in

Ποια πόρτα πιστεύεις ότι οδηγεί στην αληθινή ευτυχία? Η απάντηση σου αποκαλύπτει πολλά για την προσωπικότητά σου

Αφού κοιτάξεις και τις τέσσερις πόρτες προσεκτικά. ποια πιστεύεις και νιώθεις ότι οδηγεί στην πραγματική ευτυχία; Να συμπεριλάβεις το σχήμα το χρώμα και όλες τις λεπτομέρειες καθώς προσεγγίζεις τις τέσσερις αυτές πόρτες.

Αφού τις έχεις μελετήσει προσεκτικά ποια είναι η πόρτα που πιστεύεις πως αν ανοίξεις θα σε οδηγήσει στο μονοπάτι της πραγματικής ευτυχίας;

Εάν διαλέξεις την μπλε πόρτα τότε αυτό αποκαλύπτει ότι είσαι ένα άτομο που του αρέσει να βοηθάει να διασώζει και να στηρίζει όλους τους ανθρώπους που το έχουν ανάγκη. Η επιτυχία σου ορίζεται από τις βαθιές σχέσεις που συνάπτεις με ορισμένους λίγους και καλούς παρά με πολλούς ανθρώπους που γνωρίζεις. Είσαι ένα από άτομο που δίνει αντί να παίρνει..

Σου αρέσει να χτίζεις δυνατές γερές και γεμάτες εμπιστοσύνη ανθρώπινες σχέσεις και γι’ αυτό το λόγο πληγώνεσαι βαθιά αν η εμπιστοσύνη σου στους ανθρώπους προδίδεται. Η πόρτα αυτή εκπροσωπεί την εσωτερική ασφάλεια και την αυτοπεποίθηση που κάποιο άνθρωποι ίσως να μη γνωρίζουν ότι κατέχεις. Είσαι ένα έμπιστο ειλικρινή και πιστό άτομο. Σιχαίνεσαι την αντιπαράθεση και προτιμάς την ειρήνη αντί για τη μάχη. Έχεις την τάση να κρύβεις την ευαίσθητη σου πλευρά πίσω από ένα σκληροτράχηλο εξωτερικό παρουσιαστικό γι’ αυτό και πολλές φορές πληγώνεσαι από ανθρώπους οι οποίοι δεν συνειδητοποιούν ότι υπάρχει και μία μαλακή και ευαίσθητη πλευρά του εαυτού σου η οποία επιζητά την ανάγκη της αγάπης και της στοργής. Όταν ανακαλύψεις την ευτυχία τότε θα νιώσεις την πραγματική εσωτερική γαλήνη.

Εάν διάλεξες την μωβ πόρτα τότε αυτό σημαίνει ότι η δύναμη και η εξουσία είναι πολύ σημαντικές για σένα. Νιώθεις ελεύθερος, σταθερός και δυνατός όταν έχεις τον έλεγχο. Είσαι ένας αληθινός και αυθεντικός άνθρωπος που δεν του αρέσει να ζαχαρώνεις το χάπι στις διάφορες καταστάσεις και πολλές φορές οι άλλοι άνθρωποι σε φοβούνται και τους επισκιάζεις άθελά σου με τον τρόπο σου. Παρόλαυτά έχεις μία πολύ καλή καρδιά και λίγοι είναι οι άνθρωποι στη ζωή σου στους οποίους αφιερώνεις το χρόνο και την αγάπη σου. Είσαι μυστηριώδης και δελεαστικός άνθρωπος. Έχεις όλο το πακέτο! Στη ζωή έχεις αυτοπεποίθηση και καλά πράγματα σε περιμένουν στο μέλλον επειδή έχεις δουλέψει σκληρά για αυτά και έχεις παίξει με τους κανόνες. Όταν τα πράγματα δυσκολεύουν πολλές φορές απλά γελάς. Όσο δύσκολη κι αν είναι μία κατάσταση είναι καλό να ψάξεις να βρεις βαθιά μέσα σου τη δύναμη και το κουράγιο να συνεχίσεις. Όταν βρεις αυτή τη δύναμη τότε θα εξασφαλίσει στην εσωτερική γαλήνη.

Αν διάλεξες την κόκκινη πόρτα αυτό σηματοδοτεί πως είσαι ένας χαρακτήρας πολύ δημοφιλής στους άλλους ανθρώπους με πολλή ενέργεια και ζωντάνια. Είσαι ένας άνθρωπος που έχει την τάση να γίνεται ανταγωνιστικός και λατρεύει όταν ανταμείβεται για μία καλή δουλειά που έχει κάνει. Παρόλαυτά έχεις μία επιθετική φύση είσαι αρκετά προσγειωμένος και κατανοείς ότι είναι πολύ σημαντικό να βοηθάς τους άλλους ανθρώπους. Πολλοί άνθρωποι έλκονται από την θετικότητα σου τον τρόπο που βλέπεις τη ζωή και είναι πολύ συχνό φαινόμενο για σένα να κάνεις εύκολα καινούριους φίλους. Είσαι ένας ζεστός άνθρωπος και η θετικότητα σου ακτινοβολεί στους φίλους στην οικογένεια και στους αγαπημένους σου ανθρώπους. Είσαι μία προπέλα συναισθημάτων η οποία εκτοξεύει προς πάσα κατεύθυνση την ενέργεια σου και γι’ αυτό το λόγο μπορείς και κάνεις την διαφορά στον κόσμο αυτό. Πολλές φορές κάνεις τις μεγαλύτερες θυσίες και αυτό ίσως να γίνεται ψυχοφθόρο για σένα.

Εάν διαλέξεις την πόρτα με την κουκουβάγια αυτό σημαίνει ότι είσαι ένα πολύ ξεχωριστό μοναδικό άτομο με πολύ μεγάλη περιέργεια. Αυτό φαίνεται από το γεγονός ότι δε σε τράβηξε κάποιο χρώμα για να διαλέξεις την συγκεκριμένη πόρτα. Αντίθετα οι στωική κουκουβάγια σε τράβηξε ώστε να διαλέξεις την πόρτα αυτή. Όσοι σε ξέρουν γνωρίζουν την ευχάριστη ενέργεια την ανεξαρτησία και την θετικότητα που ακτινοβολείς. Η οικογένεια και οι φίλοι είναι πολύ σημαντική για σένα αλλά η αγάπη σου δεν περιορίζεται εκεί πέρα. Συνήθως νοιάζεσαι ακόμα και για ανθρώπους που ούτε καν τους γνωρίζεις. Έχεις πολύ μεγάλη καρδιά και οι άνθρωποι που βρίσκονται κοντά σου χαίρονται για σένα.

Είσαι αυτό που λέμε ζωντανός άνθρωπος ευγενικός και άτομα του αντίθετου φύλου συχνά έλκονται από την ομορφιά και την αυτοπεποίθηση σου. Τέλος το ότι διάλεξες την κουκουβάγια φανερώνει πως είσαι ένας άνθρωπος που του αρέσει να γίνεται ο ήρωας και είσαι ευλογημένος με καλή τύχη ευμάρεια και αφθονία καλών πραγμάτων.

 

ΠΟΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΑΛΗΘΕΙΑ ΟΙ ΠΟΛΕΜΙΣΤΕΣ ΤΟΥ ΦΩΤΟΣ

Πανέμορφες εικόνες ζώων μέσα στη μήτρα