80χρονος Ζει 60 χρόνια χωρίς να έχει πλυθεί! Δείτε την εμφάνιση του

Ένας Ιρανός έσπασε το παγκόσμιο ρεκόρ… απλυσιάς. ‘Η αλλιώς, των πόσων ετών μπορεί να ζήσει κανείς χωρίς να έχει κάνει μπάνιο.
Το Ιρανικό Πρακτορείο Ειδήσεων (IRNA) δημοσίευσε φωτογραφίες του 80χρονου άνδρα. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, ο 80χρονος που ονομάζεται Amoo Hadji ζει στο χωριό Dezhgah στο Ιράν.
Ο ίδιος τρέφεται με ζώα που κυνηγάει ο ίδιος, ενώ όπως λέει, το πιο πολύτιμο αντικείμενο που έχει στην κατοχή του, είναι η πίπα που καπνίζει.
Οι γείτονες του, φρόντισαν να κατασκευάσουν για εκείνον ένα πρόχειρο κατάλυμα για να κοιμάται. Παρόλα αυτά, ο 80χρονος προτιμάει να κοιμάται στο χώμα και στη φύση.

Το Πρακτορείο σημειώνει ότι ο Amoo Hadji ανέφερε σε ρεπόρτερ του, ότι όπως λέει ο ίδιος, για να προφυλαχτεί από το κρύο φοράει ένα κράνος και καπνίζει τσιγάρα που του παρέχουν οι κάτοικοι του χωριού. Πηγή

Δείτε τις σπάνιες και συγκλονιστικές φωτογραφίες:

Amoo-Hadji-no-bath-for-60-years-4-HR Amoo-Hadji-no-bath-for-60-years-6-HR Amoo-Hadji-no-bath-for-60-years-7-HR Amoo-Hadji-no-bath-for-60-years-9-HR Amoo-Hadji-no-bath-for-60-years-10-HR Amoo-Hadji-no-bath-for-60-years-11-HR Amoo-Hadji-no-bath-for-60-years-12-HR Amoo-Hadji-no-bath-for-60-years-14-HR Amoo-Hadji-no-bath-for-60-years-16-HR

6

 

5 Τρόποι για να θεραπευτείτε από ένα δύσκολο παρελθόν

Όταν η ψυχή πονά το σώμα υποφέρει