in

Μία απλή ανάλυση του νόμου της Έλξης που θα σας βοηθήσει να κατανοήσετε καλύτερα τη σημασία του!

Ο ΝΟΜΟΣ ΤΗΣ ΕΛΞΗΣ

Η κατανόηση του Νόμου της Έλξης αποτελεί το κλειδί για τη δημιουργία της ζωής των ονείρων σας.
Ο Νόμος της Έλξης είναι ο πιο ισχυρός νόμος του σύμπαντος βρίσκεται διαρκώς σε λειτουργία και κίνηση, όπως ακριβώς και η βαρύτητα. Λειτουργεί στη ζωή σας ακόμα και αυτήν την στιγμή.

Για να το θέσουμε πιο απλά, σύμφωνα με το Νόμο της Έλξης, μπορείτε να προσελκύσετε στην ζωή σας όλα τα πράγματα στα οποία εστιάζετε.

♦Οτιδήποτε λαμβάνει την ενέργεια και την προσοχή σας, θα σας επιστραφεί. Οπότε, εάν παραμένετε εστιασμένοι στα καλά και θετικά πράγματα στην ζωή σας, αυτόματα θα προσελκύσετε περισσότερα καλά και θετικά πράγματα στην ζωή σας.

♦Εάν, όμως, επικεντρωθείτε στα αρνητικά σημεία και σε όσα στερείστε, τότε αυτά ακριβώς θα προσελκύσετε περισσότερο.

Είστε αυτό που σκέφτεστε όλη μέρα.
Βρίσκεστε πάντα σε κατάσταση δημιουργίας. Δημιουργείτε τη δική σας πραγματικότητα κάθε στιγμή της κάθε ημέρας. Δημιουργείτε το μέλλον σας με κάθε σας σκέψη: είτε συνειδητή είτε υποσυνείδητη. Δεν μπορείτε να διακόψετε αυτή τη διαδικασία και να πάψετε να δημιουργείτε, γιατί η δημιουργία δεν σταματάει ποτέ. Ο Νόμος της Έλξης δεν σταματάει ποτέ να λειτουργεί.

♦Η κατανόηση της λειτουργίας αυτού του νόμου αποτελεί το βασικό κλειδί της επιτυχίας. Εάν, λοιπόν, θέλετε να αλλάξετε τη ζωή σας και να ενδυναμώσετε τον εαυτό σας για να δημιουργήσετε ένα εκπληκτικό μέλλον, τότε χρειάζεται να κατανοήσετε πραγματικά το ρόλο σας στο Νόμο της Έλξης.

Είναι ανεύθυνο να αφήνεις τη ζωή να κυλάει χωρίς τη συμμετοχή σου.

Είναι ιερό σου δικαίωμα να δημιουργείς εσύ ο ίδιος την ημέρα σου.

As δούμε πως λειτουργεί ο Νόμος της Έλξης: τα όμοια έλκονται.(εδώ θα κάνω μια ένσταση καθώς οι νόμοι της φυσικής μας μαθαίνουν πως τα ετερώνυμα δηλαδή τα αντίθετα έλκονται..)  Εάν αισθάνεστε ενθουσιασμένοι, παθιασμένοι, χαρούμενοι, ευγνώμονες ή πλήρεις, εκπέμπετε θετική ενέργεια. Αντίθετα, εάν αισθάνεστε ανία, ανησυχία, στρες, θυμό, αγανάκτηση ή λύπη, εκπέμπετε αρνητική ενέργεια.

♦Παρόλο που το σύμπαν, μέσω του Νόμου της Έλξης, θα αντιδράσει και στα δύο είδη δονήσεων, δεν μπορεί να αποφασίσει ποια ενέργεια είναι πιο ευεργετική για εσάς. Το σύμπαν απλώς αντιδρά σε οποιαδήποτε ενέργεια παράγετε και σας επιστρέφει την ίδια ενέργεια. Λαμβάνετε ό,τι δίνετε. Οι σκέψεις και τα συναισθήματά σας αποτελούν βασικά το αίτημά σας προς το σύμπαν για την αποστολή περισσότερης ανάλογης ενέργειας.

♦Επειδή οι ενεργειακές δονήσεις σας έλκουν προς το μέρος σας ενέργεια της ίδιας συχνότητας, χρειάζεται να βεβαιωθείτε ότι εκπέμπετε διαρκώς ενέργεια, σκέψεις και συναισθήματα που αντιστοιχούν με όσα θέλετε να είστε, να κάνετε και να βιώσετε. Οι ενεργειακές σας συχνότητες πρέπει να συγχρονιστούν με όλα όσα θέλετε να πετύχετε στη ζωή σας.

♦ Για παράδειγμα, εάν αυτό που θέλετε να προσελκύσετε είναι η αγάπη και η χαρά, τότε οι κραδασμοί που θα πρέπει να δημιουργήσετε είναι αυτοί της αγάπης και της χαράς.
Μπορείτε να το σκεφτείτε ως εξής: φανταστείτε ότι μεταδίδουμε και λαμβάνουμε ραδιοκύματα. Η συχνότητά σας πρέπει να αντιστοιχεί με τη συχνότητα που θέλετε να λάβετε.

♦ Δεν μπορείτε να συντονίσετε το ραδιόφωνό σας στη συχνότητα 98,7 στα FM και να περιμένετε να ακούσετε ένα σταθμό που εκπέμπει στους 103,3. θα πρέπει να αποδεχθείτε ότι αυτό δεν πρόκειται να συμβεί ποτέ. Η ενέργειά σας πρέπει να συγχρονίζεται ή να συντονίζεται με την ενεργειακή συχνότητα του πομπού. Οπότε, θα πρέπει να διατηρήσετε τις δονήσεις σας συντονισμένες σε μια θετική συχνότητα, ώστε να προσελκύσετε θετική ενέργεια.
Ένα ακόμα καλό παράδειγμα αποτελεί το διαπασών. Όταν χτυπάτε ένα διαπασών, το ενεργοποιείτε να στείλει έναν συγκεκριμένο ήχο ή μια συγκεκριμένη συχνότητα.

♦Άρα, σε ένα δωμάτιο γεμάτο διαπασών μόνο αυτά που είναι συντονισμένα στην ακριβώς ίδια συχνότητα θα αντιδράσουν αυτόματα στη συχνότητα που ταιριάζει με τη δική τους και θα αρχίσουν να δονούνται. Οπότε, συντονίστε τον εαυτό σας σε μια συχνότητα που βρίσκεται σε αρμονία με όλα όσα θέλετε να προσελκύσετε. Για να δημιουργήσετε ένα θετικό μέλλον, χρειάζεται να κινείστε σε ένα φάσμα θετικών κραδασμών, σκέψεων και συναισθημάτων.

Αλλάζοντας τις σκέψεις μας αλλάζει η ζωή μας.
«Η ενέργεια στη γη έχει αλλάξει. Έχει ελευθερωθεί από δεσμεύσεις, από σκεπτομορφές πολύ συγκεκριμένες που είχαν δημιουργηθεί για να φοβίζουν και να εγκλωβίζουν τους ανθρώπους να ζουν σε πολύ συγκεκριμένες συνθήκες.
Η ενέργεια άλλαξε, πέρασε σε άλλη διάσταση και πολύ σύντομα θα περάσει και σε άλλη. Πιο αιθερική, πιο μαγική, πιο μαγνητική. Θα έλκουμε πολύ πιο εύκολα αυτό που θέλουμε, αυτό που πιστεύουμε, αυτό που με πίστη διεκδικούμε.
Και αυτή η αλλαγή έχει ξεκινήσει. Αν αργούμε να υλοποιήσουμε τα θέλω μας, είναι γιατί η συνείδηση μας βρίσκεται ακόμα γαντζωμένη στις δεσμεύσεις και τους περιορισμούς. Πιστεύει ότι ακόμα υπάρχουν. Και αφού το πιστεύει, το κάνει πραγματικότητα και το ζει. Μια ψεύτικη βέβαια πραγματικότητα, αλλά γι αυτήν αληθινή και υπαρκτή. Και ζει μέσα στο δημιούργημα της.
Η ενέργεια άλλαξε. Και συνεχίζει να αλλάζει. Προς κάτι ανώτερο, κάτι καλύτερο. Δεν γίνεται να σταματήσει η αλλαγή, γιατί ξεκίνησε. Δεν γίνεται να οπισθοχωρήσει, ούτε να παραμείνει όπως είναι. Γιατί η αλλαγή ξεκίνησε. Έγινε. Και είναι τόσο δυνατή γιατί έχουν ήδη τεράστια ποσά ενέργειας εισχωρήσει στο ενεργειακό πεδίο της γης.
Όσοι αντιμετωπίζουν προβλήματα οικονομικά, συναισθηματικά, υγείας, συμβαίνει γιατί είναι αγκιστρωμένοι ακόμα στις σκεπτομορφές ελέγχου και περιορισμού.
Ας ελευθερωθούμε. Μπορούμε. Μπορούμε γιατί μας το επιτρέπει τώρα πια η ενέργεια. Και η αλήθεια και η προστασία είναι μαζί μας περισσότερο από κάθε άλλη φορά.»

ΠΗΓΗ

10 Εύκολοι τρόποι για να καταλάβετε ότι κάποιος σας λέει ψέματα

Ανακαλύφθηκαν αρχέγονα θηλαστικά που αλλάζουν τα δεδομένα της εξέλιξης