in

10 Εύκολοι τρόποι για να καταλάβετε ότι κάποιος σας λέει ψέματα

Σήμερα θα αποκαλύψουμε όλα τα μυστικά των ψευτών.

Θα σας βοηθήσουμε να αναγνωρίσετε πότε κάποιος σας λέει την αλήθεια και πότε ψέματα. Ας ρωτήσουμε λοιπόν τις απαραίτητες ερωτήσεις και να δούμε πώς αντιδρά το άτομο.

10. Ασαφείς απαντήσεις

© depositphotos

Αν κάποιος σας δώσει μια πολύ αόριστη απάντηση, αυτό μπορεί να είναι σημάδι ότι λέει ψέματα. Προσπαθήστε να κάνετε το πρόσωπο να παραμείνει στο θέμα. Πρέπει να πάρετε μια άμεση απάντηση. Συνήθως, ένα «ναι» ή «όχι» είναι η αλήθεια.

9. Γελώντας

© depositphotos

Εάν το πρόσωπο με το οποίο μιλάτε προσπαθεί να γελάσει με αυτό που λέτε, είναι πολύ πιθανό να σας λέει ψέματα. Κάποιος που θέλει να σας εξαπατήσει θα προσπαθήσει να σας κάνει να γελάσετε. Αυτό το έμμεσο σημάδι ψεμάτων θα σας αφοπλίσει και θα κάνει τη συνομιλία λιγότερο σοβαρή.

8. Υπερβολική ειλικρίνεια

© depositphotos

Ένα από τα σημάδια ενός ψέματος είναι η υπερβολή της ειλικρίνειας. Ένα άτομο θα σας υποσχεθεί και θα σας ορκιστεί ότι δεν έχει καμία σχέση με την κατάσταση. Μην το πιστεύετε.

7. Συμπόνια

© depositphotos

Το πιο δύσκολο κομμάτι είναι να μην πιστεύετε κάποιον που φαίνεται να είναι συμπονετικός μαζί σας. Εάν ένα άτομο δείχνει συμπόνια, μην ξεγελαστείτε. Ίσως προσπαθεί να σας εξαπατήσει.

6. Απαντάει σε ερωτήσεις με περισσότερες ερωτήσεις

© depositphotos

Κάποιος που θέλει να σας εξαπατήσει δεν θέλει να σας δώσει άμεσες απαντήσεις. Θα προσπαθήσουν να σας ρωτήσουν περισσότερες ερωτήσεις. Θυμηθείτε ότι η απάντηση σε ερωτήσεις με περισσότερες ερωτήσεις είναι ένα σαφές σημάδι ψεμάτων.

5. Παγώνει

© depositphotos

Η έκπληξη, η απροθυμία να δώσει μια απάντηση, μια μακρά παύση – είναι σαφή σημάδια ψεμάτων, ειδικά αν η ερώτηση που ρωτήσατε ήταν πολύ απλή. Έτσι, αν το άτομο δείχνει έκπληξη μόλις 2 ή 3 δευτερόλεπτα αφού ανακαλύψει το πρόβλημά σας, βεβαιωθείτε ότι είναι αυτός που έφαγε το γλυκό σας.

4. Σας κοροϊδεύει

© depositphotos

Αν κάποιος «παραβλέπει», αυτός είναι πιθανότατα ένοχος. Τα συναισθήματα των ανθρώπων αλλάζουν αρκετά γρήγορα, με ένα συναίσθημα που συνήθως δεν διαρκεί περισσότερο από 6-10 δευτερόλεπτα. Ωστόσο, αν το άτομο λέει ψέματα, μπορεί να προσπαθήσει να φανεί έκπληκτο για μεγαλύτερο χρονικό διάστημα για να σας πείσει.

3. Εχθρότητα

© depositphotos

Ένας εχθρικός τόνος ή προσβολές είναι επίσης σαφή σημάδια ψεμάτων. Μην τα παρατήσετε επειδή το άτομο μπορεί να είναι αρκετά σοβαρό. Προσπαθήστε να κάνετε την συνομιλία πιο ήρεμη και στη συνέχεια να θέσετε ξανά την ερώτηση.

2. Επαναλαμβάνει την ερώτηση

© depositphotos

Εάν ένα άτομο επαναλαμβάνει την ερώτησή σας πολλές φορές, αυτός ή αυτή λέει σίγουρα ψέματα. Και φαίνονται επίσης αρκετά αστείοι με αυτά που λένε. Τώρα δεν μπορούν να σας εξαπατήσουν.

1. Αποφεύγει την απάντηση 

© depositphotos

Εάν κάποιος προσπαθεί να αποφύγει την απάντηση, δίνοντάς σας πολλές άσχετες πληροφορίες ή ακόμα και προσπαθώντας να αλλάξει το θέμα, αυτός ή αυτή προσπαθεί πιθανότατα να «ξεφύγει από τη σκηνή του εγκλήματος». Δώστε προσοχή στο αν εξακολουθεί να μιλάει για το πρόβλημα ή για κάτι εντελώς διαφορετικό.

Επιπλέον, δώστε προσοχή στις εκφράσεις του προσώπου. Εδώ υπάρχουν λεπτομέρειες που σηματοδοτούν κάποιον που λέει ψέματα:

1. Η συνεχής κατάποση του σάλιου, ο βήχας και η άκαμπτη έκφραση του προσώπου είναι όλα σαφή σημάδια ότι το άτομο ανησυχεί ότι θα καταλάβετε την ενοχή του.

2. Ένα ασύμμετρο πρόσωπο. Όταν είστε ήρεμοι, οι εκφράσεις του προσώπου σας είναι πάντα συμμετρικές. Και αν ένα μέρος του προσώπου σας (ή του σώματος σας) είναι πιο ενεργό, αυτό σημαίνει ότι τα συναισθήματα σας είναι ψεύτικα.

3. Τα μάτια μετακινούνται από πλευρά σε πλευρά. Εάν το πρόσωπο με το οποίο μιλάτε δεν είναι ντροπαλό, τότε αυτός ή αυτή πιθανώς σας λέει ψέματα.

© depositphotos

4. Μάτια που κοιτάζουν στην πάνω δεξιά γωνία. Αυτό σημαίνει ότι προσπαθεί να σκαρφιστεί κάτι.

5. Παλάμη στο πρόσωπο, το μέτωπο ή το λαιμό. Προσπαθεί να κρυφτεί από σας.

6. Ξύνει τη μύτη, το βλέφαρο ή το λοβό του αυτιού του.

7. Κοιτάζει κάτω και κουνάει το κεφάλι του.

8. Δάχτυλα στο στόμα. Αυτή είναι μια απελπισμένη χειρονομία και αυτό σημαίνει ότι ο άνθρωπος θέλει ασυνείδητα να αποκαλυφθεί η αλήθεια.

Τι θα λέγατε για αυτόν τον τύπο;

© depositphotos

Εάν κάποιος χαμογελά ειλικρινά, τα μάτια του / της πρέπει να χαμογελούν επίσης. Έτσι, αν το πρόσωπο διασκεδάζει πραγματικά, θα πρέπει να δείτε ρυτίδες έκφρασης κοντά στα μάτια. Τα μάτια θα πρέπει να κλείνουν λίγο.

Μπόνους: Τι γίνεται με αυτά τα κορίτσια;

© depositphotos

Ναι, είναι όμορφα, αλλά δεν κρίνουμε με βάση την εμφάνιση. Οι ψεύτες μπορεί να είναι πολύ πειστικοί, γι ‘αυτό χρησιμοποιήστε τις συμβουλές μας για να καταλάβετε πού βρίσκεται η αλήθεια.

Και κάτι ακόμα!

Να είστε ευγενικοί, αλλά μην κάνετε λάθη. Ακόμα και αν υπάρχουν 2 ή περισσότερα σημάδια, δεν σημαίνει ότι το άτομο σκοπεύει να σας εξαπατήσει. Κοιτάξτε και ακούστε προσεκτικά. Μόνο όταν είστε απόλυτα βέβαιοι ότι τουλάχιστον 5 σημεία είναι ορατά στη συμπεριφορά του ατόμου θα πρέπει να σκεφτείτε ότι σας λέει ψέματα. Καλή τύχη!

5 Σημάδια ότι έχετε βρει την αδελφή ψυχή σας!!

Μία απλή ανάλυση του νόμου της Έλξης που θα σας βοηθήσει να κατανοήσετε καλύτερα τη σημασία του!