in

Οι 7 σημαντικές αλλαγές που οδηγούν στην αυτό-ίαση!

Έχετε αναρωτηθεί ποτέ πώς θεραπεύεται η γρατσουνιά στο χέρι, τι είναι ο πυρετός, πώς θωρακίζουμε το αμυντικό μας σύστημα δηλαδή το ανοσοποιητικό μας, ώστε να αποτρέψουμε την ασθένεια να μας καταβάλει;

Ο σύγχρονος καθημερινός άνθρωπος ταλανίζεται από κοινωνικο-οικονομικές διαταραχές που τείνουν να γίνουν ασθένειες (α-σθένος).

Ασθένεια σημαίνει η οποιαδήποτε διαταραχή της φυσιολογικής κατάστασης του οργανισμού. Κατά τον Ιπποκράτη η ασθένεια είναι μια αντίδραση του σώματος στην ψυχική διαταραχή. Θεωρεί πως ο ασθενής αποτελεί μια ενιαία ψυχοσωματική οντότητα και η αρρώστια διέπεται από φυσικούς νόμους. Με λίγα λόγια θεωρεί πως ηασθένεια, δηλαδή η έλλειψη σθένους του ανθρώπου, ξεκινά από τη ψυχή και έχει σκοπό να ειδοποιήσει τον άνθρωπο πως κάτι δεν πάει καλά στη ψυχική του ισορροπία.

Ξεκινά με την ένταση να προλάβει τις υποχρεώσεις του, να εξυπηρετήσει τους γονείς του, να φροντίσει τα παιδιά του, να είναι έτοιμος για την κρίσιμη παρουσίαση στη δουλειά του, να τρέξει ακόμη περισσότερο για να μη χάσει τη θέση του, να πληρώσει το δάνειο, την πιστωτική κάρτα, να αντιμετωπίσει την περίπτωση να μη του φτάνουν για το φροντιστήριο των παιδιών, και πόσα άλλα καθημερινά. Αυτό σημαίνει πως νιώθει αγανάκτηση, απογοήτευση, ματαίωση, συναισθηματικά και πνευματικά στερημένος. Στραγγίζει η ενέργειά του και τότε καμία βιταμίνη, κανένα φάρμακο δε θα αλλάξει τον τρόπο σκέψης και αντιμετώπισης των καταστάσεων της ζωής του.

Ταυτόχρονα έχει ένταση στο σώμα, κάθε μυς είναι σφιγμένος, δεν χαλαρώνει ποτέ. Με τον ίδιο τρόπο που είναι σφιγμένο το σώμα του εξωτερικά, είναι και εσωτερικά. Και να μετά οι ασθένειες, τα καρδιαγγειακά, οι βουλωμένες αρτηρίες και τόσα άλλα.

Ο 20ος αιώνας ήταν η εποχή της υπερκατανάλωσης των χημικών υποκατάστατων. Με το παραμικρό γέμιζε τα συρτάρια μας με παντός είδους χάπια. Πιστεύω ακράδαντα πως ο 21ος αιώνας είναι η εποχή της αυτό-ίασης.Η κατάσταση με τα φάρμακα και η εμπορευματοποίηση της υγείας, η εξάρτηση από τις βιταμίνες και τα συμπληρώματα διατροφής, οι ανατροπές στα οικονομικά ελληνικά μα και παγκόσμια δρώμενα, η κατάλυση των αξιών, οι προσωπικές ανησυχίες, η αύξηση των ψυχικών παθήσεων, μας επαναφέρουν στον δρόμο της ριζικής αλλαγής προτύπων ζωής.

Ο ανθρώπινος οργανισμός είναι ένας τέλειος μηχανισμός. Ακόμη και η παραμικρή τριχούλα έχει την θέση της στη λειτουργία του και τα πάντα συνδέονται μεταξύ τους. Η κινητήριος δύναμη είναι ο εγκέφαλος. Ο ανθρώπινος εγκέφαλος είναι ένας ηλεκτρονικός υπολογιστής χωρητικότητας 10.000 terabytes. Δηλαδή φανταστείτε πως είναι ισοδύναμος με την ταυτόχρονη λειτουργία 10.000 σύγχρονων ηλεκτρονικών υπολογιστών. Μη σας ξαφνιάζει το νούμερο, έτσι είναι επιστημονικά αποδεδειγμένο. Χρησιμοποιούμε όμως μόνο το 5%. Σκεφτείτε τι μπορούμε να καταφέρουμε αν αυξήσουμε αυτό το ποσοστό!

Κλινικές δοκιμές με το ‘φαινόμενο placebo’ αποδεικνύουν πως το σώμα μπορεί να νιώθει καλά αν το μυαλό το πιστεύει. Με λίγα λόγια μπορείτε να αλλάξετε τη φυσιολογία του σώματός σας αλλάζοντας μόνο το μυαλό, δηλαδή τη σκέψη σας.

Η σκέψη είναι η μεγαλύτερη δύναμη στο σύμπαν που κινεί τα πάντα. Έτσι όπως βλέπετε τον κόσμο, έτσι όπως ασκείτε τη σκέψη σας, έτσι είναι και η ζωή σας. Μαθαίνοντας τρόπους και τεχνικές προς αυτή τη κατεύθυνση, καλλιεργώντας την επίγνωση και την παρατήρηση, μπαίνετε στον δρόμο της αυτό-ίασης. Αφήνετε το σώμα σας να ξανασυνδεθεί με την αρχέγονη γνώση της αυτό-θεραπείας.

Μην περιμένετε τα πάντα από τους άλλους. Μόνον εσείς γνωρίζετε τι ακριβώς σας χρειάζεται. Η μόνη ικανή και αναγκαία συνθήκη είναι να εκπαιδευτείτε ώστε να ακούτε το σώμα σας. Μαζί με τη φαρμακευτική αγωγή, σε λίγες εξειδικευμένες περιπτώσεις, η δική σας συμβολή είναι το Α και το Ω της θεραπείας σας.

Απευθυνθείτε σε καταρτισμένους ειδικούς που θα σας εφοδιάσουν με τις κατάλληλες τεχνικές για να μάθετε τη μεθοδολογία ώστε:

1.Να αλλάξετε τρόπο σκέψης.
2.Να ανεβάζετε το επίπεδο ενέργειά σας.
3.Να προστατέψετε τον εαυτό σας από τον αρνητισμό.
4.Να αφαιρέσετε τα χημικά από τη ζωή σας και να επιστρέψετε σε φυσικές μεθόδους ίασης.
5.Να εκπαιδευθείτε να αναπνέετε σωστά και να χαλαρώνετε τους σφιγμένους σας ιστούς.
6.Να απελευθερωθείτε από τους περιορισμούς που σας κρατούν δεμένους στον φόβο και την απογοήτευση.
7.Να δεχτείτε την σοφία και τη γνώση της δημιουργίας σας.
Όλα αυτά είναι η εισαγωγή για να αναλύσουμε στη συνέχεια ένα προς ένα τα 7 παραπάνω σημαντικά βήματα που θα σας οδηγήσουν στην ριζική αλλαγή της ζωής σας και στην αυτό-ίαση.

bealive.gromorfizoi.gr

Όλες οι κυβερνήσεις κρύβουν εξωγήινους δηλώνει ο πρώην Καναδός υπ. άμυνας!

Η εφαρμογή με Μηλόξυδο στο πρόσωπό σας βοηθάει στην απομακρύνση από τοξίνες, έκζεμα και σημάδια γήρανσης.