Επιστήμονες κατέγραψαν 3ρωτική πράξη σε έναν υπέρηχο τεσσάρων διαστάσεων και τα αποτελέσματα είναι έντονα…(ΒΙΝΤΕΟ)

Οι επιστήμονες είναι διαρκώς εθισμένοι στην έρευνα για το ανθρώπινο σώμα και τις λειτουργίες του. Γιαυτό το λόγο διεξάγουν συνεχώς πολλαπλά πειράματα ώστε να φέρουν στην επιφάνεια περισσότερα στοιχεία που αφορούν μία ή και περισσότερες λειτουργίες του ανθρώπινου σώματος. Ένα χαρακτηριστικό παράδειγμα είναι η σ3ξουαλική δραστηριότητα και η ιερή ερωτική πράξη χάρη στην οποία διαιωνίζεται το ανθρώπινο είδος.

Είναι γνωστό από παλαιότερες έρευνες πως όταν δύο άνθρωποι κάνουν 3ρωτα το ανοσοποιητικό σύστημα ενισχύεται και μειώνεται ο κίνδυνος καρδιακής προσβολής σε μεγάλο βαθμό. Αυτά και άλλα οφέλη ήταν που οδήγησαν επιστήμονες και ερευνητές στην διεξαγωγή αυτού του πειράματος. Χρησιμοποιώντας έναν υπέρηχο τεσσάρων διαστάσεων σκάναραν στην ουσία δύο ανθρώπους κατα την διάρκεια της ερωτικής πράξης, ώστε να κατανοήσουν περισσότερα για την διαδικασία αυτή.

Περιττό να πούμε πως οι δύο συμμετέχοντες του πειράματος όπως θα δείτε δεν είχανε πολύ χώρο μέσα στο μηχάνημα που έγινε το πείραμα, παρ’όλα αυτά κατάφεραν να εκτελέσουν την αποστολή τους με απόλυτη επιτυχία.Κατά την διάρκεια της διαδικασίας οι επιστήμονες παρακολούθησαν από κάθε οπτική γωνία την πράξη και τα αποτελέσματα που κατέγραψαν όπως θα δείτε κι εσείς είναι θεαματικά και εκπληκτικά.

Ο μαγικός αριθμός 7: ιερός και συμβολικός ή πολυχρησιμοποιημένος;

Το ψυχολογικό τεστ των χρωμάτων που αποκαλύπτει στοιχεία της προσωπικότητας όποιου το κάνει!