in ,

Αυτισμός: Πως το CDC συγκάλυπτε τις παρενέργειες των εμβολίων

Μια ισχυρή κατηγορία, εντυπωσιακή, προκλητική. Όταν σκεφτόμαστε την έννοια της απάτης, τι μας έρχεται στο μυαλό; Εικόνες από ανθρώπους πλεονέκτες, οι οποίοι βάζουν την απληστία τους πάνω από το συμφέρον του γενικότερου πληθυσμού. Μήπως θα ήταν διαφορετικό αν πίσω από όλο αυτό κρυβόταν μια γυναίκα; Τι γνώμη θα είχατε αν γνωρίζατε ότι μια γυναίκα έχει αναλάβει να «σώσει ζωές και να προστατέψει ανθρώπους», όπως ισχυρίζεται το Κέντρο Ελέγχου Ασθενειών (CDC); Κι αν υποθέσουμε ότι αυτός ο «γενικότερος πληθυσμός» έθετε σε κίνδυνο βρέφη, μωρά και παιδιά;

Ως πολίτες αυτής της καπιταλιστικής κοινωνίας, το σίγουρο είναι ότι δεν μπορούμε να μάθουμε την αλήθεια από τα μέσα μαζικής ενημέρωσης των οποίων χορηγοί αποτελούν μεγάλες εταιρείες. Πρέπει να την αναζητάμε από αξιόπιστες ανεξάρτητες πηγές, ενημερωμένους εμπειρογνώμονες, ακόμα και προσεγγίζοντας μόνοι μας την επιστήμη (3).

Είναι καιρός να πάρουμε μια και καλή τον έλεγχο της δικής μας υγείας και των οικογενειών μας στα δικά μας χέρια. Όταν παραδίδουμε την έμφυτη σοφία μας και την πίστη μας στη θεμελιώδη δύναμη του νου και του σώματος σε επιχειρήσεις των οποίων η κύρια ευθύνη είναι μόνο απέναντι στους μετόχους τους, θυσιάζουμε τους εαυτούς μας και τα παιδιά μας. Οι γυναίκες και τα παιδιά οδηγούνται ουσιαστικά στο χείλος του γκρεμού.

Έχω ήδη γράψει για την αύξηση εμβρυϊκών θανάτων σε ποσοστό 4250% κατά τη διάρκεια της γρίπης τα έτη 2009-2010 (4), για την επιστημονικά τεκμηριωμένη αναποτελεσματικότητα και τους κινδύνους του εμβολίου του κοκκύτη το οποίο επιβάλλεται σε έγκυες γυναίκες (5), για το εμβόλιο Gardasil που οδήγησε στον θάνατο υγιή κορίτσια σε όλο τον κόσμο (6), την εκμετάλλευση από τους παιδιάτρους του φόβου για το Σύνδρομο Αιφνίδιου Βρεφικού Θανάτου (7) αλλά και για τις καταστροφικές συνέπειες του εμβολίου της ηπατίτιδας Β στα βρέφη (8). Προκειμένου να απορρίψουμε τον εμβολιασμό, είναι σημαντικό να κατανοήσουμε την πολιτική εκείνη που σπρώχνει κάθε πολίτη να εμβολιάζεται υποχρεωτικά.

Αυτό το μήνα, οι λάτρεις της συμβατικής ιατρικής στην οποία ανήκει ο εμβολιασμός, καλούνται να απολογηθούν
Μετά από σχετικές αιτήσεις του δρος Brian Hooker μέσω του Νόμου περί ελευθερίας της πληροφόρησης οι οποίες αφορούσαν την τεκμηρίωση της αρχικής μελέτης για το εμβόλιο ιλαράς – παρωτίτιδας – ερυθράς, ο δρ William Thompson, ένας από τους ερευνητές του Κέντρου Ελέγχου Ασθενειών, λύγισε κάτω από το βάρος της συνείδησής του και προέβη σε αποκαλύψεις.

Τα έγγραφα που έβγαλε στο φως έδειχναν αύξηση σε ποσοστό 340% της συχνότητας εμφάνισης αυτισμού σε αγόρια Αφροαμερικανικής καταγωγής. Τα έγγραφα αυτά είχαν παραλειφθεί από τα τελικά πορίσματα της μελέτης ως αποτέλεσμα επιστημονικής απάτης. Σε απάντηση της επιστολής (9) του δρος Thompson, το Κέντρο Ελέγχου Ασθενειών τροποποίησε αναδρομικά τα δεδομένα προκειμένου να μην ζημιωθεί.

Υπό το πρίσμα αυτής της επιστολής του 2004 η οποία επιβεβαίωνε ότι το Κέντρο Ελέγχου Ασθενειών γνώριζε και απέκρυψε τα συγκεκριμένα ευρήματα, η διευθύντρια του Κέντρου δρ Julie Gerberding διέπραξε ψευδορκία προτού μεταφερθεί στο Τμήμα Εμβολίων της εταιρείας Merck. Ο δρ Hooker δημοσίευσε τα αυθεντικά ευρήματα σε αυτό το link www.translationalneurodegeneration.com

Όπως ήδη γνωρίζουν οι γονείς σε όλο τον κόσμο εδώ και 7 δεκαετίες – και έχει τεκμηριωθεί και επιστημονικά (11) – τα εμβόλια πράγματι προκαλούν αυτισμό. Παρά την προκλητική άρνηση του Κέντρου Ελέγχου Ασθενειών να πραγματοποιήσει τις πιο βασικές μελέτες, σε μια αναδρομική έρευνα ασθενών-μαρτύρων με θέμα τα ποσοστά αυτισμού στα εμβολιασμένα και στα μη εμβολιασμένα παιδιά, η σύνδεση επιβεβαιωνόταν επιστημονικά (12) για χρόνια.

Σε μια ξεκάθαρη προσπάθεια να κλείσει το θέμα, το Ινστιτούτο Ιατρικής απέρριψε με έξυπνο τρόπο τη σχέση ανάμεσα στον εμβολιασμό και τον αυτισμό, για την οποία υπήρχαν αναφορές σε 4 μελέτες (13) συμπεριλαμβανομένης της εν λόγω μελέτης, μιας άλλης του δρος Paul Thorsen καθώς κι εκείνης (14) που πραγματικά απέδειξε την επανεμφάνιση της ασθένειας σε ποσοστό πάνω από 50% μετά το εμβόλιο ιλαράς – παρωτίτιδας – ερυθράς.

Οι αναλύσεις (15) που έχουν γίνει χωρίς τη συμβολή των μεγάλων φαρμακοβιομηχανιών, απέδειξαν στατιστικά σημαντική συσχέτιση ανάμεσα στον εμβολιασμό και τον αυτισμό και οι επιστήμονες συνέστησαν για προληπτικούς λόγους λιγότερους ή και καθόλου εμβολιασμούς. (16)

Είναι καιρός να αναγνωρίσουμε την ειδεχθή φύση όλης αυτής της φαρμακευτικής επίθεσης. Δεν υπάρχουν ακίνδυνα εμβόλια, ούτε περιθώρια για ένα πιο «αργό ή εναλλακτικό πρόγραμμα» επειδή ο ίδιος ο εμβολιασμός στηρίζεται σε ένα απαρχαιωμένο σύστημα ατομικής ασυδοσίας (17). Τα μέταλλα, τα αντιβιοτικά, τα χημικά συντηρητικά και οι ιστοί ανθρώπων και ζώων δεν έχουν καμία θέση στο ανθρώπινο σώμα.

Η αναντιστοιχία αυτή είναι ιδιαίτερα έκδηλη σήμερα στο ανθρώπινο είδος σε μια εποχή έντονης διαγενεαλογικής μεταβίβασης της μιτοχονδριακής δυσλειτουργίας, της ικανότητας αποτοξίνωσης και της ανοσίας που οφείλεται στην εντερική μικροχλωρίδα.

Μας προκαλεί έκπληξη;
Το εμβόλιο της ιλαράς – παρωτίτιδας – ερυθράς αποτελεί μια πραγματική βόμβα για το σώμα αφού περιέχει ανασυνδυασμένη ανθρώπινη λευκωματίνη, εμβρυϊκό βόειο ορό και ινοβλάστες εμβρύου όρνιθας καθώς και το δυναμικό για την ενεργοποίηση άγνωστων ρετροϊών, μοριακό μιμητισμό και επανενεργοποίηση της τοξικότητας του ίδιου του μολυσματικού ιού – ένας κίνδυνος εντελώς αγνοημένος ιατρικά.

Η συμβατική ιατρική, ιδιαίτερα στο πεδίο των μολυσματικών ασθενειών, δεν έχει ακόμη υιοθετήσει τη νέα επιστήμη η οποία ανέδειξε την επιτακτική ανάγκη της εξατομικευμένης εκτίμησης του κινδύνου. Δεν γίνεται καμία προσπάθεια για έλεγχο, αναγνώριση, εντοπισμό ή προσαρμογή αυτής την παρέμβασης με βάση τη γενετική, τον τρόπο ζωής ή τους δείκτες αλλαγής του ανοσοποιητικού συστήματος.

Αυτό είναι ισοδύναμο με το να εφοδιάζουμε, για παράδειγμα, όλα τα παιδιά με ένα προστατευτικό κράνος που διαθέτει μόνο ένα συγκεκριμένο μέγεθος και μάλιστα με πλήρη επίγνωση ότι κάποιο από αυτά μπορεί να τραυματιστεί ή ακόμα και να σκοτωθεί από αυτή τη βάρβαρη διαδικασία. Σε όλα αυτά προστίθενται κι άλλοι παράγοντες, όπως η διατροφή της μητέρας η οποία είναι φτωχή σε θρεπτικές ουσίες, ο τοκετός κατόπιν ιατρικής παρέμβασης, ο θηλασμός με τυποποιημένο γάλα, τα υπερηχογραφήματα (18), τα αγροχημικά προϊόντα και φάρμακα, όπως το παυσίπονο Tylenol (19).

Μια καινούρια διάγνωση, η Νευροαυτιστική Εγκεφαλοπάθεια (MINE) που οφείλεται στην ιλαρά, φαίνεται να αποτελεί παραλλαγή της πιο σοβαρής επιπλοκής της ιλαράς, δηλαδή της Υποξείας Σκληρυντικής Πανεγκεφαλίτιδας, η οποία εμφανίζεται όταν ο οργανισμός δεν είναι σε θέση να απαλλαγεί από τον ιό. Η MINE έχει αναφερθεί μόνο σε παιδιά στα οποία χορηγήθηκαν εμβόλια ιλαράς – παρωτίτιδας – ερυθράς (20).

Ένα ανοσοποιητικό σύστημα που είναι ανώριμο ή βρίσκεται σε κίνδυνο αποτελεί σημαντικό παράγοντα κινδύνου για την ανάπτυξη της Νευροαυτιστικής Εγκεφαλοπάθειας και της Υποξείας Σκληρυντικής Πανεγκεφαλίτιδας. Ποιός όμως αξιολογεί τους λήπτες του εμβολίου με βάση αυτόν τον παράγοντα κινδύνου; Άραγε γνωρίζουμε τον τρόπο αξιολόγησης;

Ο αυτισμός είναι ένα σύμβολο της σύγχρονης υγείας. Αυτά τα παιδιά αποτελούν σημαντική προειδοποίηση: είναι οι σταγόνες που έκαναν το ποτήρι να ξεχειλίσει. Υποφέρουν από οξειδωτική βλάβη (21), μιτοχονδριακή δυσλειτουργία (22), δυσβίωση (23), φλεγμονή στον εγκέφαλο (24) και αυτοανοσία (25). Την εποχή σχεδιασμού των εμβολίων, δεν ήταν ακόμη γνωστό ότι ο εγκέφαλος διέθετε ανοσοποιητική λειτουργία, πόσο μάλλον ότι το μικροβίωμα του εντέρου (26) αποτελεί το κέντρο του ανοσοποιητικού μας συστήματος. Δεν υπάρχουν τρόφιμα ή παρεμβάσεις που να μην υπονομεύουν ταυτόχρονα και τη δική μας υγεία.

Η αποκάλυψη
Οι γονείς ανακαλύπτουν την αλήθεια. Τώρα που έγινε η αρχή, περιμένω να υπάρξει και συνέχεια. Οι γυναίκες πρέπει να κινητοποιηθούν, να καταλάβουν ότι έχουν χάσει τη μητρική σοφία τους κι ότι είναι καιρός να την αποκτήσουν ξανά. Ο δημοσιογράφος – ερευνητής Dan Olmsted αναφέρει (27) τα εξής:

Σε γενικές γραμμές, αυτές οι «διαρροές» πληροφοριών από τη συμβατική ιατρική έχουν ξεκινήσει εδώ και μεγάλο χρονικό διάστημα και όχι μόνο από ανθρώπους που ανήκουν στον χώρο από τον οποίο διέρρευσαν στοιχεία.
Κυρίως αναφέρομαι σε διαρροές πληροφοριών από τους γονείς των παιδιών – εμβόλιο ιλαράς – παρωτίτιδας – ερυθράς σε μωρά ηλικίας 12 μηνών, ασθένεια, επανεμφάνιση ασθένειας, αυτισμός.

Υπήρξαν γονείς που είδαν παρόμοια αποτελέσματα και με άλλα εμβόλια, σε άλλες εποχές – γονείς οι οποίοι ήταν πρόθυμοι να μοιραστούν με τον κόσμο αυτό που συνέβη και που προσπάθησαν να το εμποδίσουν να συμβεί ξανά.

Υπήρξαν διαρροές, όπως η αρχική μελέτη του δρος Verstraeten στο Κέντρο Ελέγχου Ασθενειών στην οποία βρέθηκε υψηλός κίνδυνος εμφάνισης αυτισμού σε βρέφη που έλαβαν μεγαλύτερη ποσότητα αιθυλικού υδραργύρου από εμβόλια κατά τον πρώτο μήνα της ζωής τους σε σύγκριση με τα βρέφη που έλαβαν λιγότερο.

Υπήρξαν διαρροές από την υπόθεση της ραγδαίας αύξησης του ποσοστού αυτισμού στην πόλη Brick Township στο New Jersey των ΗΠΑ, γεγονός που το Κέντρο Ελέγχου Ασθενειών προσπάθησε να αποκρύψει.

Υπήρξαν διαρροές, όπως στοιχεία από πληθυσμούς με χαμηλά ή και καθόλου ποσοστά εμβολιασμού και με χαμηλά ή και καθόλου ποσοστά εμφάνισης αυτισμού καθώς και διαρροές από την απροθυμία των αρχών δημόσιας υγείας ακόμα και να μελετήσουν το θέμα.

Υπήρξαν διαρροές, όπως στην περίπτωση της Hannah Poling, για την οποία η κυβέρνηση παραδέχθηκε ότι ο εμβολιασμός της προκάλεσε αυτισμό, αλλά στη συνέχεια η υπόθεση θάφτηκε. Διαρροές όπως μια μελέτη που έδειξε εμφάνιση αυτισμού σε όλες τις περιοχές με μη αναγνωρισμένες «δικαστικές» αποφάσεις για τον εμβολιασμό.

Υπήρξαν διαρροές από γονείς που επιβεβαίωσαν εδώ και πάνω από μια δεκαετία ότι ο αυτισμός αποτελεί μια «νέα μορφή δηλητηρίασης από υδράργυρο».

Υπήρξαν διαρροές από τους επιστήμονες της εταιρείας Merck, οι οποίοι αποκάλυψαν ότι η εταιρεία χρησιμοποίησε πλαστά στοιχεία με σκοπό να κάνει το εμβόλιο της παρωτίτιδας να φαίνεται πιο αποτελεσματικό.

Υπήρξαν διαρροές, όπως η σύνδεση ανάμεσα στις πρώτες περιπτώσεις αυτισμού που αναφέρθηκαν στην ιατρική βιβλιογραφία το 1943 και την χορήγηση νέων εμβολίων αιθυλικού υδραργύρου και μυκητοκτόνων σε οικογένειες.

Υπήρξαν διαρροές, όπως η καταστροφική στενή σχέση ανάμεσα στην ιατρική βιομηχανία και τον υδράργυρο, η οποία διήρκησε πάρα πολλά χρόνια και που θα έπρεπε να έχει τελειώσει πολύ πριν η ασθένεια του αυτισμού αρχίσει να χτυπά τα παιδιά της Αμερικής.

Υπήρξαν διαρροές, όπως η πιο προφανής απ’ όλες: η έκρηξη εξάπλωσης αυτισμού και το χρονοδιάγραμμα κατασκευής εμβολίων την ίδια στιγμή που το Κογκρέσο παρέβλεπε τη δράση των διεφθαρμένων κατασκευαστών φαρμάκων εις βάρος των παιδιών της Αμερικής και των οικογενειών τους.

Όλες αυτές οι διαρροές έγιναν πλημμύρα και η πλημμύρα ολόκληρο τσουνάμι, το οποίο έσπασε όλο αυτό το τείχος της άρνησης που χτίστηκε από τους ίδιους ανθρώπους που τώρα δεν μπορούν να βρουν πλέον τρόπους για να συγκαλύψουν την αλήθεια.

Στην εποχή μας, έχουμε χρέος να πολεμήσουμε τους φόβους μας και να υιοθετήσουμε έναν βαθύ σεβασμό για το φυσικό περιβάλλον μαζί με το οποίο εξελισσόμαστε καθώς και να απορρίψουμε το σάπιο μοντέλο της υγειονομικής περίθαλψης που μας αρρωσταίνει σταδιακά ολοένα και περισσότερο. Βρείτε βαθιά μέσα σας αυτή την τόλμη και αφήστε τις αναδυόμενες αλήθειες, όπως εκείνες του δρος Thompson, να σας βοηθήσουν στο ταξίδι σας πίσω στον πραγματικό σας εαυτό.

Σημείωση: Η απόφαση για το εάν θα εμβολιάσετε ή όχι το παιδί σας ανήκει αποκλειστικά σε εσάς τους γονείς. Πριν αποφασίσετε όμως, είναι καλό να ενημερωθείτε αντικειμενικά και σφαιρικά για το ζήτημα. Θα πρέπει να ενημερωθείτε από όλες τις πηγές, συμβατικές και εναλλακτικές και να απευθυνθείτε σε έναν ή περισσότερους επαγγελματίες υγείας που εμπιστεύεστε και αναλόγως να προχωρήσετε.

Πηγή

Τι συμβαίνει στο σώμα μας όταν κόψουμε το κάπνισμα;

Τι επιπτώσεις έχει στον οργανισμό μας το φιλί με ένα σκύλο;