in

Συμβουλές για το πως θα θυμηθείτε τις ζωές του παρελθόντος σας!

Μετάφραση από τον Zaxo Skafida

Είστε ένας αστροναύτης; Ένας εξερευνητής; Ένας ηθοποιός, ή ένας πρώην βασιλιάς; Θα θέλατε να μάθετε; Ανακαλύπτοντας το παρελθόν της ζωής σας μπορεί να είναι διασκεδαστικό. Είναι εύκολο, χαλάρωτικό και δεν χρειάζεστε ένα υπνοθεραπευτή του Χόλυγουντ για να αρχίσει η εξερεύνηση! Ακολουθήστε αυτές τις οδηγίες βήμα-βήμα, και θα ξαναζήσετε τις προηγούμενες ζωές σας σε χρόνο μηδέν!

Μέθοδος 1
Κάντο μόνος σου

1. Προετοιμάστε το δωμάτιο. Βεβαιωθείτε ότι η θερμοκρασία δεν είναι πολύ υψηλή ή πολύ χαμηλή. Τραβήξτε τις κουρτίνες, απενεργοποιήστε την τηλεόραση ή το ραδιόφωνο, απενεργοποιήστε το τηλέφωνό σας, και εάν έχετε μια γεννήτρια θορύβου, ενεργοποιήστε απλά αρκετά δυνατά για να καλύψει τυχόν εξωτερικούς ήχους. Δοκιμάστε στη γεννήτρια σε μία από αυτές τις ρυθμίσεις:

Λευκός θόρυβος. Ακούγεται σαν μια τηλεόραση που έχει συντονιστεί σε κανάλι που δεν πιάνει.

Καφές θόρυβος. Αυτό μας φέρνει στο νου τον ήχο των κυμάτων του ωκεανού από απόσταση.

2. Χαλαρώστε το μυαλό σας, και αναζητήστε μια θέση ηρεμίας. Καθίστε ή ξαπλώστε σε ένα ήσυχο, σκοτεινό δωμάτιο. Μακριά από τους φίλους και τους αγαπημένους. Διαλέξτε έναν χρόνο που να είστε σε εγρήγορση και το σώμα και το μυαλό σας είναι ήρεμο. Εάν είστε πεινασμένοι, αποσπά την προσοχή σας ή αν έχετε ένα τραγούδι κολλημένο στο κεφάλι σας ή κάτι άλλο, θα έχετε δυσκολία συγκέντρωσης.

3. Χαλαρώστε το σώμα σας. Ξαπλώστε στο κρεβάτι σας, ή όπου αλλού έχετε επιλέξει να διεξάγετε την αυτο-ύπνωση σας, και απλά χαλαρώστε για μερικά λεπτά για να προετοιμαστείτε για το ταξίδι σας.

4. Ετοιμάστε τον εαυτό σας. Κλείστε τα μάτια σας, και να πάρετε μια άνετη θέση. Ξαπλώστε ανάσκελα, με τα χέρια σας στα πλευρά σας, και λούστε τον εαυτό σας με ένα προστατευτικό φως:

Φανταστείτε ένα λευκό φως, να περιβάλει όλα γύρω σας. Δείτε το στο μάτι του μυαλού σας, να λάμπει στα πόδια σας, τις κνήμες σας, τα γόνατα, τους μηρούς σας, τον κορμό και τα χέρια σας, το λαιμό σας, το πρόσωπό σας, το κεφάλι σας. Αυτό το λευκό φως είναι που σας προστατεύει από όλες τις αρνητικές επιρροές. Αντιπροσωπεύει την αγάπη και τη ζεστασιά και φώτιση καλύπτοντας όλα γύρω σας μέσα σε ένα εκθαμβωτικό ομιχλώδες φως, σας περιβάλει με την λαμπρότητα του, προστατεύοντάς σας από οτιδήποτε κακό.

Δείτε το στο μυαλό σας. Νιώστε τη ζεστασιά του, και καλέστε το να σας καθαρίσει. Επαναλάβετε στον εαυτό σας, είτε με λόγια ή με πρόθεση, «Αναπνέω και είμαι μέσα στην ισχυρή αυτή προστατευτική ενέργεια. Αυτή η ενέργεια χτίζει μια αύρα προστασίας γύρω μου. Αυτή η αύρα με προστατεύει ανά πάσα στιγμή με κάθε τρόπο.»

Πείτε το στον εαυτό σας πέντε φορές καθώς εισπνέετε. Μετά από αυτό, απλά να επικεντρωθεί στην οπτικοποίηση και το αίσθημα της ενέργειας, καθιστώντας το φωτεινότερο και πιο ισχυρό. Πάρτε το επόμενο χρώμα που έρχεται στο μυαλό σας για το φως, και επαναλάβετε μέχρι να νιώσετε έτοιμοι να κάνετε το επόμενο βήμα.

5. Ξεκινήσετε το ταξίδι σας. Φανταστείτε τον εαυτό σας σε ένα μακρύ διάδρομο, με μια μεγάλη πόρτα στο τέλος. Δείτε αυτό το διάδρομο με όσες περισσότερες λεπτομέρειες μπορείτε, αφήστε το μυαλό σας να δει όποια λεπτομέρεια θέλει.

Στο χωλ σας μπορεί να είναι όλα χρυσά και φιλιγκράν, ή γοτθικού στιλ σαν ένα καθεδρικό ναό, εξ ολοκλήρου κατασκευασμένο από πολύτιμους λίθους, ή ένας διάδρομος κάτω από ένα κιόσκι από αψίδες σκεπασμένες από κληματαριές η επιλογή είναι δική σας.

Όποιο διάδρομο και αν κατασκευάσει το μυαλό σας, να τον χρησιμοποιήσετε κάθε φορά που θέλετε να δείτε μια προηγούμενη ζωή. Φανταστείτε αυτό το διάδρομο με την προσδοκία ότι όταν φτάσετε στο τέλος, όταν φτάσετε στην μεγάλη πόρτα και γυρίστε το πόμολο, θα ανακαλύψετε μια προηγούμενη ζωή.

6. Τα περπάτημα κάτω στο διάδρομο σας. Παρακολουθήστε κάθε βήμα σας στο διάδρομο. Δείτε τα πόδια σας να ακουμπούν το έδαφος, οπτικοποιήστε κάθε πτυχή του ταξιδιού σας, καθώς πλησιάζετε την μεγάλη πόρτα – τη μυρωδιά του δωματίου, τους ήχους του περιβάλλοντός σας, το χρώμα του φωτός, ακόμα και την «μυρωδιά» του χώρου που σας περιβάλει.

Όταν φτάσετε τελικά στον τέλος, όταν αισθάνεστε ότι είστε έτοιμοι και όχι μια στιγμή πριν, πιάστε το πόμολο. Δείτε τον εαυτό σας να το κάνει, νιώθοντας την υφή του πόμολου, και τον ήχο του μηχανισμού, καθώς προσπαθείτε να το στρέψετε. Όταν ο κοχλίας έχει απεμπλακεί, πάρτε μια ανάσα, και δώστε την πόρτα μια απαλή ώθηση.

7. Καλώς ήρθατε σε μια προηγούμενη ζωή. Αποδεχτείτε το πρώτο πράγμα που θα δείτε από την άλλη πλευρά αυτής της πόρτας ως κάτι από τα προηγούμενα πλάνα της ύπαρξης σας.

Θα μπορούσε να είναι κάτι τόσο αφηρημένο όπως το κίτρινο χρώμα, ή μια καθαρή και ζωντανή αίσθηση όπως ένα πολύ αγαπημένο παιδί που βρίσκεται στα χέρια σας. Πάρτε ό, τι βλέπετε ως το αρχικό, το θεμέλιο. Κατασκευάστε πάνω σε αυτό. Νιώστε το. Κρατήστε τις εικόνες στο μυαλό σας και ανοίξτε το σε αυτές, αποδεχτείτε οτιδήποτε που προκύπτει στο μυαλό σας. ( Η παραμικρή αμφιβολία και κριτική θα σας βγάλει από αυτή την κατάσταση, αφήστε την κριτική όταν επανέλθετε στην φυσιολογική κατάσταση )

Μπορείτε να διαπιστώσετε ότι «κίτρινο» γίνεται ένα χαλί. Καθώς περπατάτε βαθύτερα στο όραμά σας, μπορείτε να ανακαλύψετε ότι το κίτρινο είναι το φως του ήλιου που πέφτει πάνω σε ένα χαλί. Ίσως συνειδητοποιήσετε ξαφνικά ότι χαλί είναι σε ένα σπίτι στο Λονδίνο … και ούτω καθεξής.

Μπορείτε να αμφιβάλλετε για τον εαυτό σας σε αυτό το σημείο, αλλά να έχετε τη βεβαιότητα, ότι θυμάστε μια προηγούμενη ζωή.

8. Να είστε υπομονετικοί. Αν δεν δείτε τίποτα, δοκιμάστε να σκεφτείτε κάτι που απολαμβάνετε συνήθως, ένα από τα αγαπημένα σας χόμπι, μια επιδεξιότητα, ή ένα ταξιδιωτικό προορισμό. Μπορείτε να ρωτήσετε τον εαυτό σας, «Γιατί μου αρέσει αυτό; Μπορεί αυτό να έχει σχέση με μια προηγούμενη ζωή μου;»

Αν εξακολουθείτε να μην έχετε δει τίποτα, δοκιμάστε τη μέθοδο παπούτσι: κοιτάξτε κάτω στα πόδια σας, παρατηρείστε τι παπούτσια φοράτε, και αρχίστε να δουλεύετε από αυτό. Μπορείτε να δείτε ότι φοράτε σανδάλια, και στη συνέχεια να συνειδητοποιήσετε ότι φοράτε ένα χιτώνα. Μπορείτε να δείτε ότι φοράτε παπούτσια μυτερά, και να συνειδητοποιήσετε ότι φοράτε ένα μεγάλο μεταξωτό φόρεμα.

Αν βρείτε τον εαυτό σας σε ένα όμορφο σπίτι, με μια όμορφη γυναίκα, και αναρωτιέστε πώς έχετε βρεθεί εκεί, το χάσατε το παιχνίδι. Χαμογελάστε και να συνεχίσετε την εξερεύνηση.

Μόλις θυμηθείτε κάτι, ακόμα κι αν είναι μόνο ένα ζευγάρι παπούτσια, και εάν είστε αρκετά σίγουρος ότι υπάρχει μια δόση αλήθειας σε αυτό, μπορείτε να ξεκινήσετε το επόμενο διαλογισμό σας από εκεί. Πάντα να αρχίσετε κάθε συνεδρία με κάτι που έχετε ήδη δει. Λειτουργεί πάντα από το γνωστό στο άγνωστο.

9. Αποδεχτείτε ό, τι βλέπετε. Θα φανεί σαν να έχετε εφεύρει αυτές τις εικόνες. Μερικές φορές μπορεί να είναι, και πρέπει να δεχτούμε ότι αυτό εμπεριέχεται στο πλαίσιο της διαδικασίας της προσπάθειας να θυμηθούμε μια προηγούμενη ζωή.

Αυτά τα οράματα έχουν σχεδόν πάντα ένα ίχνος αλήθειας στον πυρήνα τους. Θα είστε σίγουροι για την αλήθεια αν έχετε κάνει ένα σημαντικό αριθμό διαλογισμών σε προηγούμενε ζωές και όταν αρχίσετε να βλέπετε να επαναλαμβάνονται κάποιες σκηνές ξανά και ξανά.

Εν τω μεταξύ, θα πρέπει να επιλέξετε να πιστεύεται ότι αυτό που βλέπετε είναι γνήσιο? αν δεν το κάνετε, δεν θα πάτε ποτέ πουθενά. Το αναλυτικό μυαλό σας θα κλωτσήσει κάθε εικόνα ως προϊόν της υπερβολικά πρόθυμης φαντασία σας.

10. Επιστροφή στο παρόν. Αν βρεθείτε σε μια δυσάρεστη ανάμνηση, συνήθως αυτό που θα συμβεί είναι ότι βγαίνετε έξω από αυτήν την κατάσταση. Θα διαπιστώσετε ότι οι εικόνες έχουν σταματήσει να έρχονται, ή το αναλυτικό μυαλό σας θα αντιληφτεί ότι από λάθος προκλήθηκε αυτό που έχετε δει … και, στη συνέχεια, τελειώσατε. Δεν έχετε άλλη επιλογή από το να ανοίξετε τα μάτια σας.

Εάν αυτό δεν συμβεί, και είστε έτοιμοι να επιστρέψετε στην τρέχουσα ζωή, απλά φανταστείτε την πόρτα που ξεκινήσατε. Ανοίξτε την πόρτα, βαδίστε τον ίδιο διάδρομο που βαδίσατε όταν ξεκινήσατε – και πείτε στον εαυτό σας ότι όταν φτάσετε στο σημείο εκκίνησης, θα είστε ανανεωμένοι, και ότι θα θυμάστε τη προηγούμενη ζωή σας με άριστη λεπτομέρεια και σαφήνεια.
Σε σπάνιες περιπτώσεις, αν αισθάνεστε κουρασμένοι μπορείτε να κοιμηθείτε.

Μέθοδος 2
Υπνοθεραπεία

1. Επισκεφτείτε ένα Υπνοθεραπευτή. Μερικές φορές, η αναδρομή σε προηγούμενες ζωές απαιτεί τρόπους που δεν είμαστε σε θέση να καταφέρουμε την- αυτο-ύπνωση. Υπάρχουν ειδικευμένοι υπνοθεραπευτές που ειδικεύονται σε αναδρομές σε προηγούμενες ζωές και έχουν εκπαιδευτεί στα απαραίτητα πεδία. Εδώ είναι σε τι μπορείτε να περιμένετε να σας κατευθύνουν:

Μπορούν να βάλουν μουσική, καθώς μιλάτε σε μια χαλαρή κατάσταση, σε κάνουν να νιώθεις ασφαλής, ζεστά και άνετα. Αφήστε τον εαυτό σας να ακολουθήσει τις οδηγίες, και βρείτε την εσωτερική σας ηρεμία.

Καθαρίσετε το μυαλό σας από οποιαδήποτε σκέψη, και αφήστε ό, τι έρχεται σε σας να συμβεί φυσικά.

Χαλαρώστε τους μυς σας στο σώμα σας, ειδικά στο λαιμό και τους ώμους αφήνοντας την έντασης να απελευθερωθεί.

Καθώς χαλαρώνετε όλο και πιο βαθιά, μπορεί να σας μιλήσει για το φως, που πρέπει να αφήσετε να ρέει μέσα από σας, φθάνοντας σε κάθε μέρος του σώματός σας, μέχρι να που σας περιβάλλει εντελώς.

Μόλις είστε έτοιμοι και εντελώς χαλαροί, θα ανοίξει τις πόρτες σε πολλές προηγούμενες ζωές σας, καθοδηγώντας εσάς πίσω στο χρόνο.

Θα σας ενθαρρύνει να εξερευνήσετε τις αναμνήσεις σας, με όσες περισσότερες λεπτομέρειες μπορείτε να θυμηθείτε.

Μπορεί να σας μεταφέρει πίσω στη μήτρα της μητέρας σας, όπου θα μιλήσετε σαν να έχετε ξαναγεννηθεί σε μια προηγούμενη ζωή.

Όταν έχετε ανακαλύψει το παρελθόν της ζωής σας, που θα σας καθοδηγήσει μέσα από αυτό, θα σας ενθαρρύνει να αισθανθείτε ότι το θυμάστε, η θα σας δώσει μεθυπνωτική υποβολή να έχετε πλήρη γνώση του παρελθόντος σας.

Όταν η συνεδρία σας τελειώσει, ο υπνοθεραπευτής θα φέρει αργά πίσω στην παρούσα πραγματικότητα και την τρέχουσα ζωή σας.

2. Συγχαρητήρια! Μόλις έχετε βιώσει μια προήγουμενη ζωής σας.

Μέθοδος 3
Ασχοληθείτε με την Μεταφυσική

1. Γίνετε πνευματικοί. Πολλοί πολιτισμοί σε όλη την ιστορία της ανθρωπότητας είχαν την μετενσάρκωση ως κεντρική ιδέα στις πεποιθήσεις τους.

Ενώ το Ισλάμ και ο Χριστιανισμός δεν πιστεύουν στη μετενσάρκωση, ο Ινδουισμός, κάποιοι Εβραίοι, και μερικές Βουδιστές το πιστεύουν. Το καλύτερο πράγμα που πρέπει να κάνετε είναι να μη αφιερώσετε πλήρως τον εαυτό σας σε μια θρησκεία, διότι οι θρησκείες μπορεί να είναι πολύ περιοριστικές, αλλά μάλλον να ανακαλύψετε τη δική σας διαδρομή. Βρείτε τις δικές σας πνευματικές αλήθειες.

ΠΗΓΗ

‘Αντρας τραβάει βίντεο τον ωκεανό ώσπου ξαφνικά γίνεται κάτι που θα σε κάνει να ανατριχιάσεις όταν το δεις..

Κάθε φορά που απογοητεύεσαι από τους ανθρώπους να διαβάζεις αυτές τις 20 γραμμές