in

Αν δείτε αυτά τα σημάδια, αυτό μπορεί να σημαίνει ότι έχετε μετενσαρκωθεί και μάλιστα πολλές φορές!

Μια πρόσφατη έρευνα ήταν αρκετά αποκαλυπτική: το 25% των Αμερικανών πιστεύουν ότι μετά το θάνατο οι ψυχές θα μετενσαρκωθούν και θα ζήσουν ξανά. Φαίνεται ότι η πεποίθηση ότι η ατομική ουσία των ανθρώπων, δηλαδή, το μυαλό, και η ψυχή,η η συνείδηση ειναι μια μορφή ενέργειας, και μπαίνει σε ένα υλικό σώμα περισσότερο από μία φορά, αυτο ειναι ευρέως αποδεκτό από πολλούς ανθρώπους. Και αυτο έλεγαν οι αρχαίες θρησκείες πριν τη έλευση τον μονοθεϊστικών θρησκειών.

1. Επαναλαμβανόμενα όνειρα ξανά και ξανά.

Τα όνειρα αντικατοπτρίζουν το ασυνείδητο νου, μια αντανάκλαση των πραγμάτων που βλέπετε στη ζωή σας, ακόμα και αν φαίνονται πολύ ασυνήθιστα,τα πρόσωπο στα όνειρά σας είναι κάποιος που έχετε ξαναδεί στο παρελθόν, και τα επαναλαμβανόμενα όνειρα δεν είναι πάντα ένα σύμπτωμα κάποιας εμμονής , μπορεί επίσης να δείτε εικόνες των προηγούμενων ζωών σας. Αρκετοί άνθρωποι έχουν υποστηρίξει ότι έχουν βιώσει πολύ συγκεκριμένα γεγονότα με άτομα,που δεν έχουν καμία σχέση με την πραγματική ζωή τους, αλλά με κάποιο τρόπο τα γνωρίζουν.

2. Έχετε ένα ισχυρό ένστικτο.

Η διαίσθηση προκύπτει από την ικανότητα να έχουμε πρόσβαση στη σοφία και την γνώση που δεν γνωρίζουμε . Μερικές φορές αυτά τα κομμάτια της σοφίας προέρχονται από εμπειρίες στην ζωή σας, αλλα άλλες οχι. Αν έχετε μια δυνατή διαίσθηση μπορεί να είναι μια ένδειξη ότι η ψυχή σας έχει αυτη την γνώση σε περασμένες εμπειρίες ζωής.

Βιώνετε συστηματικά déjà vu (ντεζαβού)
Ο όρος déjà vu που στη γαλλική γλώσσα σημαίνει “ήδη ιδωμένο”. Είναι σαν να έχετε μια αίσθηση οικειότητας με κάτι που δεν έπρεπε να είστε εξοικειωμένοι. Ένα περίεργο συναίσθημα ότι το έχετε ξαναζήσει, κάποια στιγμή στο παρελθόν, κάποιο γεγονός,ένα μέρος κάπου, κάποιος άγνωστος . Κάποιοι λένε ότι αντικατοπτρίζει άλλες διαστάσεις. Άλλοι πιστεύουν οτι ειναι αναμνήσεις απο το παρελθόν μιας προηγούμενης ζωής.

4. Πρόγνωση.

Η πρόγνωση είναι ένα είδος «Οράματος του Μέλλοντος» που μπορεί κάποιος να πάρει πληροφορίες για γεγονότα που δεν έχουν συμβεί ακόμα. Δεν είναι σαφές τι γίνεται. Ίσως ένα είδος συλλογικής συνείδησης που σχηματίζεται από τις σκέψεις όλων των ανθρώπων μέσα στο χρόνο. Κάποιοι την θεωρούν ψευδοεπιστήμη στην καλύτερη περίπτωση, αλλα με το απορρίπτεις κάτι που δεν ξέρεις ειναι οτι πιο εύκολο. Κάποιος που βιώνει την πρόβλεψη μέσα από οράματα, αισθήματα και μερικές φορές όνειρα, την βιώνει οπως οι πέντε αισθήσεις μας, η ψυχή ίσως διαπερνάει το χωροχρόνο στο μέλλον, ένα σημάδι ότι έχει ωριμάσει και είναι γεμάτη με εσωτερική ενέργεια.

5. Νιώθεις οτι δεν ανήκεις σε αυτόν τον κόσμο, η οτι ανήκεις σε μια άλλη εποχή.

Αν νιώθεται οτι κάτι δεν κολλάει με εσάς και τον κόσμο, σαν να ήρθατε απο άλλου, οτι κάπου άλλου ειναι η φυσική σας “πατρίδα”. Ένα άλλο ειναι οτι νιώθεται οτι ανήκετε σε μια άλλη περίοδο της ιστορίας και οχι αυτη που ζείτε τώρα…

6. Μια ισχυρή συναισθηματική σύνδεση με κάποιες περιόδους της ιστορίας.

Νιώθεις μια ισχυρή προσκόλληση σε άλλο μέρος μια συγκεκριμένης εποχής χωρίς καμία λογική εξήγηση. Είναι ένα σαφές σημάδι! διότι ορισμένες από τις προηγούμενες ζωές ηταν σε αυτά τα μέρη και σε εκείνους τους χρόνους.

7. Ανεξήγητους φόβους και φοβίες.

Για παράδειγμα, είναι πιθανό στην παιδική ηλικία σας να είχατε μια τραυματική εμπειρία αλλα να μην τη θυμάστε. Ο εγκέφαλός να μπλοκάρει τραυματικές μνήμες, ως μηχανισμός επιβίωσης. Από την άλλη πλευρά, μια φοβία μπορεί να υπάρξει χωρίς καμία λογική εξήγηση. Κάποιοι βιώνουν παράξενους φόβους για αράχνες, μαχαίρια, όπλα, και πολλά άλλα,χωρίς να έχουν οποιεσδήποτε αρνητικές εμπειρίες με αυτά ούτε στην παιδική ηλικία τους, αλλα μπορεί να ηταν ο λόγος του θανάτου τους σε μια προηγούμενη ζωή.

Απόδοση ©ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΑΕΤΟΣ

Εντυπωσιακή οφθαλμαπάτη και όμως δουλεύει…

Ποια είναι σχέση και ποια η διαφορά εγκεφάλου και νου?