in ,

Ότι ξέρεις είναι ψέμματα-Υπάρχεις σε μία μαθηματικοποιημένη πραγματικότητα!

Εσύ που διαβάζεις αυτό το κείμενο ζεις και υπάρχεις σε μία μαθηματικά δημιουργημένη ψευδαίσθηση. Υπάρχεις και ζεις σε αυτή τη μαθηματική ψευδαίσθηση και εσύ ο ίδιος είσαι ένα μαθηματικό ΟΝ.

Δες γύρω σου.. Δες όλα τα τραπέζια και τις καρέκλες, τα φυτά, τα ζώα, τα δέντρα και τα πουλιά εκ πρώτης όψης φαίνονται πολύ φυσικά και καθόλου μαθηματικά αλλά αυτό συμβαίνει επειδή έχεις πέσει θύμα απάτης των ίδιων σου ανθρώπινων αισθήσεων.

Πάρε για παράδειγμα τα μάτια. Δές όλα τα χρώματα γύρω σου.. Τι είναι στην πραγματικότητα το χρώμα έχεις αναρωτηθεί? Το χρώμα είναι το φως !Η μόνη διαφορά ανάμεσα στο ένα χρώμα και το άλλο για παράδειγμα το κόκκινο και το βιολετί είναι η συχνότητα του φωτός. Συχνότητα είναι ο αριθμός ταλαντώσεων του κύματος σε μία μονάδα χρόνου. Η συχνότητα δεν είναι τίποτα άλλο από πληροφορίες. Είναι αριθμός και η μόνη διαφορά από το κόκκινο και το βιολετί, το μπλε και το πράσινο, είναι η συχνότητα τους, ένας αριθμός δηλαδή.

Αν βιώσεις αυτόν τον αριθμό ως κόκκινο χρώμα και όταν κοιτάς γύρω σου το κόκκινο μήλο, στο καφέ τραπέζι,δίπλα στα ασημί μαχαιροπίρουνα και το κίτρινο λουλούδι, τότε απλά παρατηρείς διαφορετικές μεταβλητές των πληροφοριών με διαφορετικούς αριθμούς. Αλλά οι φυσικές σου αισθήσεις έχουν εξελιχθεί με τέτοιον τρόπο ώστε να βιώνεις αυτόν τον κώδικα αριθμών ως χρώμα.

Άλλο παράδειγμα τα αυτιά σου. Η διαφορά ενός ήχου από τον άλλον είναι και πάλι η συχνότητα. Μια μουσική συμφωνία είναι ένα δονητικό σύμπλεγμα που δεν είναι τίποτα άλλο από ένα πεδίο πληροφοριών που το μυαλό σου μεταφράζει με τη βοήθεια των αυτιών και της ακοής ώς μουσική. Μάλιστα υπάρχουν παραδείγματα ανθρώπων οι οποίοι μπορούν να δουν τους ήχους αλλά και να ακούσουν ένα χρώμα εξαιτίας διαφορετικής λειτουργίας του εγκεφάλου τους. Αυτό και μόνο σου δίνει ένα στοιχείο για το οποίο μπορούμε να πούμε πως η πραγματικότητα είναι μία ψευδαίσθηση βασισμένη στις φυσικές σου αισθήσεις!

Τα πάντα είναι βασισμένα πάνω στις συχνότητες τα κύματα και τον ήχο όπως πολύ σοφά δήλωσε ο τεράστιος επιστήμονας Νίκολα Τέσλα. Ακόμα και η ύλη σύμφωνα με τις πιο πρόσφατες επιστημονικές έρευνες είναι τροποποιημένη συχνότητα. Τα πάντα είναι ενέργεια, τα πάντα είναι συχνότητα τα πάντα βασίζονται στον αριθμητικό κώδικα.

Είναι λοιπόν πιθανό η πραγματικότητα να είναι μαθηματικά γενόμενη, όπως και  η υλική σου υπόσταση και για αυτό το λόγο είσαι σε θέση να δέχεσαι και να επεξεργάζεσαι πληροφορίες της πραγματικότητας αυτής.

Τα μαθηματικά αποτελούν τον κώδικα με τον οποίον δομήθηκε η πραγματικότητα που βιώνουμε. Δυστυχώς διδάσκονται με τέτοιο τρόπο στα σχολεία ώστε να περιορίζουν τους μαθητές στη λύση των προβλημάτων με τη βοήθεια ενός μολυβιού και ενός τετραδίου. Οι περισσότεροι άνθρωποι μισούν τα μαθηματικά γιατί η αλήθεια της φύσης τους έχει αλλοιωθεί.

Ναι μάλλον σου έχουν πει ψέματα. Σου έχουν μάθει τα μαθηματικά με τέτοιο τρόπο λες και έχουν μάθει σε κάποιον την τέχνη της ζωγραφικής με σκοπό να βάψει μοναχά ένα φράχτη ενώ στην πραγματικότητα θα μπορούσε να ζωγραφίσει αριστουργήματα.

Πέρα από την ύλη όμως και τον κώδικα της πραγματικότητας των μαθηματικών έχεις και κάτι που ονομάζεται ψυχή. Έχεις τη ψυχή και τα συναισθήματα τα οποία σε κάνουν και αγαπάς, συμπονάς, νιώθεις, αναζητάς, αμφισβητείς και αναρωτιέσαι για την αλήθεια. Η ψυχή είναι το θειικό στοιχείο που καμία λογική και καμία αριθμητική ακολουθία δε μπορεί να εξηγήσει! Σε συμβουλεύουμε να Ξυπνήσεις από την υλική πραγματικότητα , να δώσεις προσοχή πέρα από την ψευδαίσθηση και να ανακαλύψεις το αιώνιο πεπρωμένο που η καρδιά και ψυχή σου ορίζουν.

Η πρώτη (τηλεπαθητική) επικοινωνία ανθρώπινων εγκεφάλων, μέσω internet!

Αυτή η γραμμή στο Χέρι σας ονομάζεται «Γραμμή του Γάμου» και αποκαλύπτει ΠΟΤΕ θα Παντρευτείτε!