Τελικά αυτή είναι η πιο αποτελεσματική άσκηση για να απαλλαγείται απ’το διπλοσάγονο!!

Είναι ένα πρόβλημα που απασχολεί πολλούς ανθρώπους. Το λίπος κάτω από το πηγούνι είναι ενοχλητικό και παράλληλα δεν χάνεται εύκολα. Υπάρχουν πολλοί λόγοι εξαιτίας των οποίων μπορεί κάποιος να το αποκτήσει.

Θα μπορούσε να είναι λόγω παχυσαρκίας, λόγω γήρανσης, ή λόγω κιλών που αποκτήθηκαν πρόσφατα.
Ευτυχώς υπάρχουν λύσεις, για να απαλλαγεί κάποιος από αυτή την κατάσταση. Ο ένας, βέβαια, είναι η λιποαναρρόφηση. Υπάρχουν όμως κι άλλοι τρόποι να το εξαφανίσετε ή έστω να το μειώσετε μέσω άσκησης.

Ασκηση

1. Βεβαιωθείτε ότι στέκεστε / κάθεστε με τη σπονδυλική στήλη σας όρθια. Κοιτάξτε προς το ταβάνι. Σ’ αυτή τη θέση κάντε μια κίνηση με τα χείλη σας που να μοιάζει με φιλί. Αυτή η άσκηση έχει καλή επίδραση στο πηγούνι και αν την επαναλάβετε 5 έως 7 φορές θα μπορούσε να παράγει καλά αποτελέσματα.

2. Η δεύτερη άσκηση ασχολείται με το άνοιγμα του μυός που βρίσκεται ανάμεσα στο σαγόνι και τον ώμο. Τραβήξτε προς τα πίσω τα χείλη σας και ανοίξτε το στόμα σας. Στη συνέχεια κινείστε αργά την κάτω γνάθο προς τα πάνω και προς τα κάτω. Προσπαθήστε να το κάνετε αυτό 5-10 φορές, καθώς είναι πολύ αποτελεσματικό για την απώλεια του λίπους κάτω από το πηγούνι. via

doublechin1

Δείτε και το παρακάτω Βίντεο ώστε να κάνετε εικόνα το τι εννοούμε:

Έρωτα κάνουν μόνο οι ψυχές, το σεξ είναι για τις σάρκες.

Ήσουν η μία κι εγώ τόσο λίγος για να το καταλάβω..