Μόνο για σήμερα

Μόνο για σήμερα, θα είμαι ευτυχισμένος…

Γιατί η ευτυχία έρχεται από μέσα μας, δεν είναι θέμα εξωτερικών συνθηκών.

Μόνο για σήμερα, θα προσπαθήσω να ζήσω για τούτη τη μέρα, χωρίς να καταπιαστώ μονομιάς με τα προβλήματα όλης της ζωής μου.

Μόνο για σήμερα, θα προσπαθήσω να προσαρμόσω τον εαυτό μου σ’ αυτό που πραγματικά είναι και όχι να επιχειρήσω να προσαρμόσω τα πράγματα σύμφωνα με τις επιθυμίες μου. Θα πάρω την οικογένειά μου, τη δουλειά μου και την τύχη μου, όπως πραγματικά είναι και θα προσαρμοστώ ως προς αυτές.

Μόνο για σήμερα, θα έχω ένα πρόγραμμα. Θα γράψω όλα αυτά που σκοπεύω να κάνω την κάθε ώρα. Μπορεί να μην ακολουθήσω ακριβώς αυτό το πρόγραμμα αλλά οπωσδήποτε θα το έχω βάλει σε πράξη…

Μόνο για σήμερα, θα φροντίσω για το σώμα μου. Θα το εξασκήσω, θα το περιποιηθώ, θα τραφώ σωστά, δε θα το παραμελήσω, έτσι ώστε να το καταστήσω μια γερή μηχανή που δουλεύει προς όφελός μου

Μόνο για σήμερα, θα προσπαθήσω να δυναμώσω το μυαλό μου. Θα μάθω κάτι χρήσιμο. Θα διαβάσω κάτι που χρειάζεται προσπάθεια, σκέψη, αυτοσυγκέντρωση.

Μόνο για σήμερα, θα εξασκήσω την ψυχή μου: θα κάνω σε κάποιον ένα καλό και δε θα το πω σε κανένα.

Μόνο για σήμερα, θα είμαι ευχάριστος. Θα φαίνομαι όσο πιο καλά μπορώ, θα ντυθώ όσο καλύτερα μπορώ – αναλόγως των περιστάσεων, θα μιλώ χαμηλά, θα ενεργώ ευγενικά, θα είμαι πλούσιος στους επαίνους μου για τους άλλους, δε θα επικρίνω κανένα, ούτε θα βρίσκω λάθη με το παραμικρό κι ούτε θα προσπαθήσω να κάνω έλεγχο ή να βελτιώσω κάποιον άλλο.

Μόνο για σήμερα, θα έχω μια ήσυχη ώρα μόνο για τον εαυτό μου και για να ηρεμήσω.

Μόνο για σήμερα δε θα φοβηθώ για τίποτα. Ιδιαίτερα δε θα φοβηθώ να είμαι ευτυχισμένος ν’ απολαύσω το κάθετί που είναι όμορφο, να αγαπήσω και να πιστέψω ότι αυτοί που αγαπώ με αγαπούν το ίδιο.

Από σήμερα θα ζω την κάθε μου μέρα …“Μόνο για σήμερα” !!!

Αν περιμένεις την κατάλληλη στιγμή μπορεί να περιμένεις για πάντα

13 ανατριχιαστικές φωτογραφίες του παρελθόντος που πρέπει να δεις για να τις πιστέψεις!