον λόγο. Είναι στο χέρι μας να είμαστε ανοιχτοί στο μάθημα που έχει ο καθένας να μας δώσει. Όσο κάποιος μας τραβάει στον λάθος δρόμο, τόσο μεγαλύτερο το μάθημα. Κρατάτε σημειώσεις!»

«Έχε πίστη. Στις δύσκολες στιγμές να ξέρεις ότι το σύμπαν είναι στο πλευρό σου και ότι όλα θα πάνε καλά. Αν δεν είσαι ακόμα εκεί, στο μέλλον θα καταλάβεις. Το υπέρτατο καλό σου προστατεύεται, πάντα.»

«Μην τα παίρνεις όλα προσωπικά. Αυτό που κάνουν οι άλλοι είναι αντανάκλαση του τι συμβαίνει στη δική τους ζωή και πιθανώς έχει ελάχιστη ή καμία σχέση με εσένα.»

«Οι πληγωμένοι άνθρωποι πληγώνουν τους ανθρώπους. Αγάπησέ τους, όπως και να έχει. Ωστόσο, μπορείς και να τους αγαπάς από απόσταση.»

«Μην παίρνεις τη ζωή τόσο σοβαρά! Κανείς δε μένει ζωντανός για πάντα έτσι κι αλλιώς. Χαμογέλα. Κάνε χαζομάρες. Άρπαξε τις ευκαιρίες. Διασκέδασε.»

«Περικυκλώσου από ανθρώπους που σε αγαπούν και σε υποστηρίζουν. Και αγάπα τους και υποστήριζέ τους και εσύ. Η ζωή είναι πολύ μικρή για οτιδήποτε λιγότερο.»

ΠΗΓΗ

Φωτογραφίες που εμφανίζουν την επικίνδυνη πλευρά της ζάχαρης.

25 εικόνες από πράγματα που βλέπει κανείς μόνο στην Αφρική!