in ,

Χρονοταξιδιώτης που επέστρεψε από το 2137 και το 2749, λέει το μέλλον (ΒΙΝΤΕΟ)

Ο Αλ Μπίλεκ (ΑΙ Bielek) είναι ένας Αμερικανός που ισχυρίστηκε ότι ταξίδεψε στον χρόνο και έζησε 6 εβδομάδες στο έτος 2137 και 2 χρόνια στο 2749.

Ο Al περιγράφει τι θυμάται αφού πήδηξε από το USS Eldridge στις 13 Αυγούστου 1943 – Ημερομηνία του πειράματος της Φιλαδέλφειας.

Βρήκε τον εαυτό του με τον αδελφό του σε νοσοκομείο του μέλλοντος για 6 εβδομάδες, να αναρρώνει από τραυματισμό από ακτινοβολία.

timetravag2Το ιατρικό σύστημα του μέλλοντος χρησιμοποίησε δονήσεις και θεραπείες με φως. Οι τηλεοπτικές εκπομπές ήταν εκπαιδευτικά και ενημερωτικά προγράμματα. Αυτό που παρατήρησε είναι ότι οι αλλαγές της γης προκάλεσαν πολλές γεωγραφικές αλλαγές που ξεκίνησαν στην αρχή του 21 ου αιώνα μέχρι το 2025.

Οι ακτές και το εσωτερικό των ΗΠΑ και της Ευρώπης ήταν ριζικά διαφορετικές από ότι είναι τώρα. Η στάθμη του νερού είχε ανέβει και η Φλόριντα μειώθηκε πολύ μέχρι το Panhandle.

Η Ατλάντα, της Τζόρτζια ήταν μόνο 3 μίλια από τον ωκεανό. Ο Μισισιπής έγινε λιμνοθάλασσα εσωτερικής ναυσιπλοίας. Οι Μεγάλες Λίμνες, στα βόρεια των ΗΠΑ, έγιναν μία μεγάλη λίμνη. Η Υποδομή των ΗΠΑ είχε καταρρεύσει. Οι ΗΠΑ και ο Καναδάς δεν αναφέρονταν πλέον ως έθνη.

Μια χαλαρή μορφή τοπικού στρατιωτικού νόμου υπήρχε το 2137. Η Κεντρική κυβέρνηση δεν υπήρχε.
Οι μαγνητικοί πόλοι της Γης άρχισαν να μετατοπίζονται, αλλά σε αυτό το χρονικό διάστημα δημιουργήθηκε μια τεχνητή κατασκευή πόλου για να αποφευχθεί η κατάρρευση και η αντιστροφή των μαγνητικών πόλων.

Ως αποτέλεσμα, οι πόλοι δεν αναστράφηκαν. Ο παγκόσμιος πληθυσμός μειώθηκε στα 300 εκατομμύρια. Ο πληθυσμός των ΗΠΑ ήταν περίπου 50 εκατομμύρια.

Ισχυρίζεται ότι μεταξύ των ετών 1954-2000 η κυβέρνηση των ΗΠΑ συνεργάστηκε με εξωγήινους για την απόκτηση τεχνολογίας, μηχανική μοντέλου προς κατασκευή και αντιστρόφως σε όλες τις τεχνολογίες τους.

Τα προβλήματα ξεκίνησαν κατά τα έτη 2003-2005. Η Νέα Παγκόσμια Τάξη καταλάμβανε τον πλανήτη, αλλά, στη συνέχεια, ένας πόλεμος αναπτύχθηκε. Σε κάποιο σημείο ένας πόλεμος ξέσπασε μεταξύ των Ρώσων/Κινέζων εναντίον των ΗΠΑ/Ευρώπη. Ένας αριθμός πόλεων των ΗΠΑ καταστράφηκαν.

Η νέα παγκόσμια τάξη κατέρρευσε. Η κυβέρνηση έχει την τεχνολογία για τη μείωση της ζημιάς από την ακτινοβολία και τα πυρηνικά απόβλητα μέσα σε λίγες μέρες, ακόμα και τώρα, αλλά αρνείται να το χρησιμοποιήσει για πολιτικούς λόγους.

Στο μέλλον, η τεχνολογία χρησιμοποιείται για να καθαρίσει την  ακτινοβολία που απέμεινε από τον Τρίτο Παγκόσμιο Πόλεμο. Στη συνέχεια βρέθηκε, ανεξήγητα, στο έτος 2749 για σχεδόν δύο χρόνια.

Μιλάει για το τι έμαθε όταν ήταν εκεί. Στη συνέχεια οδηγήθηκε πίσω στο 2137 για να πάρει τον αδελφό του, μετά απ” αυτό και οι δύο λήφθηκαν στο 1983. Υπήρχαν πόλεις εδάφους και πόλεις πλωτές. Οι πλωτές πόλεις μπορούσαν να μεταφερθούν σε διάφορα μέρη της γης.

Το Συνθετικό Ευφυίας Σύστημα Υπολογιστή ήταν ένα σύστημα υπολογιστή που έκανε τα πάντα. Δεν υπήρχε καμία κυβέρνηση. Ήταν μια τεράστια πλωτή κρυσταλλική δομή. Τους πήρε συνέντευξη τηλεπαθητικά. Η δομή της κοινωνίας ήταν απολύτως σοσιαλιστική. Υπήρχε μέριμνα για τις βασικές ανάγκες επιβίωσης για όλους.

Ποια Αρχαία επίκληση είναι κρυμμένη στην ελληνική αλφάβητο και ποιον εξυμνούμε διαβάζοντάς τη;

Παράλληλες Πραγματικότητες : Η δόνηση στην οποία επιλέγουμε να συν-ηχούμε, ορίζει την πραγματικότητα που θα αντιληφθούμε