in

Αποκάλυψη: Τι παθαίνει το σώμα όταν πίνεις νερό με άδειο στομάχι?

Είναι συνηθισμένο στις μέρες μας, στην Ιαπωνία, να πίνουν νερό αμέσως μετά το ξύπνημα, κάθε πρωί. Επιπλέον, επιστημονικές δοκιμές έχουν αποδείξει την αξία του. Για παλιές και σοβαρές ασθένειες, καθώς και για σύγχρονες ασθένειες, η θεραπεία με το νερό έχει κριθεί επιτυχημένη από την ιαπωνική ιατρική κοινωνία ως θεραπεία 100% για τις παρακάτω παθήσεις:

Πονοκέφαλο, σωματικό πόνο, καρδιαγγειακό
σύστημα, αρθρίτιδα, ταχυπαλμία, επιληψία, περίσσιο λίπος, ασθματική βρογχίτιδα , φυματίωση *** (επαλήθευση από έναν εμπειρογνώμονα) ***, μηνιγγίτιδα, ασθένειες των νεφρών και των ούρων , έμετο, γαστρίτιδα, διάρροια, αιμορροίδες,
διαβήτη, δυσκοιλιότητα, όλες οι ασθένειες των ματιών, της μήτρας, του καρκίνου και διαταραχές της εμμήνου ρύσεως, ασθένειες της μύτης, του αυτιού και του λαιμού .

ΜΕΘΟΔΟΣ ΘΕΡΑΠΕΙΑΣ

1. Όταν ξυπνάτε το πρωί, πριν το βούρτσισμα των δοντιών, πίνεται 4 x 160ml ποτήρια νερό
2. Βουρτσίστε και καθαρίστε το στόμα, αλλά μην φάτε ή πιείτε τίποτα για 45 λεπτά
3. Μετά από 45 λεπτά μπορείτε να φάτε και να πιείτε κανονικά.
4. Μετά από 15 λεπτά από το πρωινό, το μεσημεριανό και το βραδινό γεύμα, μην τρώτε ή πίνετε τίποτα για 2 ώρες
5. Εκείνοι που είναι ηλικιωμένοι ή άρρωστοι και δεν είναι σε θέση να πιουν 4 ποτήρια νερό στην αρχή μπορούν να αρχίσουν με τη λήψη λίγου νερού και να το αυξήσουν βαθμιαία σε 4 ποτήρια την ημέρα.
6. Η παραπάνω μέθοδος θεραπείας θα θεραπεύσει τις ασθένειες των αρρώστων ενώ οι υπόλοιποι μπορούν να απολαύσουν μια υγιή ζωή.
Ο παρακάτω κατάλογος δίνει τον αριθμό των ημερών της θεραπείας που απαιτείται για την θεραπεία/ έλεγχο / μείωση των κυριότερων ασθενειών:

1. Υψηλή αρτηριακή πίεση (30 ημέρες)
2. Γαστρικό έλκος (10 ημέρες)
3. Διαβήτης (30 ημέρες)
4. Δυσκοιλιότητα (10 ημέρες)
5. Καρκίνος (180 ημέρες)
6. TB Φυματίωση (90 ημέρες) *** (επαλήθευση από έναν σύμβουλο) ***
7. Ασθενείς με αρθρίτιδα θα πρέπει να ακολουθήσουν την πιο πάνω θεραπεία μόνο για 3 ημέρες στην 1η εβδομάδα, και από την 2η εβδομάδα και μετά – καθημερινά.
Αυτή η μέθοδος θεραπείας δεν έχει παρενέργειες, ωστόσο, κατά την έναρξη της θεραπείας μπορεί να χρειαστεί να ουρήσουμε αρκετές φορές. Είναι καλύτερα αν την συνεχίσουμε και κάνουμε τη διαδικασία αυτή ως μια διαδικασία ρουτίνας στη ζωή μας.

Πίνουμε νερό και παραμένουμε υγιείς και δραστήριοι.
Αυτό έχει μία λογική .. Οι Κινέζοι και οι Ιάπωνες πίνουν ζεστό τσάι με τα γεύματα τους και όχι κρύο νερό. Ίσως είναι καιρός να υιοθετήσουμε αυτές τις συνήθειες τους, ενώ τρώμε! Δεν έχουμε τίποτα να χάσουμε, τα πάντα να κερδίσουμε …
Για εκείνους που τους αρέσει να πίνουν κρύο νερό, το άρθρο αυτό έχει εφαρμογή και για εσάς. Είναι ωραίο να έχουμε ένα φλιτζάνι κρύο ποτό μετά από ένα γεύμα. Ωστόσο, το κρύο νερό θα σταθεροποιήσει την ελαιώδη ουσία που έχετε μόλις καταναλώσει. Θα επιβραδύνει την πέψη.
Μόλις αυτή η «λάσπη» αντιδράσει με το οξύ, θα καταρρεύσει και θα απορροφηθεί από το έντερο ταχύτερα από την στερεά τροφή. Θα βλάψει τα κύτταρα που ευθυγραμμίζουν το εντερικό τοίχωμα. Πολύ σύντομα, αυτό θα μετατραπεί σε λίπη και θα οδηγήσει σε καρκίνο. Είναι καλύτερα να πίνετε ζεστή σούπα ή ζεστό νερό μετά από ένα γεύμα.

Μια σοβαρή σημείωση σχετικά με τα εμφράγματα:
· Οι γυναίκες πρέπει να γνωρίζουν ότι δεν είναι σύμπτωμα κάθε καρδιακής προσβολής η πλήξη του αριστερού χεριού,
· Να έχετε το νου σας για έντονο πόνο στην γραμμή του σαγονιού (γνάθος).
· Μπορεί να μην υπάρξει πρώτα πόνος στο στήθος κατά τη διάρκεια μιας καρδιακής προσβολής.
Ναυτία και έντονη εφίδρωση είναι επίσης κοινά συμπτώματα.
· το 60% των ανθρώπων που έχουν υποστεί καρδιακή προσβολή, ενώ κοιμούνται, δεν ξύπνησαν.
· Πόνος στο σαγόνι μπορεί να σας ξυπνήσει από βαθύ ύπνο.

Ας είμαστε προσεκτικοί και να γνωρίζουμε. Όσο περισσότερα γνωρίζουμε, τόσο περισσότερες πιθανότητες έχουμε να επιβιώσουμε.

Ένας καρδιολόγος είπε ότι εάν καθένας που λαμβάνει αυτό το μήνυμα το στέλνει σε όλους τους γνωστούς, μπορούμε να είμαστε βέβαιοι ότι θα σώσουμε τουλάχιστον μία ζωή.
themindawakened

7 σημάδια που δείχνουν ότι δεν πίνετε αρκετό νερό και ΔΕΝ πρέπει να αγνοήσετε!!

Κάψτε αυτό το απλό υλικό και καταπολεμήστε την κατάθλιψη, προστατευτείτε από την αρνητική ενέργεια και φέρτε τύχη και πνευματικότητα στη ζωή σας!