in ,

Vadoma: Μια φυλή που έχουν όλοι την ίδια γενετική ανωμαλία στο DNA τους, ονομάζεται ectrodactyly και επηρεάζει ένα στα τέσσερα παιδιά του πληθυσμού.

Στην ZIBABUE υπάρχει μια παράξενη αλλά συνάμα αινιγματική φυλή που ονομάζεται VADOMA ή WADOMAαυτή η φυλή μαύρων ιθαγενών βρίσκεται στην περιοχή CHIRUMA HILLS κοντά στους ποταμούς ZEMBOSI, στην κοιλάδα URUNGE και στον νομό SIPOLILO.

Τους αποκαλούν αλλιώς οι άνθρωποι στρουθοκάμηλοι, και έχουν μια ιδιαιτερότητα στα πόδια τους. Οι ιατροί λένε πως πάσχουν από μια σπάνια γενετική κατάσταση που ονομάζεται ectrodactyly, η οποία επηρεάζει ένα στα τέσσερα παιδιά του πληθυσμού. Πως γίνεται όμως μια ολόκληρη φυλή 500-600 ατόμων να έχουν το ίδιο πρόβλημα στο DNA τους; Οι VADOMA όπως τους αρέσει να τους αποκαλούν αντί για πέντε δάχτυλα στο κάθε πόδι έχουν δυο. Αν και έχουν δυο δάχτυλα στο κάθε πόδι μπορούν και περπατάνε κανονικά αν και λίγο περίεργα και μπορούν και τρέχουν σαν τον άνεμο.

Αυτή η φυλή των μαύρων λέγεται ότι ανακαλύφθηκε από τον πόλεμο που λοιμώτταν στην RODESIA (ZIBABUE), επίσης λέγεται πως οι VADOMA ήταν γνωστοί στους ντόπιους από τον μεσαίωνα. Οι ντόπιες φυλές τους θεωρούν φαντάσματα, παιδιά των θεών και ως αυτούς που βγήκαν από τα έγκατα της γης.

Η ιατρική για τους VADOMA αναφέρει ότι έχουν γενετική ανωμαλία στα κάτω άκρα με παραμορφωτική αρθρίτιδα και ότι γεννιούνται με δυο δάχτυλα στο κάθε πόδι. Αυτό βέβαια που δεν μπορούν να εξηγήσουν με βεβαιότητα είναι πως όλοι η φυλή αλλά και τα παιδιά τους έχουν το ίδιο γενετικό πρόβλημα. Το μόνο που λένε είναι ότι το γενετικό πρόβλημα έχει περάσει στο DNA τους και γεννιούνται πλέον έτσι. Αυτό το πρόβλημα όπως το αναφέρουν οι ιατροί θα ήταν κάπως πιστευτώ αν όλη η φυλή ήταν συγγενείς, δηλαδή να είχε γίνει αιμομιξία.

Αν είχε γίνει κάτι τέτοιο δεν θα γεννιόντουσαν με δυο δάχτυλα θα είχαν πρόβλημα στο αίμα από την λεγόμενη ασθένεια της αιμοφιλίας και η φυλή θα θρύβουσε από τερατογεννήσεις !!! Όμως στην περίπτωση της φυλής αυτής από νεότερες εξετάσεις που έγιναν και ειδικότερα στις εξετάσεις DNA έδειξαν ότι δεν είναι συγγενείς.

Η παρακάτω φωτογραφία δείχνει έναν άνθρωπο με γενετικά προβλήματα που ονομάζεται ολιγοδακτυλία, εάν παρατηρήσετε τις φωτογραφίες των VADOMA με την φωτογραφία αυτή θα δείτε ότι δεν έχει καμία σχέση η μια με την άλλη. Άραγε εγώ προσωπικά δεν μπορώ να πιστέψω ότι πρόκειται για ασθένεια ή τερατογέννηση όπως αναφέρουν τόσο απλά οι ιατροί χωρίς να είναι σίγουροι.

Για τους VADOMA κάποιοι υποστηρίζουν ότι:

Οι πρόγονοι τους ήταν μια ομάδα επίλεκτων φρουρών στο θρυλικό παλάτι SETSUA στην έρημο Καλαχάρη! Το παλάτι αυτό είναι για πολλούς άγνωστο,υποτίθεται ότι βρισκόταν σε κάποιο σημείο της ερήμου Καλαχάρης. Σε αυτό το παλάτι πιστεύεται από τους VADOMA ότι οι κάτοικοι του ήταν από τα έγκατα της γης!

Το παλάτι αυτό τρεις φορές τον χρόνο βυθιζόταν μέσα στην άμμο και τρεις φορές τον χρόνο αναδυόταν στην επιφάνεια. Οι VADOMA πιστεύουν ότι προέρχονται από την φυλή των Βουσμάνων που ζουν μέχρι και σήμερα στην έρημο Καλαχάρη και δεν έχουν αλλάξει σαν φυλή ήθη και έθιμα εδώ και εφτά χιλιάδες χρόνια.

Οι κάτοικοι του παλατιού αυτού κατά έναν περίεργο τρόπο δεν μπορούσαν να βγουν από το παλάτι έξω γιατί αν έβγαιναν πέθαιναν από την αφόρητη ζεστή και την αφυδάτωση ακαριαία. Οι VADOMA δεν αναφέρουν πως έμοιαζαν ή πως ήταν εμφανισιακά. Το μόνο που ξέρουν είναι ότι τους πρώτους που έπιασαν αιχμάλωτους οι κάτοικοι αυτού του παράξενου παλατιού ήταν οι πρόγονοι τους, τότε οι πρόγονοι τα πόδια τους ήταν κανονικά σαν τα δικά μας.

Από περιέργεια μπήκαν στο παλάτι όπως λένε οι VADOMA και εκεί αιχμαλωτίστηκαν από τους κατοίκους τις, εκεί ένας μάγος μεγάλος τους πρόσφερε μια συμφωνία για να φύγουν ζωντανοί κάποια στιγμή. Η συμφωνία ήταν η εξής: Aυτό το παράξενο παλάτι είχε ανάγκη από νερό, οι κάτοικοι δεν μπορούσαν να βγουν και να πατήσουν στην άμμο λόγο ότι θα έπεφταν αμέσως νεκροί, έτσι τους πρότειναν να γίνουν οι νεροκουβαλητές του παλατιού. Μην έχοντας άλλη επιλογή οι πρόγονοι των VADOMA συμφώνησαν αμέσως μόνο με μια απορία. Η απορία τους ήταν ότι αν έβρισκαν νερό θα ήταν πολύ μακριά από το παλάτι και για να πήγαιναν να το βρουν και να το μεταφέρουν στο παλάτι θα πέρναγε ένα τεράστιο διάστημα.

Ο μάγος του παλατιού με ένα τεράστιο χάλκινο ραβδί ονόματι Γκουλντράν άγγιξε τα πόδια τους και αμέσως άλλαξαν μορφή και πήραν την σημερινή που έχουν σήμερα.

Η μετάλλαξη των ποδιών τους τους έκανε να είναι γρήγοροι σαν τον άνεμο όταν ήθελαν να τρέξουν αλλά και να κάνουν τεράστια άλματα. Επειδή έδειξαν άμεση προθυμία να βοηθήσουν τους κατοίκους του παλατιού τους έκαναν και επίλεκτους φρουρούς τους μαθαίνοντας τους πολεμικές τακτικές αλλά και πώς να κατασκευάζουν ακόντια και τόξα. Το παράξενο αυτό παλάτι κάποια στιγμή δεν ξανά αναδύθηκε στην έρημο Καλαχάρη έτσι οι πρόγονοι των MADOVA αναγκάστηκαν να εγκαταλείψουν οριστικά την έρημο και να ζήσουν κάπου αλλού.

Οι σημερινοί MADOVA πράγματι έχουν πολύ περίτεχνα όπλα όπως ακόντια και τόξα τα οποία είναι αλιμένα με ένα δηλητήριο που ονομάζεται ΟΥΚΟΥΜΠΟΥ. Το δηλητήριο αυτό είναι μέχρι και σήμερα άγνωστο για τους ειδικούς αλλά και οι MADOVA δεν λένε που το βρίσκουν. Αν και φοράνε πλέον ρούχα δεν τους αρέσει η μοντέρνα τεχνολογία και δεν είναι καθόλου κοινωνικοί με τις άλλες φυλές αλλά και με τους λευκούς. Όπως λένε οι ίδιοι θέλουν να είναι μονοί τους με τα ήθη και έθιμα τους και δεν θέλουν την τεχνολογία για έναν λόγο. Οι πρόγονοι τους έλεγαν ότι τους είχαν πει οι κάτοικοι του παράξενου παλατιού ότι η τεχνολογία θα είναι η καταστροφή του πλανήτη.

Σήμερα οι MADOVA ασχολούνται με την κτηνοτροφία και το κυνήγι, τα σπίτια τους είναι καλύβες αλλά και η διάλεκτο που μιλάνε είναι πολύ παράξενη για όλες τις άλλες φυλές.

ΟΙ WADOVA είναι η ίδια φυλή με την μόνη διάφορα πριν πολλά χρόνια χωρίστηκαν και ζουν στην απέναντι πλευρά των ποταμών ZAMBESI, χωρίστηκαν γιατί οι WADOVA ήθελαν να ψάξουν και να βρουν το παράξενο αυτό παλάτι για να βρουν τους κατοίκους του και να τους παρακαλέσουν για να τους ξαναφτιάξουν τα πόδια τους όπως ήταν. Κάθε χρόνο μια ομάδα πέντε ανδρών ψάχνουν απεγνωσμένα εκατοντάδες μίλια μακριά από την φυλή τους στην έρημο Καλαχάρη μήπως και βρουν το παράξενο αυτό παλάτι. MADOWA και WADOVA όπως και να τους αποκαλέσουμε είναι ακριβώς το ίδιο πράγμα.

 

Επίσης περίεργο είναι ότι για το 95%του πληθυσμού της γης είναι άγνωστοι, αν και για εμάς τους υγιείς ανθρώπους θα μας φαίνεται πολύ περίεργο η δυσμορφία των ποδιών τους παρ ‘όλα αυτά δεν έχουν γίνει πλήρη αναφορές για αυτήν την φυλή και μέχρι σήμερα γνωρίζουμε πολύ ελάχιστα πράγματα.

Η περίπτωση αυτή της δυσμορφίας των κάτω ακρών των ποδιών τους ανήκει στην ειδικότητα των αθρολόγων, αν και ξέρουν οι πιο πολλοί για τους MADOVA όταν τους ρωτώ για τον αν πρόκειται για τερατογέννηση ή δυσμορφία των άκρων μου απαντούν με απολυτή σιγουριά ότι πρόκειται για γενετική ανωμαλία.

1ον) Πως όμως είναι τόσο σίγουροι;

2ον ) Δίνουν τις απαντήσεις χωρίς να έχουν εξετάσει ποτέ έναν ιθαγενή MADOVA και το λένε με τόση σιγουριά γιατί το έμαθαν στο πανεπιστήμιο σαν γενετική ανωμαλία.

3ον ) Στην ερώτηση μου στους αθρολόγους πως μπορούν και τρέχουν τόσο γρήγορα, πως μπορούν και κάνουν τεράστια άλματα; Οι αθρολόγοι μου δικαιολογούνται με ένα σωρό ασυναρτησίες που ιατρικός δεν στέκουν για έναν και μοναδικό λόγο. Ο λόγος είναι ότι αν είχαν πράγματι γενετική ανωμαλία θα είχαν κινητικά προβλήματα σε αυτό συμφωνούν και οι αθρολόγοι.

Πολλοί ερευνητές πιστεύουν ότι πρόκειται για εξωγήινους οπού με τα χρόνια αναπαραχθήκαν με ανθρώπους. Τα συμπεράσματα για αυτή την φυλή είναι καθαρά δικά σας.

Να είστε όλοι καλά μέχρι την επομένη φορά. Αν δεν πιστεύεται σε κάτι, δεν πάει να πει ότι αυτό το κάτι δεν υπάρχει.

Αποκάλυψη

Κορίτσι γεννήθηκε με την καρδιά έξω από το στήθος: Δείτε σε Βίντεο με τι θαρραλέο τρόπο ζει..

Wingsuit:Ποιος είπε οτι χρειαζέσαι φτερά για να πετάξεις..Η απόλυτη ελευθέρια!!!