in

Παράλληλες Πραγματικότητες : Η δόνηση στην οποία επιλέγουμε να συν-ηχούμε, ορίζει την πραγματικότητα που θα αντιληφθούμε

Σήμερα θα ασχοληθούμε με το θέμα των παράλληλων πραγματικοτήτων και τον αντίκτυπο που έχουν στην πραγματικότητα που ζει ο καθένας σας ξεχωριστά.

Μπορεί κάποιοι να ξαφνιαστούν μαθαίνοντας ότι υπάρχουν παράλληλες πραγματικότητες, όπως υπάρχουν και πολλοί από εσάς – που ακολουθείτε αυτό το μπλογκ – που έχετε ήδη τη γνώση ότι υπάρχουν. Αυτό που είναι σημαντικό είναι να αναλύσουμε πώς μπορείτε να τις χρησιμοποιήσετε προς όφελός σας. Το θέμα βέβαια είναι τεράστιο και εμείς εδώ θα θίξουμε μόνο την επιφάνεια των άπειρων πραγματικοτήτων που υπάρχουν ακριβώς δίπλα σας σε κάθε δεδομένη στιγμή.

Οι ίδιες πληροφορίες δίνονται από διαφορετικές πηγές, τόσο επιστημονικές όσο και πνευματικές.
Το κείμενο που ακολουθεί προέρχεται από επικοινωνία με Οδηγούς των ανώτερων πεδίων. angelicguides.wordpress.com

Κατά πρώτον να ξέρετε ότι υπάρχει ένας άπειρος αριθμός πραγματικοτήτων που «παίζουν» ταυτόχρονα παράλληλα με την δική σας. Ζούμε σε έναν κόσμο βασισμένο στην πίστη (η οποία έχει σχηματισθεί πριν από εμάς, και που εμείς απλά δεχόμαστε χωρίς να έχουμε προσωπικές αποδείξεις ότι είναι σωστή ή χρήσιμη) ότι οι πράξεις μας είναι γραμμικές (linear) και ακόμα έχουμε διδαχθεί ότι ζούμε σε μόνο μία στερεή χρονική γραμμή σε όλη τη διάρκεια της ζωής μας, δηλαδή ότι το Α γεγονός ακολουθείται από το Β γεγονός κλπ. Όμως δεν είναι έτσι. Συνεχώς μεταπηδάμε από την μία χρονική γραμμή στην επόμενη πολλές φορές μέσα στην ημέρα.

Η δόνηση με την οποία επιλέγουμε να συν-ηχούμε (να ταυτιζόμαστε), καθορίζει την πραγματικότητα που θα βιώσουμε.

Αλλά να ξέρετε ότι κάθε απόφαση που έχουμε τη δυνατότητα να πάρουμε, «παίζει» σε μιαν άλλη γραμμή χρόνου δίπλα μας και όλες οι πιθανές αποφάσεις μας, συνεπώς, είναι παράλληλες μεταξύ τους καθώς βρίσκονται πάνω σε παράλληλες γραμμές χρόνου. Όταν «εσύ» πάρεις μιαν απόφαση που σου μοιάζει πιο «πραγματική», τότε οι άλλες παραμένουν απλά δυνατότητες. Αυτό για την ψυχή σου δεν έχει καμία σημασία καθώς γνωρίζει τον άπειρο αριθμό εκδοχών πραγματικοτήτων που βιώνεις ταυτόχρονα.

Κάποιες πραγματικότητες μοιάζουν πολύ με τη σημερινή ζωή σας και κάποιες είναι πολύ διαφορετικές. Για παράδειγμα: ας πούμε ότι ξυπνάς ένα πρωί και έχεις κανονίσει να συναντήσεις ένα φίλο στο καφέ για κουβεντούλα και μετά να πάτε στη δουλειά. Έχεις φυσικά πολλές επιλογές… μπορείς τελικά να αποφασίσεις ότι δεν θα πάς, μπορείς να αποφασίσεις ότι θα πας για καφέ αλλά δεν θα πας στη δουλειά μετά, ή να κάνεις και τα δυο. Αυτές είναι 3 απλές εναλλακτικές ανάμεσα σε άλλες από τις οποίες μπορείς να επιλέξεις.

Όλα αυτά τα σενάρια «παίζουν» σε μιαν άλλη διάσταση, αλλά εσύ θα βιώσεις αυτό που επιλέγεις συνειδητά να κάνεις. Σκέψου τώρα όλες τις αποφάσεις που έχεις τη δυνατότητα να κάνεις μέσα στη μέρα… πού θα πας… με ποιον να μιλήσεις… τι θα κάνεις… κλπ. φαντάσου τώρα όλες τις διαφορετικές αποφάσεις και επιλογές που θα μπορούσες να είχες κάνει ή να κάνεις στη ζωή σου.
Τώρα αναλογίσου τις αποφάσεις όχι μόνο αυτής εδώ της ζωής αλλά και όλων των περασμένων και όλων των μελλοντικών ζωών σου. Οι άπειρες εκδοχές της πραγματικότητας υπάρχουν για τον σκοπό να επιτρέψουν στην ψυχή σου να βιώσει όλες τις δυνατότητες.

Υπάρχουν πραγματικότητες στις οποίες έχεις επιλέξει διαφορετική καριέρα, να μένεις σε άλλο μέρος, και να έχεις διαφορετικό σύντροφο. Υπάρχουν πραγματικότητες στις οποίες η εμφάνισή σου είναι τελείως διαφορετική. Κάποιες πραγματικότητες έχουν ανεπαίσθητες διαφορές. Ο αριθμός τους στη Γη είναι άπειρος. Υπάρχουν κάποιες στις οποίες συμβαίνει ο 3ος Παγκόσμιος Πόλεμος ενώ υπάρχουν άλλες στις οποίες έχετε επιλέξει συλλογικά να ανεβείτε στην 5η Διάσταση. Και πολλές άλλες εκδοχές.

Να ξέρετε ότι έχετε πάντα την ικανότητα να εστιάσετε την προσοχή σας σε όποια από αυτές τις πραγματικότητες σας ενδιαφέρει. Το κάνετε κάθε μέρα, όλη τη μέρα, αλλά συνήθως δεν μεταβαίνετε σε πραγματικότητες που είναι πολύ διαφορετικές από την δική σας. Δεν είναι ότι δεν μπορείτε να κάνετε δραστικές αλλαγές, ορισμένοι το έχουν κάνει ήδη. Όμως δεν γίνεται στιγμιαία, τουλάχιστον από την δική σας άποψη. Φανταστείτε πόση σύγχυση θα σας προκαλούσε αν μεταφερόσασταν στιγμιαία σε διαφορετική εκδοχή της Γης, μια στην οποία δεν θα είχατε τον ίδιο σύντροφο και δεν θα ζούσατε στην ίδια πόλη. Θα ήταν αρκετά δραματικό και θα σας έβγαζε από την «ψευδαίσθηση» στην οποία έχετε επιλέξει να εστιάσετε την προσοχή σας. Άλλωστε γι’ αυτό υπάρχει αυτή η πραγματικότητα που βρίσκεστε τώρα… μια πολύ περίτεχνη ψευδαίσθηση για να σας επιτρέψει να παίξετε ένα πολύ περίπλοκο παιχνίδι κατά το οποίο θα μπορέσετε να ξεχάσετε ποιος πραγματικά είστε (αγάπη, καλοσύνη, τρυφερότητα, κλπ), από πού έχετε έλθει (το πνευματικό βασίλειο), και όλα τα δώρα και τις ικανότητές σας, ώστε να αποκτήσετε μια τεράστια ψυχική ανάπτυξη εξαιτίας φυσικά αυτής της μοναδικής εμπειρίας. Και επειδή είναι η μόνη εμπειρία της οποίας έχετε συνειδητή επίγνωση, πολλοί έχουν την τάση να χάνουν την αξία της, να μην βλέπουν πόσο μοναδική, διαφορετική είναι. Αυτό δεν υπάρχει στα ανώτερα επίπεδα, δεν μπορείτε να κάνετε κάτι παρόμοιο στο πνευματικό βασίλειο. Αυτό είναι που κάνει την ψευδαίσθηση τόσο ενδιαφέρουσα.

Πολλοί μπορεί να αναρωτηθούν γιατί δεν έχουν συνειδητή επίγνωση όλων των άλλων πραγματικοτήτων. Στις ανώτερες διαστάσεις έχετε πάντοτε επίγνωση όλων των άλλων πραγματικοτήτων. Όμως η 3η και η 4η διάσταση είναι οι μόνες που θα σας επιτρέψουν να εστιάσετε την προσοχή σας τόσο εντατικά σε μόνο «μία» πραγματικότητα και δεν θα έχετε επίγνωση για την ύπαρξη των άλλων που υπάρχουν ταυτόχρονα. Αυτό ήταν άλλωστε και μέρος της πλάκας που θα είχε το «παιχνίδι» στη Γη. Αυτό το «παιχνίδι» προσέφερε ένα τεράστιο πλήθος διαφορετικών εμπειριών – δείτε το σαν τις διαφορετικές πίστες των ηλεκτρονικών παιχνιδιών σας – στις οποίες μπορούσατε να λάβετε μέρος. Ήταν μέρος της γοητείας του.

Ένα άλλο παράδειγμα που θα σας βοηθήσει είναι η χαρά που λαμβάνετε καθώς διαβάζετε ένα μυθιστόρημα μυστηρίου το οποίο σας αποσπά την προσοχή μέχρι το τέλος. Μόλις το διαβάσετε μέχρι το τέλος, και μάθετε πώς τελειώνει, μετά η απόλαυση δεν θα είναι η ίδια αν αργότερα το ξαναδιαβάσετε. Δεν μπορείτε να ξεχάσετε πώς τελειώνει η ιστορία. Ενώ η εμπειρία σας στη Γη σας επιτρέπει να «ξεχάσετε το τέλος» ώστε να έχετε την απόλαυση της εμπειρίας του ταξιδιού. Στα ανώτερα πεδία βλέπετε πώς τελειώνουν όλες οι καταστάσεις – ή πώς θα τελείωναν οι καταστάσεις – πριν ακόμα επιλέξετε να τις ζήσετε.

Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τις παράλληλες πραγματικότητες προς όφελός σας τώρα που γνωρίζετε την ύπαρξή τους. Να ξέρετε πως αν θέλετε να κάνετε μια αλλαγή στη ζωή σας, μικρή ή μεγάλη, η πραγματικότητα στην οποία έχετε εκπληρώσει την επιθυμία σας υπάρχει ήδη! Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να ευθυγραμμιστείτε με εκείνη την εκδοχή της πραγματικότητας στην οποία έχετε πετύχει τους στόχους σας. Είστε πλάσματα δημιουργικά και καθώς αρχίζετε να συμμετέχετε συνειδητά στη δημιουργία της πραγματικότητάς σας, οι εμπειρίες που μπορείτε να έχετε δεν έχουν όρια. Τότε πραγματικά θα αρχίσετε να το απολαμβάνετε.

Να θυμάστε ότι τα πάντα είναι ενέργεια και τα πάντα έχουν τη δική τους συχνότητα δόνησης. Τα πάντα δονούνται. Πρέπει να δονείστε κι εσείς (να έχετε τα ίδια vibes) στην ίδια συχνότητα αν θέλετε να ευθυγραμμιστείτε με την εμπειρία που θέλετε να βιώσετε. Κάτι σαν το ραδιόφωνό σας. Πρέπει να το συντονίσετε στη σωστή συχνότητα που έχει ο αγαπημένος σας σταθμός αν θέλετε να ακούσετε το πρόγραμμα που σας αρέσει. Δεν μπορείτε να βιώσετε τίποτε με το οποίο δεν έχετε την ίδια δόνηση. Αν δεν επιθυμείτε να βιώνετε συνεχώς μια συγκεκριμένη κατάσταση στη δική σας πραγματικότητα, τότε είναι καιρός «να αλλάξετε κανάλι».

Πολλοί από εσάς έχετε περάσει πολύ άσχημες στιγμές, πολύ δύσκολες εμπειρίες και αυτό έγινε για να μπορέσετε να αποκτήσετε μάστερ Δημιουργίας. Ήταν μια επιλογή που κάνατε, θέλατε εκείνη την εμπειρία όσο τίποτε άλλο! Τώρα βρίσκεστε στα πρώτα στάδια του μαθήματος «πώς να αποκτώ τον έλεγχο της ζωής μου» ώστε να δημιουργείτε συνειδητά αυτό που θέλετε. Αυτή είναι η πραγματικότητα προς την οποία βαδίζετε. Ναι, υπάρχουν ακόμα πολλές ψυχές που επιλέγουν να παραμένουν χωρίς τη γνώση ότι έχουν τη δυνατότητα και την ικανότητα δημιουργίας της δικής τους πραγματικότητας, αλλά και αυτό δεν παύει να είναι η πραγματικότητα που επιθυμούν να ζουν.

Μπορείτε να βιώσετε κάτι διαφορετικό ή μπορείτε να μείνετε στα ίδια. Προχωράτε μπροστά, φεύγοντας από μια πραγματικότητα στην οποία χρειαζόταν να ακολουθείτε βήμα προς βήμα τη διαδικασία επίτευξης των στόχων σας, προς μια πραγματικότητα στην οποία απλά χρειάζεται να ευθυγραμμίζεστε με τη δόνηση όλων όσων επιθυμείτε να ζήσετε. Αυτός είναι τελικά ο τρόπος της άμεσης εμφάνισης (εκδήλωσης) των επιθυμιών, στα ανώτερα πεδία.

Ελπίζουμε πως με το να γνωρίζετε ότι όλοι οι στόχοι σας έχουν ήδη εκπληρωθεί, και οι επιθυμίες σας έχουν επιτευχθεί σε μιαν άλλη πραγματικότητα, θα αποκτήσετε εμπιστοσύνη στον εαυτό σας καθώς θα γνωρίζετε ότι όχι μόνον είναι δυνατόν αλλά πως η άλλη εκδοχή του εαυτού σας υπάρχει ήδη και επομένως δεν υπάρχει λόγος μη επιτυχίας. Αυτός είναι ο λόγος που μας ακούτε πολλές φορές να λέμε ότι οι στόχοι σας έχουν ήδη επιτευχθεί. Για εμάς δεν υπάρχει διαχωρισμός μεταξύ «αυτού» και «εκείνου» του εαυτού σας. Έτσι σας ικετεύουμε να θέσετε γερά τη βούλησή σας στο δρόμο που βρίσκονται τα όνειρά σας, χωρίς καμία αμφιβολία, καθώς όλα σας τα όνειρα έχουν ήδη γίνει πραγματικότητα!

Ελπίζουμε αυτό το μήνυμα να είναι ωφέλιμο.

Με αγάπη και φως, είμαστε οι αγγελικοί Οδηγοί σας.

Μετάφραση: Αγγελική Τ. Νατσούλη

ΠΗΓΗ

Χρονοταξιδιώτης που επέστρεψε από το 2137 και το 2749, λέει το μέλλον (ΒΙΝΤΕΟ)

Δώδεκα πράγματα για τη Δημιουργική σκέψη που δεν σου έμαθαν στο σχολείο