Οι ρυτίδες του μυαλού αντανακλούν τις ρυτίδες του προσώπου; Το πρόσωπό μας είναι ο καθρέφτης της ψυχής μας όπως μας έλεγαν παλιότερα!

Το πρόσωπό μας είναι ο καθρέφτης της ψυχής μας έλεγαν παλιότερα!

Εγω παλι λέω οτι ο τρόπος που κινούμαστε και που αντιδρούμε στις διάφορες καταστάσεις είναι ο καθρέφτης του νεανικού μας μυαλού ή του γηρασμένου.

Εκει μαζεύονται όλες οι ρυτίδες,  οι σκέψεις μας, καλές ή κακες, η κούραση μας τα άγχη μας, οι χαρές μας!

Ετσι καθημερινά αντανακλάται αυτο που έχουμε μέσα στο μυαλό ή στην ψυχή μας.

Αλλες φορές φαινόμαστε κουρασμένοι – γηρασμενοι και άλλες παλι λάμπουμε σαν να εχουμε πάει στον καλύτερο πλαστικό χειρουργό.

Αυτό βλέπουν και οι άλλοι γυρω μας.

Τα κύτταρα μας ανανεώνοντα καθημερινά, είναι μια διεργασία που γίνεται απο την πρώτη μέρα της ενδομητριας ζωής μας μέχρι και την τελευταια μας.

Εμεις οι αισθητικοί προσπαθούμε μέσα απο τις γνώσεις μας να σας κάνουμε να φαίνεστε οχι μονο νεότεροι αλλα και να βελτιώσουμε να τονώσουμε την επιδερμίδα που ταλαιπωρείται καθημερινά.

Τονώνουμε την κυκλοφορία του αίματος με κινήσεις που δημιουργούν υπεραιμία στα σημεία που χρειάζονται βελτίωση. Τα σημεια αυτά μπορει να ειναι το πρόσωπο, τα χερια, πόδια, σώμα.

Πρώτα απ όλα πρέπει να αρχίσουμε να νιώθουμε εμείς μέσα μας καλά και αυτο επιτυγχάνεται με το να σας μεταδώσουμε σωστά τις γνώσεις μας.

Εξηγώντας σας περιληπτικά λίγο το πως θα πρέπει ν αντιμετωπίζουν ολοι οι άνθρωποι που ασκούν αυτό το επάγγελμα, εσάς!

Η χαλάρωση λοιπόν βοηθά στο να μπορέσουμε να βελτιώσουμε την όψη του προσώπου σας και με την διαδικασία της τοποθέτησης των κατάλληλων προϊόντων ανάλογος την κατάσταση που βρίσκεται το δέρμα σας και την σωστη χρηση τους απο ανθρωπους που γνωριζουν.  Το πρόσωπο μπορει να βελτιωθεί και να δειχνει πιο ενυδατωμένο απο την πρώτη κι ολας επισκεψη σας σε μια αισθητικό χωρις χειρουργικές παρεμβάσεις ή διαφόρων τύπων κομπογιανιτικα καλλυντικά που σας υπόσχονται θαύματα “εν μια νυκτί”.

Με την σωστη λοιπον τοποθέτηση και χρηση επανέρχεται το σχημα του προσώπου, τονώνεται η κυκλοφορία άρα και καλύτερη απορρόφηση των προϊόντων απο το δέρμα μας επιτυγχάνοντας την βελτίωσή των ρυτίδων, σύσφιξη, ενυδάτωση με σκοπο και την ψυχολογική τόνωση του πελάτη!

Ο αισθητικός πρέπει να ειναι καλος γνωστής και να ενημερώνεται καθημερινά για το πως μπορει μέσω των διαφόρων εγκεκριμένων προϊόντων που υπάρχουν στην αγορά πως να βοηθήσει τον καθ ενα απο εσάς αναλόγως το προβλημα ή την κατάσταση του δέρματος που υπάρχει την δεδομένη στιγμή.

Πρέπει να σας καθοδηγεί σε καποιες περιπτώσεις σε ειδικο γιατρό αν κρίνει οτι τι προβλημα χρήζει ιατρικής φροντίδας και οχι πρώτα αισθητικής.

Πρέπει να γνωρίζετε επίσης οτι αυτο γίνεται γιατι πολλες φορές το δέρμα μας μιλάει για το τι χρειάζεται ο οργανισμός μας σκεφτείτε οταν ειμαστε αφυδατωμενοι ποσο σκληρό, καποιες φορές ξεφλουδισμενο ή με ρυτίδες φαίνεται το πρόσωπό μας.  Να μην αναφέρω βέβαια το πόσο κακό μπορεί να μας κανει ο ήλιος….

Αυτά για αρχή!

Τα προβληματα πάντα θα ειναι εκει μερικές φορές θα μας ταλαιπωρούν αλλα ειναι καλύτερα αν μέσα απο την χαλάρωση της σκέψης μας και την βελτίωσή μας την εσωτερική και εξωτερικη να σκεφτούμε πιο καθαρά ώστε ν αλλάξουμε εμφανισιακά και ψυχολογικά !

Σας ευχαριστώ πολύ που μπήκατε στον κόπο να διαβάσετε αυτα τα λογια και περιμενω τυχών ερωτησεις σας,  απορίες εδω ή στην σελιδα μας στο Facebook.

Με εκτίμηση

Καλλιόπη Παπασημινού.
via

15 σημάδια που φανερώνουν την σκλαβιά μας μέσα στο Matrix των επικυρίαρχων

Αυτά είναι τα τατουάζ που μπορείς να τα ακούσεις και παίζουν μέχρι και μουσική!!