in ,

Ενεργοποιήστε τον ανώτερο νου σας και αποβάλλετε τα υποσυνείδητα εμπόδια που περιορίζουν την επιτυχία σας με αυτήν την ηχητική συνεδρία

Προειδοποίηση:
Αυτή η συνεδρία απαγορεύεται αυστηρά σε άτομα που πάσχουν από επιληψία.

Σημείωση: Αυτή η συνεδρία μπορεί επίσης να χρησιμοποιηθεί ως βοήθημα μελέτης.

Πώς να χρησιμοποιήσετε τα binaural beats:
Βρείτε ένα άνετο μέρος χωρίς αποσπάσεις. Είναι σημαντικό να μην ακούτε τα binaural beats όταν πρέπει να κάνετε κάτι που απαιτεί την πλήρη προσοχή σας όπως πχ οδήγηση. Αποφύγετε οποιεσδήποτε εργασίες που είναι διανοητικά απαιτητικές, επειδή η διαλογιστική κατάσταση δεν οδηγεί σε γρήγορη, προσανατολισμένη στην δράση κριτική σκέψη.

Ακούστε τα binaural beats όταν θέλετε να χαλαρώσετε, να καθαρίσετε το μυαλό σας να ενισχύσετε τη διαίσθησή σας στην επίλυση προβλημάτων και να δημιουργήστε περιβάλλον καταλυτικό για προσωπική ανάπτυξη, με τη χρήση επαναλαμβανόμενων θετικών επιβεβαιώσεων και δημιουργικού οραματισμού.

Δώστε στον εαυτό σας αρκετό χρόνο ακρόασης! Ο εγκέφαλος απαιτεί περίπου 7 λεπτά για να παρασυρθεί ή να συγχρονιστεί με το ηχητικό ερέθισμα. Δώστε στον εαυτό σας τουλάχιστον 15-30 λεπτά χρόνο ακρόασης για να δείτε τα οφέλη της συνεδρίας.

Είναι καλό να χρησιμοποιήσετε στερεοφωνικά ακουστικά για να δουλέψουν πιο αποτελεσματικά τα binaural beats.

Γιατί; Επειδή οι ίδιοι οι «κτύποι» που δημιουργούνται στον εγκέφαλό σας Η λέξη binaural σημαίνει «έχοντας ή σχετίζοντας τα δύο αυτιά». Λειτουργεί έτσι: κάθε αυτί λαμβάνει μια ελαφρώς διαφορετική συχνότητα την ίδια στιγμή, και ο εγκέφαλος αντιλαμβάνεται τον  τόνο που συντίθεται από  την διαφορά αυτή. Αν για παράδειγμα δονούνται  400Hz παλμών σε ένα αυτί και 410 στο άλλο, ο εγκέφαλος θα επεξεργαστεί τους δύο ήχους σε μια συχνότητα 10 Hz, η οποία συμβαίνει να είναι η ίδια συχνότητα που παράγεται από τον εγκέφαλο κατά τη διάρκεια του διαλογισμού.

Όλες αυτές οι συχνότητες και οι συνέπειες που έχουν στον εγκέφαλο έχουν μελετηθεί από επιστήμονες τα τελευταία 40 χρόνια, κυρίως διαπιστευμένα στο Ινστιτούτο Robert Monroe. Από την εκτεταμένη έρευνα που διεξήχθη και με βάση τα ευρήματα του Monroe, οι επιστήμονες κατέληξαν στο συμπέρασμα ότι ο ερεθισμός του εγκεφάλου μέσω συχνοτήτων διεγείρει τα  εγκεφαλικά κύματα μέσω της χρήσης διηλεκτικών παλμών και προκαλεί ένα ευρύ φάσμα επιδράσεων. Αλλά ο Monroe σίγουρα δεν είναι ερευνητής.. Υπάρχουν πολλοί άλλοι επιστήμονες που έχουν επίσης συμπεράνει ότι αυτές οι χαμηλότερες συχνότητες εγκεφαλικών κυμάτων μπορούν να προκαλέσουν βαθιά ηρεμία, εκλάμψεις δημιουργικής διορατικότητας, ευφορία, έντονη συγκέντρωση, βελτιωμένες ικανότητες μάθησης, πνευματική συνειδητοποίηση και πολλά άλλα..

Έρευνες λένε ότι μόνο το 1% των ανθρώπων βρίσκει το ζώο στην εικόνα. Είστε ένας από αυτούς;

Το Χρώμα που θα διαλέξεις θα Αποκαλύψει κάτι Εκπληκτικό για την Προσωπικότητά σου. Κάνε κι ΕΣΥ το Τεστ!