in

Πως προσκαλείς και προκαλείς τη συν-δημιουργία;

Μα φυσικά ζητώντας και επιτρέποντάς της, επιλέγοντας και δεχόμενος, με το να είσαι ανοιχτός και να εμπιστεύεσαι τις λειτουργίες της. Σπείρε τις προθέσεις σου με τις επιθυμίες σου (οι επιθυμίες σου είναι ο τρόπος που “ζητάς” από το σύμπαν αυτό που θέλεις) και να είσαι ανοιχτός να δεχτείς τους καρπούς στον κόσμο σου.

Δεν είναι τόσο δύσκολη δουλειά, αν και έχει μία δυσκολία, να είσαι ξεκάθαρος με τα θέλω σου, ξεκάθαρος στην πίστη σου ότι θα τα καταφέρεις και ξεκάθαρος στην γνώση σου ότι αξίζεις ότι ζήτησες, που φυσικά και είναι έτσι. Ο μόνος που θα σταθεί στον δρόμο σου είσαι ΕΣΥ. Το σύμπαν πάντα λέει ΝΑΙ!

Η πραγματικότητά σου είναι μία αντανάκλαση και μία επέκταση της ολότητας του μυαλού σου, ένα ολόγραμμα της συνείδησής σου. Είναι επίσης μία πλατφόρμα και μια διέξοδος με την οποία το σύμπαν επικοινωνεί μαζί σου μέσω σημαδιών, οιωνών και ψιθύρων. Αυτά έρχονται στην καθημερινότητά σου και λειτουργούν σαν δείκτες και σημάδια που σε καθοδηγούν και σε βοηθούν στον δρόμο σου.
Όσο περισσότερο αναγνωρίζεις ότι είσαι παντοτινά συνδεδεμένος με ένα σύμπαν γεμάτο αγάπη και απεριόριστη αφθονία, τόσο περισσότερο θα επιτρέψεις να σου δώσει δώρα και να συγχρονιστείς μαζί του για να έχεις ότι επιθυμεί η καρδιά σου. Το συστατικό που λείπει συνήθως από την επιτυχία είναι το να μάθεις να δέχεσαι. Οποιοδήποτε μπλοκάρισμα στο να δεχτείς, είναι μπλοκάρισμα στην πραγματικότητα που επιθυμείς.

Εξασκήσου στο να δέχεσαι σε όλες τις πλευρές της ζωής σου. Εξασκήσου να δέχεσαι κομπλιμέντα, δώρα, εμπειρίες, να δέχεσαι την ομορφιά της φύσης, να δέχεσαι την αγάπη των άλλων, την συγνώμη, την χαρά, την ευτυχία.

Όταν εκτιμάς κάτι και είσαι ευγνώμων για την ύπαρξή του , τότε και το επιτρέπεις να εισέλθει στην ζωή σου, το δέχεσαι. Το να δέχεσαι δημιουργεί μία πύλη μέσω της οποίας το σύμπαν φέρνει δώρα στην ζωή σου. Ενδυναμώνει την μαγεία της συν-δημιουργίας και τις άπειρες δυνατότητες πέρα από κάθε όριο κάθε φαντασίας. Όσο περισσότερο επιτρέπεις στον εαυτό σου να δεχτεί, τόσο πιο λεπτή, άμεση και άφθονη γίνεται ή Έλξη σου.
Όπως λέει και η παροιμία, όταν ο δέκτης είναι έτοιμος τότε και το δώρο εμφανίζεται. Το σύμπαν είναι μία όαση γεμάτη με όνειρα που γίνονται πραγματικότητα. Όλες σου οι επιθυμίες είναι εκεί για να τις δεχτείς. Δίνω μεγάλη έμφαση εδώ στο «λαμβάνειν» γιατί συχνά το παραμελούμε στο κύκλο του «δούναι και λαβείν». Η αξία του δούναι είναι μακράν πιο αναγνωρισμένη από αυτή του λαμβάνειν. Είναι μεταξύ τους ενωμένες με φυσικό τρόπο και η μία οδηγεί στην άλλη. Όσο περισσότερο δίνεις, τόσο περισσότερο λαμβάνεις, και όσο περισσότερο λαμβάνεις (από τον εαυτό σου, το σύμπαν, τους άλλους) τόσο περισσότερο μπορείς και να δώσεις.
Εξάσκησε την τέχνη του να δέχεσαι κάθε μέρα. Παρατήρησε πως αντιδράς όταν κάποιος σου κάνει ένα κομπλιμάν. Το δέχεσαι ευχαρίστως ή το αρνείσαι και το απωθείς; Όταν παίρνεις καλά νέα, για μία επιτυχία ή για κάτι που επιθυμείς, αναγνώρισέ το, γιατί μόλις δέχτηκες κάτι. Δες πως είναι να δέχεσαι κάτι. Καλλιέργησέ το, εξάσκησέ το. Εξοικειώσου και συστήσου με την ενέργεια του να δέχεσαι. Επιβεβαίωσε μέσα σου την προθυμία σου να δέχεσαι. Το να δέχεσαι είναι από τα πιο δυνατά εργαλεία της πρόθεσής σου. Επιτρέποντας στον εαυτό σου να δέχεται, επιτρέπεις να εισέλθει η αγάπη, το θαύμα και η επιτυχία, και οι επιθυμίες του σύμπαντος που σε βοηθούν σε κάθε σου βήμα.

ΖΗΤΑ ΚΑΙ ΘΑ ΛΑΒΕΙΣ!!!

Via

Τι μας λέει η γλώσσα του σώματος

Η όμορφη πλευρά της εργένικης ζωής, μέσα από 8 υπέροχα σχέδια!