in

Όσο νωρίτερα αποδεχτείς αυτές τις σκληρές αλήθειες για τη ζωή σου, τόσο πιο γρήγορα θα γίνει πιο εύκολη.

Η ζωή είναι δύσκολη. Έχει σίγουρα τα καλά της αλλά πολλές φορές ο δρόμος που διασχίζεις δεν είναι στρωμένος με ροδοπέταλα.

Ο καλύτερος τρόπος να συνεχίσεις το ταξίδι σου μέσα από τις δυσκολίες της ζωής είναι να συμφιλιωθείς με ορισμένες κοσμικές αλήθειες οι οποίες καλώς ή κακώς υπάρχουν αδιαμφισβήτητα.

Για να πορευτείς πιο άνετα λοιπόν ρίξε μια ματιά στις αλήθειες που ακολουθούν και βάλε τα δυνατά σου ώστε να τις χωνέψεις νωρίς για το καλό σου.

Ότι και όποιον αγαπάς κάποια στιγμή θα χαθει.

Είναι η πιο σκληρή αλήθεια αλλά δυστυχώς είναι ο νόμος της ζωής. Ότι γεννιέται πεθαίνει και ότι γίνεται χαλάει λέει μια παροιμία. Για αυτό το λόγο όμως πρέπει κυριολεκτικά να ζούμε την κάθε στιγμή με τους αγαπημένους μας λες και είναι η τελευταία και να δίνουμε αληθινό νόημα στις σχέσεις μας.

Ακόμα και είσαι καλός κάποια στιγμή θα σου συμβούν άσχημα πράγματα.

Έτσι είναι και συγκεκριμένα λένε πως η ζωή δοκιμάζει και στέλνει τις πιο μεγάλες δυσκολίες στους πιο ενάρετους ανθρώπους. Όπως και να έχει σε κάθε κακεντρέχεια της ζωής στηρίξου στις δυνάμεις σου και εμπιστεύσου το γεγονός πως ότι κακό γίνεται κρύβει μέσα του ένα μεγαλύτερο καλό.

Δεν είναι όλοι οι άνθρωποι καλοί και ευγενικοί.

Ή να το πούμε λίγο αλλιώς, επειδή εσύ είσαι καλός και ευγενικός μην περιμένεις να είναι και οι άλλοι έτσι απέναντι σου. Υπάρχει πολύ αγένεια στην ανθρωπότητα και πολύ κακία.Μην σκας όμως πάντα έτσι ήταν.. Μην το παίρνεις προσωπικά για τη μαλακία του καθενός και κυρίως μην αλλάξεις την καλοσύνη του εαυτού σου για κανέναν και για τίποτα. Αγνόησε ότι σε ενοχλεί και συνέχισε ακάθεκτος.

Δεν είσαι τέλειος.

Λυπάμαι που στο λέω αλλά κανείς μας δεν είναι. Πολλές φορές από την άλλη μπορεί να γίνεσαι αγενής, κακός και ανάποδος και άδικος απέναντι στους ανθρώπους συνειδητά ή ασυνήδειτα. Έχεις όμως χρέος σαν ευσυνείδητο ανθρώπινο ον ότι αδυναμία εντοπίζεις πάνω σου ορατή ή αόρατη να προσπαθείς να τη βελτιώσεις μέρα με τη μέρα ολοένα και πιο πολύ.

Τα πάντα ρει.

Καλό ή κακό έτσι είναι, Τίποτα δε μένει στάσιμο. Τα πάντα αλλάζουν και τα πάντα μεταβάλλονται. Κάποιες φορές είναι για καλό και μας αρέσει και κάποιες άλλες όχι. Η αλλαγή είναι αναπόφευκτη. Μην αντιστέκεσαι σε αυτήν. Προσαρμόσου και συνέχισε τη πορεία σου.

Τα λεφτά δεν είναι πολύτιμα, ο χρόνος είναι.

Ο χρόνος είναι το πιο πολύτιμο αγαθό μετά από την υγεία. Τα λεφτά πάνε και έρχονται ενώ ο χρόνος έτσι και φύγει έφυγε.. Και αν κάτσεις και το σκεφτείς γιατί κατά βάθος ο άνθρωπος θέλει να βγάλει πολλά χρήματα νωρίς? Για να γλιτώσει χρόνο. Όπως και να έχει αξιοποίησε το χρόνο σου και μην τον σπαταλάς. Κάνε πράγματα που αγαπάς και που σε γεμίζουν διότι ο χρόνος πίσω δε γυρνά.

Άλλο να υπάρχεις και άλλο να ζεις.

Όλοι υπάρχουμε, λίγοι όμως ζούμε. Προσπάθησε να ζήσεις τη ζωή σου , γέμισε την με νέες εμπειρίες, κάνε πράγματα που θέλει η καρδιά σου να κάνεις, βρες απαντήσεις στα ερωτήματα σου μέσα από τα βιώματα και όχι μέσα από το διαδίκτυο. Ζήσε έτσι όταν θα έρθει η ώρα να φύγεις να μην έχεις μετανιώσει για πράγματα που δεν έκανες άλλα ήθελες να κάνεις.

Η πραγματική ευτυχία βρίσκεται στην αγάπη.

Δεν είναι ούτε το χρήμα ούτε η δόξα ούτε η φήμη, τίποτα από όλα αυτά. Η πραγματική ευτυχία είναι στο να προσφέρεις και να δίνεις με την καρδιά σου στους άλλους. Οι πιο ολοκληρωμένοι άνθρωποι είναι αυτοί που παράγουν έργο και προσφέρουν τον εαυτό τους για το καλό των άλλων με ανιδιοτέλεια. Δεν με πιστεύετε? Κάντε μια έρευνα και θα δείτε και όταν βρείτε τέτοιου είδους ανθρώπων θα το καταλάβετε.

Τώρα που είστε εξοπλισμένοι με την γνώση αυτής της αλήθειάς που περιγράψαμε σε αυτό το άρθρο πορευθείτε με μεγαλύτερη δύναμη στο μονοπάτι της ζωής σας και καλή τύχη.

Πότε αρχίζει να γερνάει ο εγκέφαλός μας – Απάντηση έκπληξη!

Υπάρχει Διατροφή για Καθαρό Μυαλό?