in ,

Οι 10 από τις πιο βασανίστηκες μεθόδους για την εκτέλεση ενός ανθρώπου στην ιστορία.

Τα παλιά χρόνια οι άνθρωποι ήταν πιο βάρβαροι και πιο αδίστακτοί, εκτελούσαν τους ανθρώπους με απίστευτους τρόπους που οι σημερινοί άνθρωποι χαίρονται που ζουν αυτή την εποχή. Σε αυτό το άρθρο θα δούμε 5 από τις πιο βασανίστηκες μεθόδους που χρησιμοποιήθηκαν ποτέ!

Οι 10 από τις πιο βασανίστηκες μεθόδους για την εκτέλεση ενός ανθρώπου στην ιστορία.

Δείτε τις φωτογραφίες :

Scaphism :scaphism Το πρόσωπο ήταν σταθερά στερεωμένο ανάμεσα από δύο βάρκες κολλημένες η μία δίπλα στην άλλη. Το κεφάλι τα χέρια και τα πόδια προεξείχαν. Ο καταδικασμένος ήταν υποχρεωμένος να καταπιεί γάλα και μέλι μέχρι να αναπτυχθεί σοβαρή διάρροια, το περισσότερο μέλι ρίχνονταν στο σώμα προκειμένου να προσελκύσουν έντομα στα εκτεθειμένα σημεία. Αυτό επαναλαμβανόταν συνέχεια ώσπου να πεθάνει.

Εκδόρα: 84537640Η εκδόρα ήταν η αφαίρεση του δέρματος από το σώμα. Η εκδόρα χρησιμοποιούνταν ως τρόπος εκτέλεσης και βασανιστηρίων. Ανάλογα με το πόσο δέρμα αφαιρούσαν από το σώμα.

Lingchi :84537641 Επίσης γνωστός και ως αργός τεμαχισμός το Lingchi προοριζόταν για σοβαρά εγκλήματα όπως η προδοσία και η δολοφονία των γονέων του. Η διαδικασία είχες ως εξής : έδεναν τον καταδικασμένο σε έναν ξύλινο κορμό συνήθως σε δημόσιο χώρο. Στην συνέχεια κόβανε την σάρκα του σε διάφορα σημεία του σώματος σε πολλαπλές φέτες μια διαδικασία που είχε καθοριστεί από το κινέζικο δίκαιο.

Τροχός :84537642Ο τροχός ήταν συνήθως ένας μεγάλος ξύλινος τροχός συνήθως τραίνου με πολλές ακτίνες. Ο καταδικασμένος ήταν υποχρεωμένος να σταθεί πάνω στον τροχό και να δεχτεί ένα δυνατό χτύπημα από ξύλινο η σιδερένιο ρόπαλο. Αυτό το βασανιστήριο χρησιμοποιούνταν κατά την διάρκεια του Μεσαίωνα και χρησιμοποιήθηκε ακόμη και τον 19ο αιώνα. ​

Το κολάρο στραγγαλισμού : 84537638Το κολάρο στραγγαλισμού ήταν μια συσκευή που στραγγαλίζει τον άνθρωπο μέχρι θανάτου. Μπορούσε να χρησιμοποιηθεί για να σπάσει τον λαιμό ενός ανθρώπου. Ορισμένες φορές στο κολάρο στραγγαλισμού ενσωμάτωναν ένα μπουκάλι για να πιέζεται στο νωτιαίο μυελό, σπάζοντας τον λαιμό. Το θύμα περνούσε μια σοβαρή κατάσταση με επίμονους σπασμούς και στην συνέχεια περνούσε στον θάνατο.

Το Brazen Bull η ο Σισιλιάνος ταύρος : 84537643Ήταν μια συσκευή εκτέλεσης σχεδιασμένη από τους Αρχαίους Έλληνες που έκλειναν τον καταδικασμένο μέσα σε έναν μεταλλικό ταύρο και έβαζαν φωτιά στον ταύρο. Η θέρμανση του μετάλλου προκαλούσε έναν φρικτό θάνατο που έκανε ψητό το θύμα. Το κεφάλι του σχεδιάστηκε με τέτοιον τρόπο ώστε οι κραυγές του θύματος να μετατρέπονται σε ήχο όπως μουγκρίζει ένας ταύρος.

Disembowelment : 84537644Απομάκρυναν μερικά η όλα τα όργανα ενός ανθρώπου, συνήθως από την κοιλιά. Τα τελευταία όργανα που έπρεπε να αφαιρέσουν ήταν πάντα η καρδιά και οι πνεύμονες έτσι ώστε να ζει και να νιώθει όλο και περισσότερο πόνο. Το Disembowelment έπαιξε μεγάλο ρόλο ως τελετουργικό και ως τρόπος εκτέλεσης στην Ιαπωνία.

Βράσιμο : 84537645Η μέθοδος αυτή χρησιμοποιήθηκε στην Ρωσία και στην Ευρώπη πριν από 3.000 χρόνια και χρησιμοποιούσαν λάδι , οξύ ή νερό. Αυτός ο τρόπος βασανισμού ήταν αρκετά επώδυνος. Χρησιμοποιούσαν ένα μεγάλο καζάνι που τοποθετούσαν τον καταδικασμένο και το γέμιζαν με νερό, πετρέλαιο, πίσσα, στέαρ η ακόμη και τιγμένο μόλυβδο. Μερικές φορές το θύμα έμπαινε εξαρχής μέσα στο καζάνι και άλλες φορές βυθιζόταν αφού είδη είχε βράσει το υγρό. Το κεφάλι πάντα πρώτα.

Ανασκολόπιση : 84537646Αυτός ο είδος εκτέλεσης ήταν πολύ βασανιστικός. Κάρφωνα τους ανθρώπους μέσω των πλευρών, η μέσω του…., η μέσω του κόλπου, η μέσω του στόματος. Η μέθοδος αυτή οδηγούσε το θύμα σε οδυνηρό θάνατο που μερικές φορές διαρκούσε και μέρες.

The Judas Cradle :84569431 Το λίκνο του Ιούδα ήταν ένα σχήμα πυραμίδας με μια ακονισμένη συσκευή κατά την οποία το θύμα ήταν δεμένο με σχοινιά. Η πυραμίδα καρφωνόταν στον πρωκτό, αιδοίο ή στο όσχεο τους. Αυτή η συσκευή χρησιμοποιούνταν συχνά στην ισπανική Ιερά Εξέταση υπάρχουν όμως και ενδείξεις ότι υπήρχε και πιο παλιά ως μέρος ενός καρναβαλιού.

Το πριόνι : 84569425Τα θύματα αυτής της μεθόδου ήταν κρεμασμένα από τα πόδια η από τα χέρια η δεμένοι πάνω σε ένα τραπέζι και τον έκοβαν στην μέση από πάνω μέχρι κάτω χωρίζοντας το σώμα του σε 2.84569426

Breast Ripper Or The Spider :84569428 84569427Οι γυναίκες που κατηγορούνταν για μοιχεία , άμβλωση η σε πιο οπουδήποτε άλλο έγκλημα δεχόντουσαν αυτό το οδυνηρό βασανιστήριο. Όπως δηλώνει και το όνομα του τα εργαλεία θερμαινόντουσαν και στην συνέχεια χρησιμοποιούνταν για να καταστρέψουν τα στήθη της γυναίκας.

Το ράφι :84569429 84569430 Ίσως η πιο γνωστή συσκευή βασανιστηρίων από το Μεσαίωνα. Το ράφι ήταν μια ξύλινη πλατφόρμα με δύο κυλίνδρους στα άκρα. Τα χέρια και τα πόδια του θύματος ήταν δεμένα σε κάθε άκρο και οι κύλινδροι γύριζαν και τέντωναν το σώμα. Σκοτώνοντας το θύμα..

Πηγή

Το φόρεμα που δίχασε το διαδίκτυο – Εσείς τι χρώμα το βλέπετε;

Νέα επιστημονική θεωρία υποστηρίζει πως το σύμπαν έχει συνείδηση και πως όλοι είμαστε μέρος ενός τεράστιου μυαλού!