in ,

7 τρόποι με τους οποίους μπορείς να αυξήσεις άμεσα τη ροή ενέργειας που διαπερνάει όλο σου το είναι!

Στην εποχή του γρήγορου φαγητού και της ψηφιακής επικοινωνίας οι περισσότεροι άνθρωποι ΄έχουν χάσει την επαφή με τον ίδιο τους τον εαυτό.Πρέπει να σταματήσουμε για ένα λεπτό να αναλογιστούμε τι πρέπει να γίνει ώστε να ξανα συνδεθούμε με τους εαυτούς μας και να ανακτήσουμε τη χαμένη πνευματικότητα μας.

Αν επενδύσεις λίγη ώρα από το χρόνο σου σε κάποιες ενέργειες όπως και αυτές που ακολουθούν, τότε θα δεις μία τεράστια αλλαγή στον εαυτό σου!Ο ψυχικός σου κόσμος θα επανέλθει σε γαλήνια επίπεδα,το σώμα σου θα γνωρίσει τεράστια ευεξία και τα επίπεδα ροής ενέργειας που διαπερνούν όλο σου το είναι θα αυξηθούν δραστικά.Θα μεταμορφωθείς σε έναν πιο ολοκληρωμένο και σταθερό άνθρωπο ο οποίος θα βρίσκεται σε επαφή και σε ισορροπία με την πνευματική του φύση.

1.Σύστημα των Τσάκρα.

Η χειραγώγηση των έμφυτων ενεργειακών κέντρων ή πεδίων που ονομάζονται τσάκρα, είναι ο τρόπος με τον οποίο οι γιόγκι επιτυγχάνουν την αναβάθμιση του πνευματικού τους επιπέδου.Η τεχνική αυτή είναι ικανή να αφυπνίσει πρωτογενής ενεργειακές ζωτικές δυνάμεις οι οποίες υπάρχουν μέσα σε όλους μας.Στα σανσκριτικά αυτό ονομάζεται Πράνα. Και όταν το πράνα είναι αφυπνισμένο αυτό ονομάζεται Κουνταλίνι το οποίο μπορεί και απομακρύνει οποιαδήποτε μορφή αρνητικής ενέργειας από τα νεύρα. Η γιόγκα είναι η πιο γνωστή μέθοδος με την οποία μπορείς να χειραγωγήσεις την ενέργεια που διαπερνά τα τσάκρα σου.

2.Διαλογισμός

Ο καλύτερος τρόπος να επαναφέρεις τον εαυτό σου σε επίπεδα γαλήνης και ηρεμίας. Μία συνήθεια που έτσι και γίνεται σε καθημερινό επίπεδο, σου προσφέρει διαύγεια, γαλήνη, ξεκουράζει το σώμα και το πνεύμα και γεμίζει όλο σου το είναι με ευεργετική ενέργεια.

Είναι κάτι που όλοι μπορούμε να κάνουμε ακόμα και μέσα στο ίδιο μας το σπίτι. Ο συνδυασμός αναπνοών με το συνειδητό άδειασμα του μυαλού από όλες τις σκέψεις είναι πραγματικά θαυματουργός!

3. Καρμική απελευθέρωση 

Με πιο απλά λόγια ο μικρός απολογισμός στο τέλος της ημέρας. Είναι ωφέλιμο στο τέλος κάθε μέρας να κάνουμε μία συζήτηση με τον εαυτό μας!Να αναλογιστούμε τις πράξεις, τα λόγια και τις ενέργειες που κάναμε κατά τη διάρκεια της ημέρας. Έτσι αφού διακρίνουμε τι μας έκανε καλό αλλά και τι ήταν αυτό που μας δημιούργησε δυσάρεστα συναισθήματα, κρατάμε τα καλά και προσπαθούμε να μην επαναλάβουμε όλα αυτά που έφεραν την αρνητικότητα στη μέρα μας. Έτσι το κάρμα μας καθαρίζει και το σώμα μας γίνεται πιο δεκτικό στη ροή της ενέργειας.

4.Ψαλμωδίες και μάντρα.

Το να ψέλνεις θρησκευτικές ψαλμωδίες είναι επιστημονικά αποδεδειγμένο πως σε ηρεμεί και κατευνάζει τους ρυθμούς του οργανισμού σου! Οι ψαλμωδίες είναι ένας τρόπος να καθαρίσεις τη ψυχή σου και να γεμίσεις με την απαιτούμενη συγκέντρωση και υπομονή που απαιτεί η καθημερινότητα..Άλλωστε είναι γνωστό πως ένας ευχάριστος ήχος μπορεί και επηρεάζει την ψυχική αλλά και σωματική υγεία προς το καλύτερο. Ψέλνοντας, λοιπόν, ύμνους ή μάντρας. όπως το γνωστό σε όλους ομμμμ, κάνουμε μασάζ στο πέμπτο τσάκρα το οποίο βρίσκεται στον λαιμό μας και ενισχύουμε την ενέργεια που το διαπερνά..

5. Κόψε τους άχρηστους δεσμούς

Είναι απαραίτητο για την προσωπική μας ανάπτυξη να κόψουμε όλους τους αρνητικούς δεσμούς της ζωής μας. Καλύτερα, να απομακρύνετε ανθρώπους και καταστάσεις που σας κλέβουν την ενέργεια και γεμίζουν με αρνητικότητα την ζωή σας. Κόψτε αυτούς τους δεσμούς και θα επανακτήσετε όλα τα ποσά της ενέργειας που σας αναλογούν.

6.  Πρόσεχε τις κινήσεις σου 

Ο τρόπος που κινούμαστε στο χώρο αποκαλύπτει πολλά για την προσωπικότητα και τον τρόπο με τον οποίο η ενέργεια ενεργοποιεί τα σώματά μας. Προσπάθησε να ασχοληθείς με τον χορό, το τρέξιμο, την κολύμβηση και δες την ροή της ενέργειας να ενεργοποιείται ξανά σε όλο σου το είναι. Οι ισορροπημένες κινήσεις του σώματος είναι ο καθρέφτης της εσωτερικής γαλήνης και της καθαρής ενέργειας που υπάρχει μέσα σου.

7. Ευγνωμοσύνη  

Ζούμε σε έναν κόσμο που οι άνθρωποι κρίνουν αντί να ευγνωμονούν, φωνάζουν αντί να σιωπούν, μιλούν αντί να ακούν. Εσύ κάνε την διαφορά. Άκουσε, παρατήρησε, και δείξε την ευγνωμοσύνη σου για ότι καλό υπάρχει γύρω σου και μέσα σου. Όταν ευγνωμονείς αντί να παραπονιέσαι η θετικότητα κυριαρχεί στο μυαλο σου κάτι που σε οδηγεί σε μία χαρούμενη και γεμάτη θετική ενέργεια ζωή

 

Ρίξε μαύρη πέτρα πίσω σου και συνέχισε τη ζωή σου!

Ένα υπέροχο ποστ που θα θες να τυπώσεις για να το διαβάζεις κάθε μέρα..