in

5 Ισχυρά κόλπα για να ξεπεράσεις κάθε όριο του εαυτού σου

Είμαστε όλοι μας παντοδύναμα όντα με απεριόριστες δυνατότητες αλλά παρόλα αυτά περιορίζουμε τους εαυτούς μας! Στεκόμαστε εμείς οι ίδιοι εμπόδια στο να πραγματοποιήσουμε τα όνειρά μας.

Κατηγορούμε συνήθως τους γονείς, την κοινωνία, τα χρήματα, την τεχνολογία, την τύχη, με αποτέλεσμα να ζούμε μία ζωή βασισμένη στο φόβο και την αμφιβολία.Εσείς τι θα κάνετε? Θα πάρετε τις αποφάσεις της ζωή σας βασιζόμενοι στον φόβο ή την αγάπη;

Έχετε τα κότσια να βουτήξετε βαθιά μέσα στα όνειρά σας ώστε να τα κάνετε πραγματικότητα?
Μπορείτε να καταλάβετε και να αναγνωρίσετε ότι είστε ικανοί να έχετε ό,τι θέλετε σε αυτή τη ζωή και ότι το μόνο που χρειάζεται είναι να το ζητήσετε και να κινηθείτε προς αυτήν την κατεύθυνση;

Ένα ζωντανό παράδειγμα είναι ο ηθοποιός Jim Carrey. Παλιότερα ο ηθοποιός πίστευε ότι ήταν ένα περιορισμένο ον με ελάχιστες δυνατότητες και ζούσε εντελώς αποξενωμένος από τους υπόλοιπους ανθρώπους. Στη συνέχεια όμως έμαθε κάτι πολύ ισχυρό και πολύ σημαντικό που έμελλε να του αλλάξει τη ζωη!

Έμαθε ότι είναι ένα με το σύμπαν! Και όταν συνειδητοποιείς ότι είσαι ένα με το σύμπαν, γίνεσαι απεριόριστος! O Jim Carrey έμαθε παρατηρώντας τη ζωή και το παράδειγμα του πατέρα του.

Ο πατέρας του Jim ενώ το ήθελε ποτέ δεν σκέφτηκε ότι θα μπορούσε να καταφέρει να γίνει ένας πολύ καλός κωμικός και έτσι έβαλε όρια στη ζωή και τα όνειρά του. Αποφάσισε να ακολουθήσει μια ζωή ασφαλή και συντηρητική πιάνοντας δουλειά ως λογιστής σε μια εταιρία. Παρόλα αυτά κάποια στιγμή τον απέλυσαν με αποτέλεσμα να τρέχει και να μη φτάνει ώστε να μπορέσει να ζήσει και να συντηρήσει την οικογένειά του.

Αυτό που έμαθε ο Jim μέσα από τις εμπειρίες του, είναι ότι μπορείς αν θες να φαντάζεσαι τη ζωή σου με φαντάσματα του μέλλοντος που στην ουσία δεν υπάρχουν αλλά έτσι επειδή είσαι ”μαζόχα” σου αρέσει να δημιουργείς το δράμα και τα προβλήματα και να δυσκολεύεις τη ζωή σου, ή απλά μπορείς να καταλάβεις ότι το τώρα είναι αυτό που μετράει και το να ζεις την κάθε στιγμή της ζωής σου επί τόπου. στην κάνει ευκολότερη. Οί αποφάσεις που παίρνεις τώρα είναι αυτές που θα καθορίσουν το μέλλον σου και το υπόλοιπο της ζωής σου. Αγκαλιάσετε την κάθε στιγμή του τώρα, και δεχτείτε το πόσο απεριόριστοι είστε. Ακολουθήστε το πάθος σας , πάρτε ρίσκο για να αισθανθείτε ελεύθεροι!

Μη σκέφτεστε το τι πρόκειται να γίνει αλλά εμπιστευθείτε την ενέργεια και την ουσιαστική πρόθεση που διοχετεύετε στην πραγματοποίηση των στόχων σας, ώστε αυτοί στη συνέχεια να γίνουν πραγματικότητα.

Δείτε αυτό το βίντεο στο οποίο ο ίδιος ο ηθοποιός μιλάει για όλα τα παραπάνω και για το πόσο απεριόριστα όντα ήμαστε εμείς οι άνθρωποι!

Τι επιθυμείτε να κάνετε? Θέλετε να αλλάξετε τον κόσμο?Θέλετε να βοηθήσετε άλλους ανθρώπους?Θέλετε να ταξιδέψετε ολόκληρο τον κόσμο ή να γίνετε καλλιτέχνες? Θέλετε να γίνετε επιστήμονες παρόλο που σας είχαν περιορίσει κάποτε λέγοντας σας ότι δεν είστε αρκετά έξυπνοι?
 
Όταν βρίσκεται περιορισμούς στον δρόμο σας, θυμηθείτε αυτά τα 5 κόλπα :
 
1. Είσαι συνδεδεμένος με τα πάντα και είσαι μέρος ολόκληρης της δημιουργίας, Αυτό σημαίνει πως μπορείς να πετύχεις τα πάντα φτάνει να το βάλεις στο μυαλό σου, να το θέλεις πραγματικά και να δουλέψεις εστιασμένος πάνω σε αυτό!
 
2. Μερικές φορές συναντάς τοίχους στο να πραγματοποιήσεις τα θέλω σου επειδή χρειάζεσαι καινούργια συστατικά και καινούργια εργαλεία! Ψάξε για αυτά ρωτώντας ειδικούς, στο internet, και γενικά ρώτα, ρώτα ρώτα….  Ανακάλυψε η βρες εργαλεία δικά σου που δεν υπάρχουν πουθενά!
 
3. Επέλεξε την αγάπη από το φόβο κάθε φορά που παίρνεις σημαντικές αποφάσεις για τη ζωή σου. Να αγαπάς τον εαυτό σου και όσους ανθρώπους αξίζει να υπάρχουν στη ζωή σου. Να αγαπάς τη μητέρα φύση και ολόκληρη τη δημιουργία και να είσαι ευγνώμον για το ιερό δώρο που σου δόθηκε, την ζωή. Να πασχίζεις να παίρνεις αποφάσεις που θα κάνουν καλό σε όλους πέρα από τον εαυτό σου.
 
4. Σκέψου ”έξω από το κουτί” και βρες λύσεις τις οποίες κανείς δεν  είχε σκεφτεί στο παρελθόν. Δεν είναι απαραίτητο να έχεις το ίδιο σκεπτικό με όλους τους υπόλοιπους. Ακόμα και άμα έχεις ξοδέψει πολύ σκέψη πάνω σε κάτι χωρίς να υπάρχει αποτέλεσμα, βρες ένα άλλο μονοπάτι που θα σε οδηγήσει στον προορισμό σου!
 
5. Αναγνώρισε το γεγονός ότι όλοι φοβούνται και πολλές φορές οι συμβουλές που παίρνεις από άλλους είναι βασισμένες στις φοβίες τους   Ακολούθησε τα ένστικτά σου και να έχεις πίστη σε αυτό που θέλεις να πετύχεις. Άμα σου λένε ότι δεν γίνεται να σκέφτεσαι ότι απλά δεν έχουν βρει τον τρόπο να το κάνουν με επιτυχία και απέδειξε τους το αντίθετο.
 
Κάθε μέρα είναι σημαντική και μεγαλοπρεπής στο μονοπάτι της ζωής σου. Ξεκίνα τώρα να παίρνεις μεγάλες αποφάσεις και θέσε τον εαυτό σου σε τροχιά επιτυχίας. Να είσαι περικυκλωμένους από ανθρώπους που σε εμπνέουν και σου δίνουν δύναμη και κίνητρο να βγάζεις τον καλύτερο σου εαυτό. Think Big για τους στόχους σου. Σκέψου ότι είσαι γεννημένος για σπουδαία πράγματα. Βήμα βήμα δημιούργησε τον χαρακτήρα σου την πραγματικότητά σου και τη ζωή που θέλεις να ζήσεις..
 
Καλή επιτυχία…
 
Με αγάπη, www.mymind.gr

Μηλόκρεμα θαύμα! Χορτοφαγική, Χωρίς Ζάχαρη & Γλουτένη

Γάλα γαϊδούρας: Οι ευεργετικές και καλλυντικές του ιδιότητες!