in

10 συμβουλές για να αυξήσεις την δονητική σου ενέργεια

Όλες οι σκέψεις και τα συναισθήματα σου είναι ενέργεια,η ενέργεια είναι δόνηση. Μάθε παρακάτω πως να αυξήσεις την δόνησή σου και παρατήρησε πως η ζωή σου θα αλλάξει άμεσα.

1. Βρες κάτι όμορφο και εκτίμησέ το

Τα όμορφα πράγματα βρίσκονται παντού γύρω μας άσχετα αν τα παρατηρούμε ή όχι. Αυτά βρίσκονται εκεί, κάθε μέρα κάθε στιγμή, μπορεί να είναι ο ήλιος το πρωί, τα αστέρια κάθε βράδυ. Μπορεί να είναι η απέραντη αμμουδιά ή η γαλήνια θάλασσα, μπορεί να είναι ένα αγαπημένο σου πρόσωπο ή το ωραίο σου αυτοκίνητο, μπορεί να είναι οτιδήποτε εσύ θεωρείς ότι είναι όμορφο. Για αυτό πάρε μία βαθιά αναπνοή και άρχισε να παρατηρείς γύρω σου την ομορφιά και εκτίμησε την. Είναι ωραίο να εκτιμάς την μαγεία που σου χάρισε η φύση.

2. Κάνε μία λίστα για όλα όσα είσαι ευγνώμων

Κάνοντας μία λίστα ευγνωμοσύνης αλλάζεις την δόνησή σου ή αλλιώς αυτό που εκπέμπεις απο τα πράγματα που δεν έχεις σε αυτά που θέλεις να αποκτήσεις. Περίεργο; Μάλλον όχι, καθώς εκεί που επικεντρώνεις την προσοχή σου αυτό μεγαλώνει και πολλαπλασιάζεται . Υπάρχουν τόσα πράγματα που θα μπορούσες να ήσουν ευγνώμων που ακόμα δεν φαντάζεσαι μέχρι να πάρεις χαρτί και στυλό κα να αρχίσεις να γράφεις. Δηλαδή τώρα! Και να θυμάσαι μόλις η ευγνωμοσύνη γίνει στάση ζωής θα αρχίσεις να ανακαλύπτεις την αφθονία της ζωής.

3. Δοκίμασε να κάνεις διαλογισμό

Κάθισε σε ένα άνετο μέρος, κλείσε τα μάτια σου και άρχισε να εισπνέεις και να εκπνέεις. Πολλές ώρες μέσα στην μέρα ο εγκέφαλός μας είναι γεμάτος με τοξίνες άγχους και στρες και μας περιορίζει την οπτική, όταν όμως χαλαρωσεις μέσω του διαλογισμού όλα γίνονται διαφορετικά.. είναι σαν να περπατάς σε μία διάσταση που όλα είναι δυνατά κι αυτά τα μικρά που σκεφτόσουν και σε προβλημάτιζαν, μόλις λύθηκαν. 10 λεπτά την μέρα μπορούν να είναι πιο αποδοτικά από ότι μία συνεδρία με ψυχολόγο.

4. Κάνε κάτι για κάποιον άλλο

Τι περίεργο και αυτό; Εγώ που δεν είμαι καλά ψυχολογικά και ενεργειακά να κάνω κάτι για κάποιον άλλο; Η απάντηση είναι

ΝΑΙ ΕΣΥ!

Η εξήγηση είναι πολύ απλή καθώς όταν δίνεις κάτι σε κάποιον δεν εκπέμπεις στο ενεργειακό σου πεδίο ῾῾δεν έχω αρκετά για μένα αλλά έχω τόσα πολλά για μένα που μπορώ να προσφέρω και σε κάποιον άλλο῾῾έτσι αυξάνεται η αφθονία σου που είναι και η μεγαλύτερη δόνηση.

5. Σταμάτα να διαμαρτύρεσαι και να κουτσομπολεύεις

Αυτά τα δύο “σκουπίδια” είναι υπεύθυνα να ρίξουν την ενέργεια σου πολύ χαμηλά και είμαι σίγουρος ότι δεν το θες. Μπορείς να κάνεις την παρακάτω ερώτηση στον εαυτό σου ” τα πράγματα που συζητώ και κουτσομπολεύω με εξυπηρετούν σε αυτό που θέλω από την ζωή μου; “ Αν όχι σταμάτα να διαμαρτύρεσαι τώρα και άρχισε να κάνεις και να μιλάς στον εαυτό σου με πράγματα που θα σε βοηθήσουν να αποκτήσεις αυτό που θες.

6. Βάλε κίνηση και άσκηση στην μέρα σου.

Η δόνηση και η ενέργεια σου απαιτούν κίνηση, όσο περισσότερη δίνεις στον οργανισμό σου τόσο μεγαλύτερη δόνηση ανεβαίνεις. Για αυτό ξεκίνα, κάνε κάτι, χόρεψε! Όσο πιο χαρούμενος νιώθεις τόσο πιο χαρούμενες στιγμές ζωγραφίζεις γύρω σου καθώς δουλεύεις σε διαφορετική συχνότητα.

7. Συνειδητοποίησε την πραγματική σου δύναμη

Να ξέρεις ότι δεν είσαι θύμα των καταστάσεων γύρω σου. Μπορείς να αλλάξεις την ζωή σου άμεσα, αρκεί να το επιλέξεις. Σε πολλές πνευματικές παραδόσεις αυτό ονομάζεται total rensponsibility. Να ξέρεις και κάτι άλλο, κανένας δεν είναι υπεύθυνος για το πως νιώθεις, αλλά μάντεψε… Παρα μόνο εσύ!

8. Πάρε μια βαθιά αναπνοή

Απλά κάτσε σε ένα ήσυχο μέρος…πάρε μία γεμάτη, βαθιά και πιο χαλαρή αναπνοή. Έχει άμεση επίδραση στο νευρικό σου σύστημα και σε κάνεις να νιώθεις χαλαρός. Η γαλήνη που μπορείς να έχεις μέσα απο αυτό σου προσφέρει την ανώτερη δόνηση!

9. Κάνε κάτι που φοβάσαι!

Και σίγουρα αναρωτιέσαι τι είναι αυτά που γράφω, σωστά; Τελικά μερικές φορές για να αλλάξουμε κάποια πράγματα πρέπει να πάμε κόντρα σε αυτά που μέχρι τώρα κάναμε. Για αυτό λοιπόν ξεκίνα να αντιμετωπίσεις έναν φόβο σου και θα δεις με το που τα καταφέρεις πόσο θα αλλάξει η δόνηση σου και πόσες προοπτικές θα ανοιχτούν μπροστά σου.

10. Μίλα δημιουργικά με τους φίλους σου

Αρχίστε να μιλάτε για μεγάλες ιδέες και όνειρα που έχετε, για πράγματα που πάντα θέλατε να πετύχετε, για πράγματα που θα βοηθήσουν και άλλους ανθρώπους να πετύχουν, για πράγματα γεμάτα καλή ενέργεια!

Ξεκίνα να κάνεις μερικά από αυτά τα βήματα όταν δεν νιώθεις καλά και πιστεύεις ότι όλα γύρω σου, σου φταίνε και θα αρχίσεις να αλλάζεις ριζικά. ΠΗΓΗ

Microsoft HoloLens: Τα επαναστατικά «έξυπνα» γυαλιά που δημιουργούν τρισδιάστατα ολογράμματα στο φυσικό κόσμο!BINTEO

Διάλεξε ένα σύμβολο και δες τι αποκαλύπτει το υποσυνείδητό σου για την προσωπικότητά σου.