Μυστικά για να ξεκινάει η μέρα μας καλά

«Η καλή μέρα από το πρωί φαίνεται»…κατά πόσο είναι όμως στο χέρι μας, να έχουμε το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα από τις πρώτες πρωινές ώρες; Προτιμήστε να κάνετε από μόνοι σας την αρχή για να έχετε μια καλή μέρα στο σύνολο της. Σας παρουσιάζουμε μικρά μυστικά για να ξεκινήσετε όμορφα από το πρωί.

Φροντίστε από το προηγούμενο βράδυ
Δεν είναι να βγάλετε στην άκρη τα ρούχα της επόμενης ημέρας. Με τον τρόπο αυτό γλιτώνετε χρόνο αλλά ιδιαίτερα κουραστικό και ψυχολογική πίεση για τη σωστή επιλογή. Επίσης, προετοιμάστε την τσάντα ή τον χαρτοφύλακά σας για τη δουλειά. Η αίσθηση του προγραμματισμού δίνει σιγουριά στο ξεκίνημά σας.

Φάτε καλά
Ξεκινήστε το πρωινό σας με ένα θρεπτικό σύμπλεγμα υδατανθράκων και πρωτεϊνών για να σας κρατήσουν μέχρι το μεσημεριανό. Για παράδειγμα, φάτε δημητριακά ολικής και συνδυάστε τα με ένα τοστ και μαύρο τσάι ή καφέ, που θα σας δώσουν την ώθηση της καφεΐνης στο αίμα.

Αρκετός ύπνος
Έξι με οκτώ ώρες ύπνου, θα σας βοηθήσουν να αναζωογονήσετε σώμα και πνεύμα και να προετοιμαστείτε για την επόμενη ημέρα. Όσο μεγαλώνουμε βέβαια, τόσο περισσότερο χρόνο χρειαζόμαστε, για να «γεμίσουμε» τις μπαταρίες μας.

Αυτοσυγκέντρωση
Δεν είναι απαραίτητο να κάνετε κανονικό πρόγραμμα ασκήσεων. Αφού ξυπνήσετε και πλύνετε το πρόσωπό σας, χαλαρώστε. Καθίστε ήρεμοι με κλειστά τα μάτια και επικεντρωθείτε στους στόχους της ημέρας σας και τι πρέπει να επιτύχετε. Ανοίξτε μετά από λίγο τα μάτια και ξεκινήστε.

Κάντε μια ευχάριστη δραστηριότητα
Δοκιμάστε να κάνετε μια αγαπημένη σας ασχολία με το που ξυπνήσετε. Θα σας δώσει ενέργεια και καλή διάθεση για να αντεπεξέλθετε στις απαιτήσεις της ημέρας.

Σκεφθείτε και το αρνητικό
Η ψυχολογία και η διάθεσή μας, είναι εντελώς απρόβλεπτες. Σκεφθείτε ένα θετικό γεγονός της ζωής σας και στη συνέχεια δραματοποιήστε το σκεφτόμενοι, πώς θα ζούσατε εάν δεν είχε συμβεί κάτι τέτοιο. Μελέτες έχουν δείξει πως με αυτόν τον τρόπο, βελτιώνουμε τη διάθεσή μας,καθώς μας βοηθάει να εκφράσουμε θέλοντας και μη,την ευγνωμοσύνη μας.

Γυμναστική
Φαντάζει ιδανικό να μπορείτε να γυμναστείτε πριν φύγετε από το σπίτι. Εάν έχετε το χρόνο πραγματοποιήστε μια σειρά μικρών και γρήγορων ασκήσεων. Μπορείτε επίσης, εάν το επιτρέπει η απόσταση, να περπατήσετε μέχρι το γραφείο. Κάθε είδους άσκηση, θα γεμίσει με οξυγόνο τους πνεύμονές σας και θα σας γεμίσει με ενέργεια.

Θετικότητα
Ξεκινήστε τη μέρα σας σκεπτόμενοι θετικά. ΄Τίποτα δεν φαντάζει χειρότερο από αρνητική διάθεση και αγχωτικό περιβάλλον. Για το λόγο αυτό μπορείτε να διαβάσετε αποφθεύγματα ή να πάρετε δύναμη και κουράγιο από αγαπημένα σας πρόσωπα.

Μέντα
Σύμφωνα με έρευνες, η αίσθηση της μέντας στη γεύση και την όσφρηση, βελτιώνει τη διάθεση και καταπολεμά την κόπωση. Δοκιμάστε να μυρίζετε λίγο άρωμα μέντας ή να πίνετε το εκχύλισμά της πριν κοιμηθείτε. Ένας ακόμη τρόπος είναι με τις τσίχλες, που σας ανεβάζουν τη διάθεση και σας κρατούν σε εγρήγορση.

Χαμογελάστε
Ίσως ότι πιο θετικό μπορείτε να κάνετε κατά τη διάρκεια της ημέρας και γιατί όχι και στην αρχή της. Είναι ο απλούστερος τρόπος να αλλάξετε τη διάθεσή σας και τη διάθεση των γύρω σας. Φροντίστε να μπορείτε να δώσετε το πιο αστραφτερό σας χαμόγελο εκεί έξω. Πηγή:flowmagazine.gr

Γεια σας! Είμαστε από το μέλλον..Στο μέλλον, η προώθηση της εντροπίας είναι το χειρότερο έγκλημα (ΒΙΝΤΕΟ)

Η δύναμη του υποσυνείδητου μέσα από Ένα εκπληκτικό TEST που δε θα πιστεύετε στα μάτια σας!