in

Στα υπόγεια είναι η θέα:Η ΑΠΟΚΟΣΜΗ ΟΨΗ ΤΗΣ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗΣ ΣΠΗΛΙΑΣ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ (VIDEO)

Κοφτεροί βράχοι και τροπική βλάστηση συνθέτουν το σκηνικό της μεγαλύτερης σπηλιάς στον κόσμο, που διαθέτει τις δικές της κλιματικές συνθήκες.

Η φωτογράφος Ryan Deboodt μαγεμένη από την απίστευτη ομορφιά της επιβλητικής σπηλιάς Hang Son Doong στο Βιετνάμ αποφάσισε να καταγράψει δια αέρος το μέγεθος της και να μας χαρίσει εντυπωσιακά στιγμιότυπα.

Η σπηλιά ανακαλύφθηκε το 1991, όταν ένας αγρότης χαμένος στα βουνά του Βιετνάμ αναζήτησε καταφύγιο σε μια απόμερη πλαγιά και βρήκε αυτό το μοναδικό σπήλαιο. Μέχρι εκείνη την ημέρα παρέμενε κρυμμένο και παρθένο στα έγκατα της γης για δισεκατομμύρια χρόνια. newsbomb.gr

Δείτε το βίντεο

Το Χανγκ Σον Ντονγκ (Ο Ποταμός του Βουνού) είναι ένα σπήλαιο του Βιετνάμ το οποίο βρίσκεται στο Εθνικό Πάρκο Φονγκ Να – Κε Μπανγκ, 500 χιλιόμετρα νότια του Ανόι. Ένας αυτόχθονας το εντόπισε το 2001, αλλά αποκαλύφθηκε από μια βρετανική ομάδα το 2009. Είναι το μεγαλύτερο σπήλαιο του κόσμου και το διαπερνά υπόγειος ποταμός από τον οποίο προέρχεται και το όνομά του. Το Deer Cave έχει διαστάσεις 91 επί 91 μέτρα, αλλά έχει μήκος 1,6 χιλιόμετρα, σε αντίθεση με το Son Doong που ξεπερνά τα 4,5 χιλιόμετρα.

 

Πυρηνικό εργοστάσιο μεταμορφώθηκε σε λούνα παρκ!

Σπουδαία συνειδητοποίηση:Το Σύμπαν δεν έχει ρολόι άρα …