in

Θεραπεύστε το πεδίο σας Θεραπεύστε το σώμα σας

Για να θεραπευτείτε, χρειάζεται να καθαρίσετε την ενέργειά σας έτσι ώστε η προβολή του σώματός σας να μπορέσει να γίνει ανίκητη. Τότε τα άτομα και τα μόρια θα συνεργαστούν με τέτοιο τρόπο ώστε να αντανακλούν εικόνα του νου σας στο σώμα σας. Αυτό μπορεί να επιτευχθεί μόνο αν μπείτε βαθιά μέσα στις σκέψεις σας, εκεί όπου τα πιστεύω δεν επηρεάζουν την πραγματικότητα, διότι όταν δεν σκέφτεστε απελευθερώνεστε από τις πεποιθήσεις και τις προσδοκίες.

Με τον τρόπο αυτό θα ευθυγραμμίσετε τον εαυτό σας με τις οικουμενικές αρχές τους σύμπαντος και θα φέρετε σε επαφή την ενέργειά μας με τις ενέργειες που προέρχονται από την πηγή των απεριόριστων δυνατοτήτων – αυτές τις ανώτερες ενέργειες αγάπης, καλοσύνης, έμπνευσης, πάθους, χαράς κ.λ.π.

Το πρώτο βήμα που πρέπει να κάνετε, είναι να συνειδητοποιήσετε πως ο άνθρωπος δεν αποτελείται απλά από ενέργεια αλλά ότι βρίσκεται ανάμεσα σε άπειρες πηγές ενέργειας τις οποίες μπορεί συνειδητά να αξιοποιήσει έτσι ώστε να θεραπεύσει το σώμα και τον νου και να γίνει ένα πιο ευτυχισμένο, υγιές, ζωντανό και δημιουργικό ον. Τη στιγμή που θα συνδεθείτε με την απεριόριστη ενέργεια της δημιουργίας και με την προσωπική σας αληθινή φύση, τότε θα αρχίσετε να συνειδητοποιείτε τις ενέργειες αυτές στο σώμα σας οι οποίες θα το επαναφέρουν στη φυσική υγιή μορφή του.

Η προβολή του σώματός σας μπορεί να διακοπεί μόνο από κάποια διαταραχή του ενεργειακού σας πεδίου – η οποία διαταραχή μπορεί να προκληθεί από την ανισορροπία των σκέψεων ή των συναισθημάτων σας καθώς και από πεποιθήσεις που σας αυτοπεριορίζουν. Το ενεργειακό σας πεδίο είναι εκ φύσεως απαστράπτον και ζωηρό, η ενέργειά σας ρέει φυσικά και ανεμπόδιστα ως ένα ισχυρό ρεύμα συνείδησης – τα κατώτερα επίπεδα συνείδησης, όμως, στα οποία έχουμε συνηθίσει να ζούμε, διαταράσσουν την ροή αυτή η οποία όταν αφήνεται ανενόχλητη μπορεί να φέρει την Αφύπνιση.

Ένα άλλο βασικό βήμα είναι η κατανόηση του γεγονότος πως το ανθρώπινο σώμα συνεχώς αναγεννιέται. Σε μια ομιλία του ο Deepak Chopra επεσήμανε πως τα άτομα δεν γερνούν, δεν πεθαίνουν και πως τα άτομα που υπήρχαν στο big bang, περίπου 14 δισεκατομμύρια χρόνια πριν, υπάρχουν πιθανόν στον οργανισμό σας.
Κάθε χρόνο περίπου το 98% των ατόμων στο ανθρώπινο σώμα εναλλάσσεται με «νέα». Κάθε μέρα το σώμα σας πεθαίνει και αναγεννιέται και μεταμορφώνεται κυριολεκτικά σε ατομικό και μοριακό επίπεδο. Κάθε τρεις μέρες το στομάχι σας ανανεώνεται πλήρως, κάθε μήνα το ίδιο συμβαίνει με το δέρμα σας, ενώ κάθε τρεις μήνες με τον σκελετό σας*. Κάθε χρόνο έχετε σχεδόν ένα ολοκαίνουριο σώμα.

Ο Deepak Chopra περιέγραψε το γεγονός αυτό υπέροχα, λέγοντας πως τα άτομα μοιάζουν με αποδημητικά πουλιά. Δεν είναι μόνιμα, είναι εντελώς ανεξάρτητα και ταξιδεύουν μέσα στον χώρο και τον χρόνο και απλώς οργανώνονται σε δομές όπως το ανθρώπινο σώμα. Το ενεργειακό σας πεδίο είναι αυτό που τα οργανώνει, με τον ίδιο τρόπο που ένα μαγνητικό πεδίο οργανώνει μεταλλικά ρινίσματα σε μια πιο περίπλοκη μορφή.
Πόσες περισσότερες αποδείξεις χρειάζονται για να αρχίσουν οι άνθρωποι να κατανοούν το σώμα και την υγεία τους διαφορετικά;

Κανένα από τα όργανά σας δεν γερνά, απλώς αλλάζει συνεχώς. Αναρωτηθείτε λοιπόν, είστε εσείς που αλλάζετε; Και ποια είναι πραγματικά η δύναμη που βάζει τα άτομα στην πραγματική και κατάλληλη θέση έτσι ώστε να λειτουργούν αρμονικά όσο τα κύτταρα και τα άτομα του οργανισμού σας μεταναστεύουν ανά δισεκατομμύρια;
Το σώμα σας δεν είναι ο εαυτός σας. Το σώμα σας αποτελεί απλώς μια προβολή της ιδέας σας για τον εαυτό σας. Εάν ανακαλύπτατε ότι είστε μια καθαρή συνείδηση και ότι στην πραγματικότητα είστε συν-δημιουργός της πραγματικότητάς σας, τότε θα αρχίζατε να παίρνετε τον πλήρη έλεγχο του σώματός σας, της υγείας και της ζωής σας.

Ο χρόνιος πόνος, η αρρώστια, η ασθένεια ή οποιοδήποτε παλιό τραύμα που έχετε στο σώμα σας, στην πραγματικότητα δεν βρίσκονται στο σώμα αλλά στο μυαλό σας. Ειδικότερα, πρόκειται για μια συνάρτηση της αντίληψής σας. Τα άτομα και τα μόρια του σώματός σας συνεχώς αλλάζουν καθώς όμως έρχονται νέα άτομα, και σχηματίζονται νέα μόρια και καθώς αναβοσβήνετε στα πλαίσια της ύπαρξης, το ενεργειακό σας πεδίο τους λέει που να πάνε, τι να κάνουν και πώς να έρθουν σε αρμονία με τα υπόλοιπα.

Κρατάτε μέσα σας οικειοθελώς τις ασθένειες, τον πόνο και τους τραυματισμούς και ως εκ τούτου αποτυπώνονται στο ενεργειακό σας πεδίο και μόνο τότε μπορούν να εκδηλωθούν στο σώμα σας.
Στην περίπτωση αυτή , τότε όχι μόνο η υγεία σας είναι εντελώς κάτω από τον έλεγχό σας, αλλά και η ταχύτητα με την οποία γερνάτε μπορεί να ελεγχθεί επίσης. Αυτό προφανώς, δεν σημαίνει πως σε κάποιο σημείο οι άνθρωποι θα μπορούσαν να γίνουν αθάνατοι σωματικά, σημαίνει όμως πως θα έχουμε επίγνωση της αιώνιας ύπαρξής μας ως οντότητες συνείδησης.

Αυτές οι αλλαγές είναι αισθητές ακόμα και μετά από ελάχιστο καιρό εξάσκησης, οπότε αποφασίστε να το βιώσετε οι ίδιοι – μάθετε να διαλογίζεστε. Το μόνο εμπόδιο που υπάρχει στον δρόμο σας για να συνδεθείτε με την δύναμη του σύμπαντος είστε εσείς – τα επίπεδα της προσοχής σας και οι πεποιθήσεις σας.

Η ικανότητα σας να θεραπεύσετε και να θεραπευτείτε σχετίζεται άμεσα με τα επίπεδα προσοχής που δίνετε και τα επίπεδα της πίστης. Επί παραδείγματι μπορείτε να θεραπεύσετε τον εαυτό σας από κάθε ασθένεια, τραυματισμό ή ακόμα και από την θλίψη μόνο όταν είστε απολύτως βέβαιοι ότι θα γίνετε καλά. Και αυτό θα συμβεί την στιγμή που θα εισχωρήσετε στα πιο θεμελιώδη επίπεδα πραγματικότητας μέσα από βαθύ διαλογισμό.
Αυτό οφείλεται στο γεγονός πως στα θεμελιώδη επίπεδα αυτά της πραγματικότητας, τα πάντα είναι δυνατά, και ό,τι συμβαίνει γύρω σας είναι άμεσο αποτέλεσμα των πεποιθήσεων και των προσδοκιών σας. Είστε καθαρή ενέργεια, και έχετε απεριόριστες δυνατότητες. Ό,τι συμβαίνει στη ζωή ή το σώμα σας είναι εξ ολοκλήρου δική σας ευθύνη.

Δεν σας περιορίζει τίποτα και όλα είναι δυνατά. Μόνο εσείς μπορείτε να αποφασίσετε τι μπορείτε να κάνετε και τι όχι.

Τα θαύματα δεν είναι αντίθετα στη φύση, αλλά αντίθετα σε αυτά που ξέρουμε για τη φύση. – Αγ. Αυγουστίνος

Θεραπεύστε το πεδίο σας – Θεραπεύστε το σώμα σας

Η καλή μέρα απ’το πρωινό της φαίνεται…

Οι 10 μεγαλύτεροι κλέφτες της ενέργειας μας