Υπάρχουν 7 τύποι ανθρώπων που πρέπει να αποφύγετε, αν θέλετε να είστε ευτυχισμένοι.

Οι μόνοι άνθρωποι που χρειαζόμαστε στην ζωή μας είναι αυτοί που κάνουν την ζωή μας καλύτερη και ομορφότερη. Είναι πολύ σημαντικό να μπορούμε να ξεχωρίζουμε ποιούς πρέπει να αποφεύγουμε και ποιούς πρέπει να καλοδεχόμαστε στην ζωή μας.

Δείτε παρακάτω 7 τύπους ανθρώπων, που καλό θα ήταν να αποφύγετε, αν θέλετε να είστε ευτυχισμένοι.

Οι απελπισμένοι, που ζουν μονίμως σε ένα δράμα.

Σε κάποιους ανθρώπους αρέσει να δημιουργούν δράματα και τραγικές καταστάσεις γύρω τους, χωρίς κάποιον προφανή λόγο. Μην πέφτετε στην παγίδα τους. Δεν χρειάζεται να ασχοληθείτε με το δράμα τους και να στεναχωρηθείτε και εσείς.Διατηρήστε την ψυχραιμία σας. Αν υψώσετε τον τόνο της φωνής σας, τόσο περισσότερο δίνετε τροφή στο δράμα τους. Μην τους αφήσετε να σας επηρεάσουν. Αγνοείστε τους θεατρινισμούς και επικεντρωθείτε στην δική σας ευγενική συμπεριφορά. Εκφράστε την άποψή σας για να εμπνεύσετε, να ενθαρρύνετε και να διδάξετετε τους ανθρώπους γύρω σας.
Όταν κάποιος προσπαθεί να βγάλει πάνω σας όλη την εχθρότητα και το δράμα του, απλά αγνοήστε τον και απομακρυνθείτε.
Οι άνθρωποι που δεν ικανοποιούνται με τίποτα.

Υπάρχουν άνθρωποι που δεν ικανοποιούνται με τίποτα. Δεν αφήνουν κανέναν να τους πλησιάσει πραγματικά και πάντα ζητάνε κάτι περισσότερο.Κατά την διάρκεια της ζωής σας θα υπάρξουν άνθρωποι που θα σας υποτιμήσουν, δεν θα σας σεβαστούν ή θα σας φερθούν άσχημα, χωρίς κάποιον προφανή λόγο. Μην χάνεις χρόνο, προσπαθώντας να κερδίσεις την συμπάθειά ή την έγκρισή τους. Απλά απομακρύνσου και άσε την ζωή να κάνει την δουλειά της. Όσο περισσότερο ασχολείσαι με τέτοιους ανθρώπους, τόσο περισσότερο θα πληγώνεσαι.

Οι άνθρωποι που υποτιμούν συνέχεια εσένα και τα όνειρά σου.

Οι άνθρωποι που μειώνουν τα όνειρά σας και δεν σας ενθαρρύνουν να τα κυνηγήσετε δεν αξίζουν ούτε τον σεβασμό σας ούτε τον χρόνο σας. Αυτοί οι άνθρωποι προσπαθούν να σβήσουν την εσωτερική σας και φλόγα και κάθε όραμά σας, για να επιτύχετε ένα καλύτερο μέλλον.Αν αφήσετε την αρνητικότητά τους να σας επηρεάσει, δεν θα ξέρετε που τελειώνει η προσωπική τους άποψη και που αρχίζει η πραγματικότητα.
Οι ικανότητές σου δεν εξαρτώνται από την γνώμη που έχουν οι άλλοι για σένα. Άσε την άποψή τους για σένα στην άκρη και οραματίσου την ζωή σου, όπως ακριβώς θα ήθελες να είναι.

Οι χειριστικοί άνθρωποι.

Οι συγκεκριμένοι άνθρωποι χρησιμοποιούν την αρνητικότητά τους για σε τρομοκρατήσουν και να μπορέσουν να σε χειραγωγήσουν. Αν τους παρατηρήσεις προσεκτικά θα δεις, ότι όταν μιλάνε αναφέρονται συνέχεια στον εαυτό τους και οι άνθρωποι γύρω τους υπάρχουν μόνο για να τους βοηθήσουν να πετύχουν κάτι που θέλουν. Έχουν προσωπικό όφελος από αυτούς.Η προτεραιότητά τους είναι πάντα ο εαυτός τους, ενώ έχουν πάντα την απαίτηση να είστε παρόντες, όταν αντιμετωπίζουν κάποιο πρόβλημα. Οι ίδιοι, βέβαια, σπάνια θα κάνουν το ίδιο για εσάς. Αν τους αρνηθείτε μια φορά την βοήθειά σας, θα εκνευριστούν.
Μην αποδέχεστε την συμπεριφορά τους ως φυσιολογική. Μιλήστε μαζί τους, εξηγήστε τους τι σας ενοχλεί και αν δεν πάρουν από λόγια απλά απομακρυνθείτε από κοντά τους.

Οι πεισματάρηδες, που θέλουν να σας μετατρέψουν σε κάτι άλλο από αυτό που είστε.

Είναι προτιμότερο να μην σε σέβονται για αυτό που είσαι, παρά να σε σέβονται για κάτι που δεν είσαι. Όσο μεγαλώνουμε, αλλάζουμε και κάποιο κοντινοί μας άνθρωποι αρνούνται να το δεχτούν αυτό. Μας προσδίδουν ταμπέλες, που δεν μας ταιριάζουν πια και πολλές φορές και εμείς οι ίδιοι εφησυχαζόμαστε, γιατί κάποτε μας ταίριαζαν. Είναι σημαντικό να θυμόμαστε, ότι ο μόνος άνθρωπος που ξέρει ποιοι πραγματικά είστε, είστε εσείς οι ίδιοι.
Όταν αποφασίσετε να είστε ο εαυτός σας και να αγνοήσετε τις απόψεις των άλλων για εσάς, τότε μόνο θα μπορέσετε να βιώσετε την αληθινή αγάπη και ευτυχία. Δεν υπάρχει κανένας απολύτως λόγος να υποκρίνεστε, ότι είστε κάτι άλλο από αυτό που είστε. Μην συμβιβάζεστε, για να αρέσετε στους άλλους. Δώστε στους άλλους την επιλογή να σας αγαπήσουν για αυτό που είστε ή να φύγουν μακριά σας.

Οι άνθρωποι που δεν συγχωρούν ποτέ τα λάθη σας.

Όλοι κάνουμε λάθη, δεν υπάρχει αμφιβολία περί τούτου. Το θάρρος μας φαίνεται, όταν αναγνωρίζουμε τα λάθη μας και προσπαθούμε να τα διορθώσουμε.Τα λάθη είναι φυσιολογικά στην πορεία μας προς την ωριμότητα. Αν κάποιος δεν το καταλαβαίνει αυτό και σας απομακρύνει με το παραμικρό παράπτωμα, τότε δεν υπάρχει λόγος να συνεχίσει να αποτελεί μέρος της ζωής σας. Αν κάποιος κατακρίνει συνέχεια το παρελθόν σας και τα λάθη που κάνατε τότε, δεν έχετε παρά να τον απομακρύνετε από την ζωή σας, για να διαφυλάξετε το παρόν και το μέλλον σας.

Ο εσωτερικός κριτής σας.

Ναι, ναι καλά ακούσατε. Ο εσωτερικός κριτής σας. Το να κατακρίνετε μονίμως τον εαυτό σας, να υπογραμμίζεται τα ελαττώματα σας και όλα όσα δεν έχετε επιτύχει ακόμα, μόνο άγχος και στεναχώρια μπορεί να σας προκαλέσει.Όλοι είμαστε μοναδικοί, και τα ελαττώματά σας είναι που σας προσδίδουν αυτήν την μοναδικότητα. Όλοι είμαστε διαφορετικοί και υπάρχουμε, για να εκφράζουμε τις επιθυμίες μας και να απολαμβάνουμε την κάθε στιγμή.

Όταν το συνειδητοποιήσετε αυτό,τότε θα δείτε, ότι δεν υπάρχει κανένας λόγος να συγκρίνετε τον εαυτό σας με τους άλλους.

Κάθε πρωί που ξυπνάτε, να σκέφτεστε 3 πράγματα που πάνε καλά αυτή την στιγμή στην ζωή σας. Κάθε βράδυ, πριν πέσετε για ύπνο, σκεφτείτε όλα τα μικρά πράγματα που πήγαν καλά κατά την διάρκεια της ημέρας. Εκτιμήστε όλα τα καλά που συμβαίνουν στην ζωή σας και αφήστε τον εσωτερικό σας κριτή να κάνει την καλύτερή του κριτική.

Είναι ΕΛΛΗΝΙΚΗ η ΓΡΑΦΗ DANUBE, από τον ΣΕΙΡΙΟ και ΑΡΧΑΙΟΤΕΡΗ του ΚΟΣΜΟΥ; [Βίντεο]

Φανταστικές φωτογραφίες ζώων πριν και αφού έχουν μεγαλώσει μαζί..